reklama
poli0105
Fanka BB :)
Dziewczyny, dzisiejszy dzień już mnie przytłacza hehe..wyobraźcie sobie, że po wieczorem drzemce poczułam, że na ustach wyskoczyła mi opryszczka.. Obawiałam się tego, bo niestety mam ją bardzo często, nawet 5 razy w roku..Oby było to bezpieczne..
poli0105
Do ginka nie pójde bo ma tydzień urlopu, różnie piszą o tej opryszczce, przeważnie, że niebezpieczna jest ta narządów płciowych. Na bank mam ją od stresu..
kasiadz
opryszczka napewno jest niebezpieczna dla urodzonego już dziecka. Dlatego chociażby dziecka nie można całować w usta, tym bardziej wiedząc że się ma tendencje do opryszczki bo sprzeda się ją dziecku i całe życie będzie się już męczyło, podobnie jest zresztą z próchnica. Dlatego jestem kategorycznie przeciwna całowaniu w usta! choć wiele osób mnie nie rozumie, ale takie są fakty
Cortina
dzien dobry !
wstalam i nie mam pomyslu co dalej
mam lenia ... pogoda za oknem ladna ide zrobic pranie
na obiad rozmroze pierogi i bede miala leniwy dzien, wczoraj wieczorem cierpialam bardzo po sledziu mialam mega ochote, zjadlam i sie zalczelo
wstalam i nie mam pomyslu co dalej
mam lenia ... pogoda za oknem ladna ide zrobic pranie
na obiad rozmroze pierogi i bede miala leniwy dzien, wczoraj wieczorem cierpialam bardzo po sledziu mialam mega ochote, zjadlam i sie zalczelo
reklama
Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
Hello
Ja też wstałam...z biedą, ale wstałam;-) tak mi się nie chciało...
Ja dziś na obiad robię grilla- tzn. przychodzi kuzyn mojego M. i będziemy robić szaszłyki i karczek MNIAM
Ehhh no i muszę trochę ogarnąć dom:-) Tak mi się nie chcę...
Miłego dzionka
Ja też wstałam...z biedą, ale wstałam;-) tak mi się nie chciało...
Ja dziś na obiad robię grilla- tzn. przychodzi kuzyn mojego M. i będziemy robić szaszłyki i karczek MNIAM
Ehhh no i muszę trochę ogarnąć dom:-) Tak mi się nie chcę...
Miłego dzionka