reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Hej dziewczyny!

Witam nowe mamy:tak: Gratuluje dwoch kreseczek i ciesze sie ze jest nas wiecej i mam okazje was poznac!

Jagodko, serce mnie bolalo jak czytalam wiadomosci od ciebie, trzymaj sie i zagladaj do nas! Twoje rady na pewno przydadza sie wielu dziewczynom, wlaczajac w to moja "zielona" osobe. Zycze ci aby twoja kolejna ciaza zakonczyla sie szczesliwie!

Widze ze wiele dziewczyn juz po badaniach, zazdroszcze wam ze slyszalyscie serduszko i wiecie ze wszystko ok! Ja tu czekam i czekam i siwieje powoli, w Szwecji wszystko zajmuje tyle czasu... Ot taki niespieszacy sie narod. ;-) We wtorek mam pierwsza wizyte, ale u poloznej i na usg nie mam co liczyc. Ale moze uda mi sie ja popedzic zeby szybciej do niego doszlo. Moja ciaza jest troche mlodsza niz na suwaczku, ale mysle ze za 2 tygodnie juz mogliby mnie przyjac! Moze jak ladnie poprosze:rofl2:

Poza tym wczoraj caly dzien sie pakowalam (przeprowadzka za tydzien:happy:) a w przerwach odpoczywalam na hamaku w ogrodzie wiec troche forum zaniedbalam. Poprawie sie:tak: Dzis u nas swietujemy noc swietojanska ( szwedzkie Midsommar) kiedy to Szwedzi tancza wokol slupa, jedza sledzie, mlode ziemniaczki i truskawki. Mysle ze slup i sledz mnie nie skusza, ale wybieramy sie na obiad do szwedzkiej rodzinki i fajnie bedzie zjesc cos czego nie musze sama gotowac!

Trzymajcie sie cieplo;-)!!!

reklama
Powiedziałam:)))))
mowie Wam trzęsły mi się rece jak małolacie hehhe
moja kierowniczka po chwili ciszy powiedziała, że ona to się cieszy:) yyyy jasne;);-)

jagodko myslalam o Tobie caly dzien, bardzo mi przykro, chcialbym Cie przylutulic i dac sie wyplakac na ramieniu, akurat jak czytalam forum szef moj weszedl,ja zaplakana, pyta sie co sie stalo.

Jogodko Kochana nie poddawaj sie, tak jak dziewczyny pisza co maja doswiadczenie w takich ciezkich chwilach jeszcze przyjdzie czas na Ciebie, na Was.

I prosze zagladaj do nas, jak tylko bedziesz chciala porozmawiac,jestesmy tutaj dla Ciebie, jestem pewna ze niedlugo sloneczko swieci na Twoim niebie.

Czy bedziecie probowac odrazu? Czy trzeba odczekac?
Buziaki Kochana i duzo usciskow dla Ciebie i dla Meza.

Gosia ja mieszkam w Mayo :-)

heksa klutniami z mezem sie nie przejmuj, jak to moja mama mowi "Chlop to stworzenie boze powinien stac w oborze" :-) Nie stersuj sie :-)

bella super ze powiedzialas, i co z nastepnym tygodniem?

oooo i prawie bym zapomniala dla dziewczyn z mdlosciami i tym co nie dobrze caly czas :baffled: nowe odkrycie moje:HARIBO GOLDBEARS!!! :-)

cześć dziewczyny

ja dzisiaj zostałam w domu
o 3 w nocy obudziły mnie mdłości

masakra...

teraz już jest lepiej ale padam ze zmęczenia...

miłego dnia :)

heksa klutniami z mezem sie nie przejmuj, jak to moja mama mowi "Chlop to stworzenie boze powinien stac w oborze" :-) Nie stersuj sie :-)

:-):-):-):-):-)hahaha rozbawiłaś mnie:) pwiem mu tak zamias się złościć następnym razem:))
żelki musze spróbować mi pomaga też mamba:))
kupiłam wczoraj w aptece plasterki uciskowe (opasek nie było) ale albo źle założyłam albo na mnie nie działa bo godzinę później wisiałam nad kibelkiem;/

mam zamiar iść jeszcze na tydzień max 2 zwolnienia a potem do pracy bo już mnie nosi jak tu siedzę sama (oczywiście w tych chwilach kiedy mnie nie mdli;))

Poli zapodałam na FB.

dziewczyny na styczniówkach robią "test" na płeć trzeba nasypać sody do kubeczka i nasikać:) jak się zapieni to chłopiec jak nie to dziewczynka hehe
fajna zabawa chyba sama wypróbuję aa ccooo:))

reklama
kupiłam wczoraj w aptece plasterki uciskowe (opasek nie było) ale albo źle założyłam albo na mnie nie działa bo godzinę później wisiałam nad kibelkiem;/
ja w 1 ciąży też takie kupiłam i teraz ich nawet nie wyciągam bo nic nie pomagały :(

a co do mężów - bardzo mi się to powiedzenie spodobało...ja z moim też nie gadam...

Do góry