reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

hej,
Ja byłam wczoraj u lekarza,ale opisze w wątku "u lekarza".
Ja też jestem cały czas głodna,ale na nic niemam ochoty. Zjem co jest,ale bez smaku. Dzisiaj mam zupe pomidorowa i mlode ziemniaki z kalafiorem i kotletem drobiowym.
Ja jakoś niemam żadnych dolegliwości jedynie doszła mi senność.

reklama
aga a Ty gdzie do lekarza chodzisz?
co do pizzy to ja bym nie zjadła- w pierwszej ciąży tak się najadłam oi to był ostatni raz kiedy ją ze smakiem jadłam. Teraz mam tylko wspomnienia. Ale frytki takie z solą bez sosu bym zjadła- o tak. A ja w pracy jeszcze pół godziny. Już bym do domku pojechała.

Dziewczyny ale mi smaka narobiłyście, ale w sumie to od 2 godzin marzę o pizzy..chyba sobie zamówię, a co;) Już mam dość leżenia, więc się wzięłam za stertę prasowania i prania, ale musiałam przerwać bo brzusio zaczął boleć. Też mam takie mega głody, a jak juz zaczynam jeść to wszytko bleee..:)

poli ty siadaj na dupie i siedz !!! prasowanie :angry: tez se wymyslilas babo !!!!
apeluje do lutowek zeby zrypaly POLI :rofl2:

pochlonelam pizze i jest mi tak se, ale bylo warto :rofl2::-p

przed chwila właśnie czytałam o nim opinie, dużo dobrych opinii. Ja sobie tak myślę czy aby nie zmienić lekarza. A do szkoły rodzenia będziesz chodziła? Na Lubartowskiej mam znajomą położną co prowadzi szkołę rodzenia i na poporodowej tez jedną koleżankę. Sama już nie wiem co mam robić.

A Twój czemu zły jest lekarz? Mój jest przecudowny, ja chodziłam do Niego w pierwszej ciąży i teraz też. Jest cierpliwy, wyjaśni wszystko nawet kilka razy jak jest potrzeba, zawsze telefon odbieram,w razie jakiś bóli jak ma dyżur odrazu każe przyjechać. Leżałam 2 razy w szpitalu był u mnie codziennie, pytał jak się czuje. Co do szkoły rodzenia to chyba nie będe chodzić bo itak będe mieć cesarkę.

Co do Lubartowskiej i tamtejszego szpitala to ja na początku ciąży tam wylądowałam i nigdy więcej. Szpitakl tragiczny,a lekarka z której polecenia tam trafiłam porażka na całej lini. Nigdy więcej do Niej nie pójde,a i szpital nie ciekawy. Ale jak się ma znajome to pewnie inaczej jest:)

dołaczam się do cortiny- POLI BABOKU czyś ty oszalała??? mamy się nie forsować! jesteśmy w ciąży! ja wiem że to nie choroba, ale nie można przesadzać z pracami ciężkimi! potem będziecie płakać, że coś się źle - tfu tfu dzieje:baffled::wściekła/y:

Powiedzcie mi dziewczyny jakiego kremu używacie na dzień? Bo nie można wielu kosmetyków w ciązy używać, a ja nie bardzo wiem , które można. Na dzień mam teraz krem nivea soft,ale on zawiera witamine E więc chyba nie można?

reklama
taak?? nawet nie wiedziałam... ja używam wielu kosmetyków i nawet mi do głowy nie przyszło, że to może szkodzić...? może któraś wie coś więcej na ten temat?

Do góry