reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Ja ostatnio straciłam też apetyt;/ nic mi nie pasuje:( owoce jeszcze jakoś idą ale warzywa bllleeeee;/

Ja na apetyt nie narzekam ,ogólnie też jestem szersza wiec witaj Bello w klubie ;)
Dostęp do warzyw i owoców mam nieograniczony pracuje w kiosku warzywnym wiec witamin nie powinno maluszkowi zabraknac!

reklama
Bella co do tabelki to niech większość zadecyduje :)

Ja jestem zmęczona koło 21-22 a zasypiam ok 1-2 leżę myślę wiercę się i się wsio zaczęło jak 2 krechy na teście zobaczyłam :-D

Mam nadzieję, że to euforia zaciążeniowa i minie raz dwa bo oszaleję :szok:

Zobaczę jak dziś będzie...

Plecy mnie bolą, chyba dziś przesadziłam z ruchem brrr. idę poleżeć wygodnie chyba kupie sobie rogala do spania a męża wyrzucę do innego pokoju by się jakoś ułożyć i wyspać...

Mój kot i jeden kundelek w poprzedniej ciąży jak leżałam na boku w łóżku to uwielbiali kłaść się blisko brzucha, choć mają swoje łóżka i zwykle tam śpią a do nas na pieszczoty przychodzą a nie na brzuszkowe przytulaski więc cos w tym jest,że zwierzaki wyczuwają...

Zabije tą która pochłonęła nalesniki i się nie podzieliła :-D smaka narobiła i poszła nu nu

Sara witaj kciuki trzymam bo też jestem po stracie ale w 11 tyg i wiem jak teraz jest ja chyba do porodu nie będę spokojna dopuki nie przytulę mojego dzieciaczka

Ania1973G mam dokladnie tak samo mecze sie do 1-2:/ tyle ze mi jakos brzuch cisnie bo lubie spac naboku brzuchem do materaca:( a to dopiero poczatek ciazy:) juz sie nie moge doczekac II trymestru:)

laseczki po ile Wam się wyswietla postów na stronie? mi tylko po pare i nie wiem gdzie to zmienic,i czy wogóle jest taka opcja?

przespalam 2h :szok:
co ja bede w nocy robic ???
mdlosci poranne zamienily sie na mdlosci wieczorne :baffled:
cos bym zjadla ale nie wiem co ! wczoraj sledzia na noc zjadlam i sie czulam ok, dzis powtorze ;)

aaaa zapomnialam !
witam nowe kolezanki lutowe :D
duzo nas tu sie zrobilo, fajnie bedzie :happy2:

Mi tam tabelka odpowiada, nie mam zastrzezen :-D

Witam nowe mamuśki:)
Wizyta u lekarz zaliczona (opisana w odpowiednim wątku). Nadal nie mam mdłości, a to chyba dobrze, bo jak czytam co bidulki przechodzicie to nie zazdroszczę. W sumie to u mnie największa zmora to chwiejność nastroju.

Teraz idę się wykąpać i poleżeć:)

reklama
Witam kolejną nową mamusię lutową:-D

Bella ja też nie mogę spać:crazy: przychodzi 23,24... i nic. Tak w sumie śpię na siłę...Najlepiej działa na mnie telewizor, więc szukam czegoś nużącego i zasypiam ;-) no ale potem trzeba się przenieś do łóżka, rozbudzam się i po frytkach ;-):crazy:
Ania1973G, to ja zrobiłam Ci smak na naleśnika... specjalnie dla Ciebie wysyłam naleśniczka a nawet dwa :-D:-D łap....... !! :-D:-D:-D;-)
Kurde ja też się przespałam od 17-20 i jestem wyspana ..... Czyli kolejna noc bezsenna:crazy::baffled:
No i na dodatek boli mnie strasznie kark :crazy::crazy:

Do góry