reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Tradycyjnie i ja sie witam z rana, z pracy, tak mi sie dzisiaj nie chcialo, oj nie chcialo :-) Wszystkie taki leniwy dzien chyba mamy :-)

Witam nowa mamusie annie i serdecznie gratuluje!

Mi sie teskni za rodzicami strasznie, chcialam zawitac do nich w sierpiniu ale cenny biletow lotniczych niebotyczne wiec bede musiala zaczekac do Wszystkich Swietych. Co roku na Boze Narodzenie do domu mnie ciagnie, bo jednak Swieta to tylko w domu :-) ale w tym roku to jednak za bardzo ryzykownie wydaje mi sie bybylo :-)

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie!

reklama
Nuta wkurzylas moj zoladek !!!! :crazy: grillllllllllllllll !!! ale bym wsunela karkoweczke z jakas salatka :rofl2: mniamiiiiii :-D o ktorej robicie tego grilla moze zdarze dojechac :-p

w glowie mi sie kreci, cisnienie 127/72 puls 53 to chyba ok nie ? najechtniej polozylabym sie i nic nie robila :no:
ale dziecka nie odwizolam do p-kola wiec mam zajcie :blink:

Maja na obiad wymyslila pizze bo ona nie pierogowa, musze skoczyc do sklepu bo tez mi sie tej pizzy zachcialo :rofl2:

dzień dobry mamusie :)
ja wczoraj miałam strasznie pracowity dzień dlatego nawet niemiałam jak do Was zajrzeć!!
Dzisiaj też od rana w pracy a walczę z nudnościami - najgorzej jest rano i wieczorem...

i też jestem jakas taka rozlazła ale tak to chyba juz jest a w pracy nie ma zmiłuj się :)

trochę się martwię weekndem, bo moj m jest bez pracy a że ma uprawnienia to załatwił sobie fuchę na weeknd we francji jako skiper na jachcie i mamy lecieć oboje a ja nie wiem czy to bezpieczne... hymmmm z drugiej strony jest to sznasa na ostatni wspólny wekend przed wrzesniem, bo on potem zaczyna szkolenia - każdy weekd :( no i bilety juz kupione...

Witam się i ja i dołączam do leniwych ciężarówek.

Mam nowy patent na mdłości, albo same przeszły:-D od wczoraj wcinam paluszki po pare co jakiś czas i jest ok mdłości nie mam.

Pranie zrobiłam, ogarnęłam chatkę, do pracy papierzyska podrzuciłam i brak pomysłu na resztę dnia...

Na obiad naleśniki z serkiem homo i sosem z truskawek posypane cukrem pudrem hehe dziś na słodko a mojemu jakieś mięsko ziemniaczki i suróweczka niech się chłop naje a co...

Ciągnie mnie od lewego jajnika, ale tak delikatnie co jakiś czas więc chyba norma :)

Pozdrawiam

Cortina
Kochana - grill będzie koło 17 :-D:-D:-D także jak coś to przyjeżdżaj :-D Sałatka też będzie pyszna- pomidorek,ogórek,zielona sałatka z pysznym sosem :-p:-):-) o szaszłykach nie wspomnę :-p;-)
Kto jeszcze chętny? :-D;-):-D:-D

LadyDo jak tylko dobrze sie czujesz o nie powinno mieć latanie jakiegoś złego wpływu na maleństwo. więc spokojnie.

Naprawdę współczuję wam z tymi mdłościami... u mnie nic takiego nie ma:( jedyne objawy to jak pisałam już gdzieś wyżej- straciłam apetyt i prawie nic nie mogę jeść...

Nutka ja ja ja ja ja! :-D Zamawiam najwieksza porcje karczku i salatki :-D Jakos od poczatku do slodyczy mnie nie ciagnie za to konkrety zawsze i wszedzie. A jeszcze grill... u mnie widokow brak na takie pysznosci, pogoda nie dopisuje, na balkonie nie moge a z piekarnika to nie to. Ostatnio jak jechalam na rowerku i wszyscy dookola grillowali to myslalm ze mnie skreci :-D

Cortina
ja wczoraj mialam u lekarza 105/55 :baffled: Kolorek mialam mniej wiecej taki jak ta emotikonka, w poprzedniej ciazy nie schodzilam ponizej 120/70 a tez mi sie chcialo spac.

LadyDo my wlasnie robimy urlop od 1 sierpnia i wtedy dopiero zamierzam sie ujawnic- chyba nawet slow nie bede musiala uzywac jak tak dalej pojdzie :-D Moj malzonek juz sie nasmiewa ze wygladam jak po urlopie w Polsce ;-) Na swieta tez zostaniemy, bo jezdzimy autkiem i tyle godzin z brzuszkiem, niecieprliwym dzieckiem i nie wiadomo jakimi warunkami pogodowymi to nie dla mnie. Takze zrobimy swiateczna atmosfere na BabyBoomie :-)

Mnie wzielo na generalne porzadki- czyzby syndrom wicia gwiazdka juz sie zaczal? :-) Ide dalej walczyc milego dzionka wam zycze

Witam dziewczyny ! ;) Z moich obliczeń, bo drugą wizytę mam dopiero w poniedziałek termin mojego porodu to 6 luty :) :D Widzę, że piszecie o mdłościach...ojjj ja też je mam ;( Najgorzej jest wieczorem...no i jak czuje zapach pieczonego mięsa, o masakra :p Na początku ciągnęło mnie w jajnikach... wtedy lekarz przepisał mi duphaston i pomogło :) Tylko nie wiem czy to normalne... bo wida mi już brzuch...mimo, że jest wcześnie i jestem szczupła tzn byłam :p Pozdrawiam Was ;-)

reklama
zazdroszczę Wam tego apetytu...ja nie mam na nic ochoty choc chodzę cały czas głodna - taka ciążowa sprzeczność - niby głodna jestem jak wilk a co z lodówki wyciągnę to mnie odrzuca...o mięsie już nie wspomnę blech..zam zapach mnie mdli!!! jedyne co mnie wczoraj skusiło to drożdzówka z serem i zupa warzywna...chyba ogólnie się na zupy przerzucę :)

Do góry