reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Cześć dziewczyny

.jagódko
trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, jeszcze nic nie jest przesądzone daj znać po wizycie ...
poli0105 masz taką fajną datę porodu jak ja :D zazdroszczę widoku bijącego serduszka :)

czytam regularnie, ale nie mam sił pisać, mdłości dobijają zmęczenie też, i moja mała dziewczynka, która wymaga ciągłej uwagi mamusi :)
Miłego dnia

Witam Panie:))

Jagódka trzymaj się i idź na wizytę, lepiej nie decydować o tym samemu...

Ja mam dziś paskudny dzień huśtawka nastrojów i zmęczenie mdłościami wygrały... pokłóciłam się z rana z mężem i mamy zapewnione ciche dni;/
w sumie w tej ciąży to jedyny męczący objaw innych brak... tak liczyłam, że ten tydzień będzie przełomowy i w poniedziałek wrócę do pracy już bez mdłości ale chyba się przeliczę;/

Poli i jak ten lek działa?

Ostatnia edycja:
Jestem Dziewczyny. Lekarz stwierdził, że nie położy mnie do szpitala (na szczęście), bo nic ponadto co przyjmuję mi nie dadzą, bo ciąża jest za młoda. Mam brać no-spę, magnez i duphaston, luteinę zamienię na podjęzykową, żeby tam nie dłubać. Dostałam zwolnienie do środy, we wtorek mam się pokazać ginowi z wynikiem bety - właściwie to teraz wóz, albo przewóz albo ciąża się utrzyma, albo dojdzie do poronienia i uznamy ją za biochemiczną. Betę miałam zrobić we wtorek albo poniedziałek, zrobiłam też dzisiaj, bo chcę być świadoma tego co się dzieje. Na szczęście ta krew czerwona poleciała mi tylko rano po wstaniu w niewielkiej ilości. Przed badaniem miałam tylko na papierze, wkładka była czysta, po usg mocniej plamię, ale kolor tych plamień to kawa z mlekiem, więc nie jest tragicznie.

hej dziewczynki...

bardzo współczuję wam z tymi mdłościami... :( mnie na szczęście jeszcze nie dopadły- i oby tak zostało:)

jagódka dobrze, że się wszystko jakoś układa. ja też miałam takie plamienie z świeżej krwi kilka dni temu, ale wszystko jest ok. Mam nadzieję, że będzie z wami też ok &&&

ja... słaba jestem nieziemsko! spać mi się chce, apetyt straciłam, jutro idę na betę może już jest te 25 000? no i jutro poprawka... muszę to cholerstwo zdać bo mnie do obrony nie dopuszczą:( już mnie ścigają za indeks bo obrona za tydzień a ja jeszcze nie mam tego egz... masakra ja sie wykończę przez ten tydzień:(

dzień dobry...

rany rany ale się działo!! Jagódka - trzymam kciuki !!! trrzeba być dobrej myśli !! lerz, odpoczywaj i nastrajaj się pozytywnie!! :) :)

p.s. moje wiadomościz wczorajszej wizyty wstawię "u lekarza" :)

Jagódka oby wszystko było dobrze,fajnie że możemy się wspierać. Ja w poprzedniej ciąży i do tej pory miałam mdłości wieczorne a teraz walczę od rana ale mieliśmy w nocy 2 koszmarne burze i nie spałam.A Jula domaga się spaceru ciężko będzie ;)

jagodka biedactwo, wierze ze bedzie dobrze Slonko, wszystkie trzymamy kciuki! wiem ze to latwo powiedziec, trudniej zrobic, ale prosze nie stresuj sie, badz dobre mysli. Ja tez krwawilam na samym poczatku, i wszystko jest ok. Najwazniejsze ze lekarz kontroluje sytulacje i jestes pod obserwacja, bedzie dobrze!!

kaja witaj z nami, serdeczne gratulacje :-)

reklama
Do góry