Aniołeczek gratuluję zdania egzaminu!
De Mert...(nie umiem zapamiętać całości
) ja też mam takie bóle od początku. Nie mogę stać, siedzieć ani leżeć. Moja gin powiedziała, że to są tzw. "bóle krzyżowe". Powiększa się macica i wtedy czuć to bardziej w krzyżu niż w brzuchu. Tylko, że te bóle mogą niestety CZASEM towarzyszyć nam też przy porodzie. ale to wszystko zalezy od nas osobiście
nie ma reguły :-)
LucyLu ja nie słyszałam nigdy o takiej macie. Możesz powiedzieć coś więcej? Poza tym łączę się z Tobą w tych "porannych" mdłościach, które ujawniają się wieczorem
makabra! Budzę się nieraz w nocy i nie wiem czy już biec do ubikacji czy dopiero za chwilę, czy może to fałszywy alarm... ehh
Witam nowe mamusie
lutóweczki ;***
Nie jestem w stanie każdej odpisać, bo długo mnie nie było
Kajam się i obiecuję poprawę :-) co do brzucholka to kurczę sama nie wiem. Mi się wydaje już taki wielki! Szczególnie wieczorem! Jakbym przynajmniej w 4 m-scu była
Mąż się śmieje, że mam dwa brzuchy, bo widoczny mam taki zaraz pod pępkiem jakby mała piłeczka i samo podbrzusze też takie okrąglejsze się stało
Co do jedzenia... nie wiem jak Wam, ale mi wszystko śmierdzi! No prawie... poza pomidorami. Mogłabym je jeść od rana do wieczora
ale dzisiaj zrobiłam sobie i mężulkowi pyszne śniadanko sałata, ser, szynka, ogóreczki...pychotka! Tylko, że jak tylko podniosłam to do ust to na sam zapach mnie zemdliło. Nie jestem w stanie tego przełknąć! a fuu
No i jeszcze się pochwalę jakiego ja mam dobrego męża
w sobotę posprzątał mi całe mieszkanie (no prawie
), bo stwierdził, że jego żona z córcią nie mogą się przemęczać
I jeszcze kupił mi w piątek przepiękne sandały, na które zachorowałam w deichmannie. Stwiedział, że to spóźniony prezent na dzień matki ( w dzień matki robiłam pierwszy raz test i wyszedł negatywnie)
Ajć kochany on!
No! To się rozpisałam :-) ajm sory!