reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Dziewczyny bardzo się boję, miałam jednorazowe lekkie krwawienie o 2 w nocy.. Idę do gina ok. 12...
Poli trzymam kciuki by plamienie okazało się tylko niedomogą progesteronu !!

Ja dziś tez do ginki aż truchleję ,jak byłam w 4 tc nie było jeszzce nic widac,trochę mnie to wtedy zmartwiło ale wierzę że bolące UU i słabe samopoczucie muszą byc objawem tylko rosnącej dzidzi !!

Ostatnia edycja:
reklama
Ja jestem z drugiej strony lublina ale mój kochany brat mieszka w łęcznej z bratową i w sssierpniu spodziewają się dzidziusia. Ja chodzę do Eulali Saadi do Top Medical na Zana.

WITAJ :) zaraz poszukam w ustawieniach gdzie zmieniamy ilość wyświetlanych postów na stronie.
Panel kontrolny (góra po prawej stronie), zaawansowane ustawienia ( po lewej tak na dole). tam wyskoczą wszystkie ustawienia- ilosc postów na stronie- domyślnie, 5, 10,20,30,40 i zapisz zmiany :)

dziękuję Ci moja droga ;)

Smoniczka już spieszę z pomocą ;)

Absolutnie nie masz się czym martwic ,wszytskie bóle podbrzusza itp są oznaką że w brzuszku wszytko rosnie i naciąga się,są to też sygnały że organizmy mówi żeby trochę zwolnic i wsłuchac się w siebie. Odpocznij sobie ,możesz nawet wziasc nospę jesli ból bardzo dokucza.

Oby tak było, moze to od przemęczenia po weselu siostry? Modlę sie, by nie było jak z biedną Jagódką..Nieszczęście było to jednorazowe, oby gin dał leki na podtrzymanie. Jeśli lekarz będzie upierał się przy L4 to biorę od razu, wszystko aby z dzidzią było ok...|Jeszcze godzina do wizyty...Smolniczka nie martw się, widzę, że każda z nas ma bóle jajników, podbrzusza czy skurcze macicy

siema babki !

poli dobrych wiesci u lekarza mysle zebedzie dobrze, musi byc dobrze:tak:

ja po lekarzu, wlasnie zjadlam sniadanie, ogarnelam chatke i musze po jakies zakupy jechac a pogoda za oknem nie nastraja :confused:
aaaa i taka jestem rozkojarzona ze przytarlam zderzak bo walnelam w smietnik cofajac :baffled:

smoniczka Ciebie boli lewy a mnie prawy;-) tak od czasu do czasu da o sobie znać..
Sara to czekamy na dobre wieści:-) i od Ciebie poli oczywiście też !:-)
Miłego dzionka :-)

Hej, hej, witam Lutoweczki, jak sie macie dzisiaj?

Witam te "stare" oraz te "nowe" Sara, Marta, Kelts gratuluje serdecznie, rozgoscie sie i zapraszam do pisania :-)

Sara moja mama pracowala w warzywniaku i ciezka praca to jest, oj ciezka, zawsze opowiadala o noszeniu skrzynek i przeciagach, mam nadzieje ze u Ciebie warunki lepsze, bo jej pracodawcy niezbyt ludzcy byli
:no:

poli trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok

Mi tabelka tez pasuje tak jak jest, nie mam zastrzezen :-)

U mnie przeziebienie i jakies lekkie zamulenie, nic sie nie chce :-) No ale byle do przodu!

Pozdrawiam Was serdecznie i milego dzionka Kobiety!

reklama
Już jestem po dziewczyny, dziękuję za słowa otuchy!! Z dzidzią jest ok, dostałam luteinę 2 x1 oraz zwolnienie 3 tyg, mam dużo leżeć. Zarodek mierzy 6,9 mm. W przyszłym tyg będę musiała niestety wsiąść pełno pracy do domu:(( Sara- 3 mam kciuki za Ciebie także!!!

Do góry