reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

witajcie:) w czwartek zrobiłam test i pojawiły się kreseczki:) z miesiączki termin wychodzi mi na luty:) wizytę mam na 29 czerwca.To nasza druga pociecha Julcia w październiku skończy 2 lata też jestem rocznik 83:)

reklama
Witajcie nowe lutóweczki
Więc tak okna umyję mi mąż w weekend :-)

Spacerek z mała zaliczony. A teraz piekę jablecznik bo od dwoch dni za mną chodzi.

Bigosem bym też nie pogardziła:-D

Co do opuchniętych nóg to podobno pomaga moczenie w zimnej wodzie

Bella pierwszą ciąże miałam prowadzoną w Warszawie dr Rodzeń (chyba jeden z najlepszych w wawie) w Babce Medice miałam zawsze sporo badań wykupiłam sobie pakiet signal iduna za 99zł wszystkie badania wizyty uzg w ramach tego ubezpieczenia więc się opłacało ( teraz tniemy koszty więc zostaje nfz) rodziłam na Madalińskiego rewelacja

http://dziecko.haczewski.pl/index.php?cykl=30&dzien=14&miesiac=5&rok=2012&bg=000

Ostatnia edycja:
Dziewczyny zaczęłam plamić:sad: Dzwoniłam do gina, jutro ma dyżur i idę do szpitala, obejrzy mnie, w razie czego zostanę. Strasznie się boję...

Jagódka mam nadzieję, że wszystko jednak będzie dobrze !! Trzymaj się kochana!!
Witam nowe koleżanki z lutego :-)

Na mdłości:
Jeśli się z nimi borykasz, wypij zaraz po wstaniu z łóżka pół szklanki przegotowanej letniej wody z kilkunastoma kroplami soku z cytryny. Powinno pomóc. Jeżeli nie pomoże to staraj się jeść mało a często oraz unikaj potraw pikantnych oraz o silnym zapachu- ot taką poradę jeszcze spotkałam :-)Może której z Was pomoże ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja tylko się przywitam i zmykam - muszę ogarnąć dom bo po pracy siedziałam z dziewczynkami w ogródku i niestety nie przyszły krasnoludki posprzątać:-p a jakoś dzisiaj nadzwyczaj się dobrze czuję - póki co zero mdłości;-) oby tak zostało...

jagódka a może po badaniu ginka te plamienia :baffled: - trzymam kciuki żeby wszystko było OKI!!!!

witajcie nowe lutóweczki

Do góry