reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Dziewczyny nic się nie stało tylko mam taki ciulowy nastrój od rana... A no i na domiar złego poszłam a zakupy spożywcze z młodym i zemdlałam:zawstydzona/y: Kamil mi sie rozryczał bo się przestraszył a ja myślałam że do siebie nie dojdę Ale już ok nie wiem co się dzieje

Nie mam pomysłu na obiad Nawet smaka na nic nie mam :dry:

U mnie przesądów nie ma w rodzinie A moja teściowa wymarzyła sobie wnuczkę bo ma już 2 wnuków u córki się już dziecko nie zapowiada no i u mnie drugie to pewnie ostatnie no i w dodatku chłopak więc jest lament Powiedziała mi że nie wierzy I że lekarz się na pewno pomylił A no i jeszcze będzie kupować różowe rzeczy :tak:

ale mnie rozbawiłyście na dzień dobry :-D zupełnie przez to zapomniałam co komu miałam pisać :/
zuza witaj! wynikami się nie przejmuj bo my całe zło przeganiamy hehe więc musi być ok
tonka co jest?

no i tyle zapamiętałam... aaaa i przywołuje was do porządku - skończcie o jedzeniu hehe bo ja nadal wymiotuje, a wy mnie tu do ślinotoku doprowadzacie...

dziewczyny chciałam Wam powiedzieć że zapisałam się na fitness i jutro idę na pierwsze zajęcia :) ponieważ u mnie z motywacją jest kiepsko postanowiłam to ogłosić żeby mi potem było wstyd jak odpadnę :)

Dziewczyny w tym wszystkim nie zauważyłyśmy,że straciłyśmy jedną lutówke ;(
agnieszkaala
ostatni jej post niestety z wątku: Czekając na poronienie...

Nie ładnie grzebać w cudzych postach ale dawno nic nie pisała i miałam złe przeczucia ;/

Tonka ja też w pierwszej ciąży mdlałam, to normalne podobno w ciąży, tylko synek biedny bo pewnie nie wiedział co robić biedulek:**

u moich teściów też pewnie ostatni wnuk bo sis męża raczej idzie na starą pannę a my mamy córę już i wiedzą, że ta ciąża to ostatnia szansa:))
ale uważam, że teściowie i rodzice powinni nie wypowiadać się co do preferencji płci,bo potem zostaje niesmak...niech powiedzą w przysłości wnuczce np. szkoda, że nie jesteś wnukiem, tak chciałam mieć wnuka... no kaszana:))(tu mały ukłon w stronę jedzenia specjalnie dla Gosi;))
ja mam żal do mojej babci że wolała chłopca a wyszłam ja hehehe

Na cik
dobrze, że zobaczyłaś, biedulka:**

sporo sie nie odzywa Umi Zoomi, Meriderka, Asiulinka i jeszcze pewnie jest kilka tylko już nie pamietam na pamięć;/

Marta mam sposób co byś nie zrezygnowała, z każdych zajęć krótki filmik lub choć fotki:))

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny:-)
Tydzień czasu mnie nie było, ale mam na to usprawiedliwienie. Byłam nad morzem i dopiero w niedzielę wieczorem wróciłam.:szok: Przez cały tydzień idealna pogoda, wakacje udane:-D
I chociaż tam odpoczęłam, bo w domu harmider niesamowity. Pięcioro siostrzeńców przyjechało na wakacje:szok: Chłopcy 10 i 15 lat, i dziewczynki 4,10 i 13lat. Najgorsze są dziewczęta, i do tego te dwie starsze, takie nieznośne, że ma się ochotę dać klapsa na dupę, zero spokoju, zachowują się jak małe dzieci i wcale się nie słuchają. :baffled: Aż tęsknię za morzem. ;-)
Podobnie chyba jak poli, miałam wczoraj wizytę u gina. W wolnym czasie opiszę ją w odpowiednim wątku. Mam dodatkowe zdjęcie z usg do kolekcji:-D:-) Kolejna wizyta 20 sierpnia:-)

nacik-przykra wiadomośc :-(
Lady-ja to zauwazylam, ze te najbardziej religijne to wlaśnie zaboboniary. Brak słów.
I to jak dziewczyny tu piszą, że tesciowie wywierają presję jaka ma być płeć. a co to k....a supermarket?

bella-my nie mamy tez slubu, tesciowa nie moze sie z tym pogodzic, juz jej powiedzieliśmy ze slubu nigdy nie bedzie (chociaz naprawdę to do konca nie wykluczamy tej opcji) i zeby sie z tym pogodziła, bo jak nie to nie bedę wogole do nich przyjezdzać i juz. moj kochany stoi po mojej stronie, chociaz na pewno jest mu trochę przykro a może i wstyd za mamę ze takie głupoty gada. Wkurza mnie przez te zabobony - ale i tak nie jest zła. da się ją znieśc. a tesc bardzo fajny :)

Dziewczyny nic się nie stało tylko mam taki ciulowy nastrój od rana... A no i na domiar złego poszłam a zakupy spożywcze z młodym i zemdlałam:zawstydzona/y: Kamil mi sie rozryczał bo się przestraszył a ja myślałam że do siebie nie dojdę Ale już ok nie wiem co się dzieje

Nie mam pomysłu na obiad Nawet smaka na nic nie mam :dry:

U mnie przesądów nie ma w rodzinie A moja teściowa wymarzyła sobie wnuczkę bo ma już 2 wnuków u córki się już dziecko nie zapowiada no i u mnie drugie to pewnie ostatnie no i w dodatku chłopak więc jest lament Powiedziała mi że nie wierzy I że lekarz się na pewno pomylił A no i jeszcze będzie kupować różowe rzeczy :tak:

No ja miałam kochana niemal to samo. Właśnie wróciłam z zakupów, poszłam dokupić składniki do leczo..Ledwo wróciłam, leczo musi poczekać bo nie jestem w stanie wstać tak mi słabo. A przed wyjściem do sklepu popędziło mnie do kibelka, ale nie zwymiotowałam o dziwo..Weźcie mnie przygarnijcie na jakiś obiad.. no i mężusia mego też:p Tak więc leżę i oglądam naszych siatkowych chłopaków. Pranie wyprane w pralce leży, pewnie kolory zaraz popuszczają:p

Też się ostatnio zastanawiałam, czemu niektóre babeczki nic nie pisza od dawna:/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry