reklama
ja też polecam te książki co aga chociaż na niektóre rzeczy patrze przez palce mam dystans do amerykańskich psychologów
z tej serii jedynie nie sprawdziła mi się dieta ciężarnej wszystko dziwne amerykańskie i nic nie skorzystałam.
Polecam W GŁĘBI KONTINUM Jean Liedloff jestem w trakcie bardzo polecam.
Nie przekonała mnie Trecy Hogg dla mnie trochę tresura choć pewne rzeczy dobre.
Ja jestem bardziej za rodzicielstwem bliskości ,noszeniem w chustach Jule też nosiłam
Dziennik prowadziłam przy Julci fajna sprawa muszę teraz też kupić.Zaczęłam też taki prowadzić co kiedy zaczęła robić ale nie regularnie i dawno przestałam a szkoda.Teściowa pokazała mi taki męża aż do pójścia do szkoły rewelacja
z tej serii jedynie nie sprawdziła mi się dieta ciężarnej wszystko dziwne amerykańskie i nic nie skorzystałam.
Polecam W GŁĘBI KONTINUM Jean Liedloff jestem w trakcie bardzo polecam.
Nie przekonała mnie Trecy Hogg dla mnie trochę tresura choć pewne rzeczy dobre.
Ja jestem bardziej za rodzicielstwem bliskości ,noszeniem w chustach Jule też nosiłam
Dziennik prowadziłam przy Julci fajna sprawa muszę teraz też kupić.Zaczęłam też taki prowadzić co kiedy zaczęła robić ale nie regularnie i dawno przestałam a szkoda.Teściowa pokazała mi taki męża aż do pójścia do szkoły rewelacja
Cortina
Fanka BB :)
boze jestem zla matka !!!
- jem sery typu brie bo sa z mleka pasteryzowanego
- jem fete bo jest na mleku pasteryzowanym
- pije cole i pepsi i wszelkie napoje gazowane bo po sokach mam wymioty
- jak mi sie chce pizzzy czy kebaba nie odmawiam, dzis wciagnelam pol malej i prawie wylizalam naczynie po sosie czosnkowym
- naduzywam ketchupu i musztardy, najbardziej smakuje mi chleb z konserwa turystyczna czym wieksze litery na puszce z napisem KONSERWA TURYSTYCZNA tym bardziej mi smakuje
- po owocach mnie mdli (z wyjatkiem arbuza) z owocow to mi smakuja ogorki w kazdej postaci w occei rowniez i kapusta kiszona ta woda z kapusty mmmm
jak ide do lekarza a ten mnie pyta "jak sie pani odzywia" to odpowiadam "dobrze" bo wstyd sie przyznac
wiecej grzechow na chwile obecna nie pamietam ale napewno jeszcze jakies popelniam
- jem sery typu brie bo sa z mleka pasteryzowanego
- jem fete bo jest na mleku pasteryzowanym
- pije cole i pepsi i wszelkie napoje gazowane bo po sokach mam wymioty
- jak mi sie chce pizzzy czy kebaba nie odmawiam, dzis wciagnelam pol malej i prawie wylizalam naczynie po sosie czosnkowym
- naduzywam ketchupu i musztardy, najbardziej smakuje mi chleb z konserwa turystyczna czym wieksze litery na puszce z napisem KONSERWA TURYSTYCZNA tym bardziej mi smakuje
- po owocach mnie mdli (z wyjatkiem arbuza) z owocow to mi smakuja ogorki w kazdej postaci w occei rowniez i kapusta kiszona ta woda z kapusty mmmm
jak ide do lekarza a ten mnie pyta "jak sie pani odzywia" to odpowiadam "dobrze" bo wstyd sie przyznac
wiecej grzechow na chwile obecna nie pamietam ale napewno jeszcze jakies popelniam
patik80
Cortina wyznałaś grzechy jak na spowiedzi należy Ci się rozgrzeszenie
smoniczka ja dziękuję za kebaba, ale mój emek nie pogardziłby o żadnej porze dnia i nocy niestety mieszkam w takiej "dziurze" że nikt budki z kebabami jeszcze nie postawił
smoniczka ja dziękuję za kebaba, ale mój emek nie pogardziłby o żadnej porze dnia i nocy niestety mieszkam w takiej "dziurze" że nikt budki z kebabami jeszcze nie postawił
poli0105
Ja fast foody rzadko jem, a teraz mnie odrzuciło- podobnie jak wy tylko czasem chęć na pizze przyjdzie Kawka z mlekiem raz na dwa dni, ale zawsze piłam tylko max jedna na dzień. Gazowanych też nie pijam, jedynie raz na jakiś czas.
reklama
Cortina
Cortina wyznałaś grzechy jak na spowiedzi należy Ci się rozgrzeszenie
a czy to rozgrzeszenie moge wymienic na cos do jedzenia ????
dobra juz nie piszcie jak sie zdrowo odzywiacie bo w jeszcze wieksze poczucie winy mnie wpedzacie ;-)