reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

reklama
Ja mimo lenia posprzątałam domek. Obiadu jednak stanownczo nie robię :-D choć wiecie na co mam większa ochotę, niż na pizzę? Zjadłabym szare kluski przesmazone z boczkiem i do tego kiszona kapusta :-p:-p:-p

u mnie dzisiaj z braku pomyslow padlo na canneloni ze szpinakiem i fetą w sosie serowym - ktos reflektuje?
aaaa, i mam jeszcze do oddania pol kila kwasnych sliwek - jednak wygraly slodziutkie morele...
tez macie takie spanie dzisiaj? ja bym mogla lezec do wieczora i nic nie robic.......

no nie macie litości - naprawdę!! :D

czy jeszcze ktoś poza mną męczy się nadal z żołądkiem??? bo ja wymiękam, już nie mam siły no i słabo od tego też mi się robi, a tu dzieckiem trzeba się zająć :/
nacik ech przykre wiadomości :(
no ciekawe co z resztą milczących mamuś.
ja to podobnie jak Zuza jeszcze mam - każdy niepokojący objaw to masakra bo jeszcze ten najgorszy czas się nie skończył. no ale trzeba myśleć pozytywnie!
choć wczoraj wieczorem mnie tak przeczyściło, że się nieźle wystraszyłam, że nie wiadomo co się tam dzieje...

Zamówiłam pizze Poważnie się zastanawiam czy wchodzić na ten wątek bo Zuzowe jedzonko też brzmi smakowicie

Gosia mnie też jest niedobrze ale już mniej niż wcześńiej W każdym razie jak zjem to muszę przeleżeć Natomiast wieczorem to już nic mi się nie dzieje :)

Powiem wam że ja też się stresuje różnymi dolegliwościami W pierwszej ciąży tak nie miałam, pewnie dlatego że byłam nieuświadomiona. Nie wiedziałam tego co wiem teraz... A strate dzidziusia nawet przez nieznaną mi osobe strasznie przeżywam...

Poza tym głodna jestem! Cortina te śliwki mi tu szybko przynoś, bo dawno nie jadłam :tak:

ty za te twoje ZLOTE GODY bo to juz 3 mies. prezydent ci dlon powinien uscisnac :-D
ja twoje posty Eve zaczne w pampersie czytac bo posikac sie ze smiechu mozna ! masz talent pisarski !
caluje cie w stopki za pozwolenie nadania imienia mojej corce jak bedzie Eve cmok cmok !!!
Uwielbiam cie czytac :-)

Czesc!
Nie wiem czy nie za pozno sie rejestruje, ale moze jeszcze mnie przygarniecie :)
Sledze wasz watek juz od kilku dni i rola biernego 'czytacza' przestala mi wystarczac.

witaj Zuzo rozgosc sie ! przyjmujemy cie do naszej smietanki towarzyskiej :tak: za 2 dni bedziesz tak samo wkrecona jak i my, bardzo wesolo-humorystyczny watek :D

wogole laski fajnie mi sie z wami pisze, przekroj tematow mamy swietny !!! :rofl2: a jeszcze weselej sie zrobic jak bedziemy na zamknietym bo napewno to ze moze nas czytac pol swiata jednak hamuje w jakis tam sposob !!!

a i apeluje zeby LUTOWKI 2013 zmienic na DZIAL KULINARNY BB tu caly czas o jedzeniu !!! jak was czytam chce mi sie jeszcz wszystkoooooooooooooooo ! nawet jak ktoras pisze o potrawie ktorej nie lubie mam na nia ochote :-D na potrawe rzecz jasna a nie na lutowke :rofl2: w ramach kolacji zabiore dziecko na pizze :tak: bo sie dzis slinie jak o niej czytam !!!

reklama
witam :) ja jakoś nie mam czasu zaglądać, w pracy coś zwraca uwagę a w domu jak to w domu:) U mnie trofoblast przodujący więc się trochę martwię i czekam czy się podniesie do 20tc

Do góry