reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

reklama
Dziewczyny nic się nie stało tylko mam taki ciulowy nastrój od rana... A no i na domiar złego poszłam a zakupy spożywcze z młodym i zemdlałam:zawstydzona/y: Kamil mi sie rozryczał bo się przestraszył a ja myślałam że do siebie nie dojdę Ale już ok nie wiem co się dzieje

Nie mam pomysłu na obiad Nawet smaka na nic nie mam :dry:

U mnie przesądów nie ma w rodzinie A moja teściowa wymarzyła sobie wnuczkę bo ma już 2 wnuków u córki się już dziecko nie zapowiada no i u mnie drugie to pewnie ostatnie no i w dodatku chłopak więc jest lament Powiedziała mi że nie wierzy I że lekarz się na pewno pomylił A no i jeszcze będzie kupować różowe rzeczy :tak:

ale mnie rozbawiłyście na dzień dobry :-D zupełnie przez to zapomniałam co komu miałam pisać :/
zuza witaj! wynikami się nie przejmuj bo my całe zło przeganiamy hehe więc musi być ok
tonka co jest?

no i tyle zapamiętałam... aaaa i przywołuje was do porządku - skończcie o jedzeniu hehe bo ja nadal wymiotuje, a wy mnie tu do ślinotoku doprowadzacie...

dziewczyny chciałam Wam powiedzieć że zapisałam się na fitness i jutro idę na pierwsze zajęcia :) ponieważ u mnie z motywacją jest kiepsko postanowiłam to ogłosić żeby mi potem było wstyd jak odpadnę :)

Dziewczyny w tym wszystkim nie zauważyłyśmy,że straciłyśmy jedną lutówke ;(
agnieszkaala
ostatni jej post niestety z wątku: Czekając na poronienie...

Nie ładnie grzebać w cudzych postach ale dawno nic nie pisała i miałam złe przeczucia ;/

Tonka ja też w pierwszej ciąży mdlałam, to normalne podobno w ciąży, tylko synek biedny bo pewnie nie wiedział co robić biedulek:**

u moich teściów też pewnie ostatni wnuk bo sis męża raczej idzie na starą pannę a my mamy córę już i wiedzą, że ta ciąża to ostatnia szansa:))
ale uważam, że teściowie i rodzice powinni nie wypowiadać się co do preferencji płci,bo potem zostaje niesmak...niech powiedzą w przysłości wnuczce np. szkoda, że nie jesteś wnukiem, tak chciałam mieć wnuka... no kaszana:))(tu mały ukłon w stronę jedzenia specjalnie dla Gosi;))
ja mam żal do mojej babci że wolała chłopca a wyszłam ja hehehe

Na cik
dobrze, że zobaczyłaś, biedulka:**

sporo sie nie odzywa Umi Zoomi, Meriderka, Asiulinka i jeszcze pewnie jest kilka tylko już nie pamietam na pamięć;/

Marta mam sposób co byś nie zrezygnowała, z każdych zajęć krótki filmik lub choć fotki:))

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny:-)
Tydzień czasu mnie nie było, ale mam na to usprawiedliwienie. Byłam nad morzem i dopiero w niedzielę wieczorem wróciłam.:szok: Przez cały tydzień idealna pogoda, wakacje udane:-D
I chociaż tam odpoczęłam, bo w domu harmider niesamowity. Pięcioro siostrzeńców przyjechało na wakacje:szok: Chłopcy 10 i 15 lat, i dziewczynki 4,10 i 13lat. Najgorsze są dziewczęta, i do tego te dwie starsze, takie nieznośne, że ma się ochotę dać klapsa na dupę, zero spokoju, zachowują się jak małe dzieci i wcale się nie słuchają. :baffled: Aż tęsknię za morzem. ;-)
Podobnie chyba jak poli, miałam wczoraj wizytę u gina. W wolnym czasie opiszę ją w odpowiednim wątku. Mam dodatkowe zdjęcie z usg do kolekcji:-D:-) Kolejna wizyta 20 sierpnia:-)

nacik-przykra wiadomośc :-(
Lady-ja to zauwazylam, ze te najbardziej religijne to wlaśnie zaboboniary. Brak słów.
I to jak dziewczyny tu piszą, że tesciowie wywierają presję jaka ma być płeć. a co to k....a supermarket?

bella-my nie mamy tez slubu, tesciowa nie moze sie z tym pogodzic, juz jej powiedzieliśmy ze slubu nigdy nie bedzie (chociaz naprawdę to do konca nie wykluczamy tej opcji) i zeby sie z tym pogodziła, bo jak nie to nie bedę wogole do nich przyjezdzać i juz. moj kochany stoi po mojej stronie, chociaz na pewno jest mu trochę przykro a może i wstyd za mamę ze takie głupoty gada. Wkurza mnie przez te zabobony - ale i tak nie jest zła. da się ją znieśc. a tesc bardzo fajny :)

Dziewczyny nic się nie stało tylko mam taki ciulowy nastrój od rana... A no i na domiar złego poszłam a zakupy spożywcze z młodym i zemdlałam:zawstydzona/y: Kamil mi sie rozryczał bo się przestraszył a ja myślałam że do siebie nie dojdę Ale już ok nie wiem co się dzieje

Nie mam pomysłu na obiad Nawet smaka na nic nie mam :dry:

U mnie przesądów nie ma w rodzinie A moja teściowa wymarzyła sobie wnuczkę bo ma już 2 wnuków u córki się już dziecko nie zapowiada no i u mnie drugie to pewnie ostatnie no i w dodatku chłopak więc jest lament Powiedziała mi że nie wierzy I że lekarz się na pewno pomylił A no i jeszcze będzie kupować różowe rzeczy :tak:

No ja miałam kochana niemal to samo. Właśnie wróciłam z zakupów, poszłam dokupić składniki do leczo..Ledwo wróciłam, leczo musi poczekać bo nie jestem w stanie wstać tak mi słabo. A przed wyjściem do sklepu popędziło mnie do kibelka, ale nie zwymiotowałam o dziwo..Weźcie mnie przygarnijcie na jakiś obiad.. no i mężusia mego też:p Tak więc leżę i oglądam naszych siatkowych chłopaków. Pranie wyprane w pralce leży, pewnie kolory zaraz popuszczają:p

Też się ostatnio zastanawiałam, czemu niektóre babeczki nic nie pisza od dawna:/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry