Ale w Irlandii macie dłuższy macierzyński- my kombinujemy l4=macierzyński i wychodzi mniej więcej tyle samo co u Was. Tylko, że ja wolałabym w ciąży dłużej pracować a później dłużej posiedzieć w domu z dzieckiem. Ale i tak nie jest najgorzej, moja siostra cioteczna w USA miała chyba ze 2 miesiące macierzyńskiego.
reklama
anioleczek12341
Fanka BB :)
witam nasze dwie nowe mamusie GRATULACJE
agnieszkaala
ćwierć nuta dzięki za info, mam nadzieje, że się udało
Witam Gosiu.
Ja na szczęście niemam problemu z L4 bo nie pracuje,wychowuje córke,a w wolnej chwili studiuje
Witam Gosiu.
Ja na szczęście niemam problemu z L4 bo nie pracuje,wychowuje córke,a w wolnej chwili studiuje
agnieszkaala
a jednak się nie udało suwaczka wgrać,wyskakuje mi, że plik jest zbyt duży trudno,później pokombinuje.
Hej Dziewczyny. Witam się z obecnymi od dłużeszgo czasu jak i z nowymi mamusiami :-)
My wczoraj byliśmy na pizzy na dzisiaj gotuję spagetti (tak więc trochę po włosku u nas ostatnimi czasy ;-)) Ja dziś czuję się świetnie, brzuch nie boli. Boli tylko to, że za oknem okropny deszcz i na spacer nie ma co iść :-(
jagódka - w szoku byłam jak dziś czytałam Twoje posty. Wiem, że się bardzo zmatrwiłaś, ale uważam też, że jesteś bardzo dzielna. Ja bym pewnie już ogromnie spanikowała, a to by pewnie dzidzi nie pomogło :-( Mam nadzieję, że wyniki bety będą dobre i z dzidzią będzie wszystko wporządku. Trzymam mocno kciuki. Dużo odpoczywaj.
My wczoraj byliśmy na pizzy na dzisiaj gotuję spagetti (tak więc trochę po włosku u nas ostatnimi czasy ;-)) Ja dziś czuję się świetnie, brzuch nie boli. Boli tylko to, że za oknem okropny deszcz i na spacer nie ma co iść :-(
jagódka - w szoku byłam jak dziś czytałam Twoje posty. Wiem, że się bardzo zmatrwiłaś, ale uważam też, że jesteś bardzo dzielna. Ja bym pewnie już ogromnie spanikowała, a to by pewnie dzidzi nie pomogło :-( Mam nadzieję, że wyniki bety będą dobre i z dzidzią będzie wszystko wporządku. Trzymam mocno kciuki. Dużo odpoczywaj.
U
użytkownik 902
Gość
Niestety Dziewczyny, poroniłam;( Dziękuję Wam za wsparcie i życzę Wam spokojnych ciąż i radości z macierzyństwa. Pozwolicie, że czasem poczytam jak u Was i Waszych maluszków? Trzymam za Was wszystkie bez wyjątku kciuki.. Wiem, że Mój Maluszek jeszcze do mnie wróci, może w innym terminie, ale wróci..
LucyLu a w jakim rejonie mieszkasz?
jagódka (
[*] trzymaj się kochana! i czekamy w przyszłości na dobrą wiadomość od ciebie...
ja pewnie na początku nie będę tu codziennie zaglądać.. właśnie przez te gorsze wiadomości, żeby się niepotrzebnie nie nakręcać i nie stresować...
jagódka (
[*] trzymaj się kochana! i czekamy w przyszłości na dobrą wiadomość od ciebie...
ja pewnie na początku nie będę tu codziennie zaglądać.. właśnie przez te gorsze wiadomości, żeby się niepotrzebnie nie nakręcać i nie stresować...
anioleczek12341
jagódka przykro mi 3maj się jakoś, choć pewnie nie jest ci teraz łatwo... w takich sytuacjach to nawet nie wiem co napisać. więc już nic więcej nie napiszę
agnieszkaala
Jagódka bardzo mi przykro. Niewiem co w tej sytuacji napisać. Trzymaj się cieplutka!!!!
reklama
Jagódka bardzo Ci współczuję wiem przez co przechodzisz bo sama poprzednią ciąże straciłam tyle że w 13tc. Wiem że teraz żadne słowa Cię nie pocieszą ale bądź silna. Aniołki nie odchodzą tylko zmieniają datę swojego przyjścia na świat. Ja w to wierzyłam i teraz po 3 miesiącach jestem w ciąży. Trzymaj się kochan:-(