reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Nadika- super!!!:-) Takie wiadomosci chcemy tu czytac:tak:
A co tu tak cicho I glucho... Swietujecie jeszcze??? Teraz bedzie dlugi weekend majowy to znowu sie bedziecie obijaly z pisaniem, co? heheheh:-p
Ruszac mi tu szanowne cztery litery na kawe!!:-D I przynosic co tam ktorej po weekendzie zostalo, biore wszystko- ciasta, ciasteczka I co tam jeszcze upichcilyscie;-) bo trzeba kalorie po weekendzie w pracy uzupelnic:-pSmoniczka Ty slonce to nawet mi sie nie pokazuj bez tego ciacha bauntowego, bo na nie to mi tak slinka cieknie, ze o jej:-p

No laseczki dawac!! ile bede tu czekac z ta kawa:-p

Hej ho wita was zombiak. Nie spałam całą noc i to nie przez moją kochaną Madziulkę a przez książkę. Tak, tak całą noc czytałam. To już kolejna noc którą zarwałam w tym miesiącu. Lackberg mnie wykończy, dobrze, że tylko dwie książki mi zostały do przeczytania :-D

Martik ciasteczko jest pycha :-):tak: i jak już tak ładnie prosisz to dam ci kawałek pod warunkiem, że kawkę zrobisz :rofl2:

Majówka się zbliża a pogoda jak w listopadzie :crazy: przyjeżdżają do nas na weekend znajomi i jak się nie pojawi słońce to się będziemy kisić w domu :baffled: a w planach mamy wypad do ZOO :-)

Smoniczka- dziekuje Ci kochana, na Ciebie zawsze mozna liczyc!!!:-)
Ja az sie boje co to bedzie po powrocie z urlopu, tez mam zamiar odwiedzic ksiegarnie I juz sobie nawet kuriera wyszukalam, bo nie ma mozliwosci zebym sie z tymi ksiazkami, ktore mam w planach kupic zabrala do samolotu sesesese:-p I mam tak jak Ty, ze jesli mnie ksiazka wciagnie to nie spie po nocach a czytam. Lackberg jest rowniez na mojej liscie :-D

Ostatnia edycja:
Smoniczka- chce kupic cala serie Lackberg, bo czytalam wszystko co ukazalo sie zanim odkrylam, ze jestem w ciazy z kluseczka(bo w ciazy miala opory ja czytac) Ale to byly ksiazki kolegi z pracy, a ja cos co mi sie podoba to lubie miec :happy:
Musze kupic kilka ksiazek M. Szwaji- bo mam pare I trzeba uzupelnic, a uwielbiam jej ksiazki:happy:
chialam tez zakupic jakas ksiazke V. Roth bo bardzo popularna ostatnio a ja nic nie czytalam oraz M. Zusak'a "Zlodziejka ksiazek" I pewnie troche historycznych:happy:

NADIKA super wieści!!!! oby tak dalej szło pięknie!!! dzielna lutówka jesteś!!!

jest jeszcze kawa i sernik? jak tak, to poproszę... padam na pysk po pracy. i wiecie co... zjadłabym ciasteczka - orzeszki! o jeeee ale bym zjadła coś orzechowego!!!!:-D:rofl2: mam pyszną czekoladę z orzechami laskowymi, ale nawet do szafki nie podchodzę, po skonczy się to źle... oj bardzo źle. a dupa rośnie :(:baffled:

reklama
Hej
dzisiaj kawa wczesniej niz zwykle:-D moja gadzina obudzila mnie o 5.40 I za cholercie nie chcial juz zasnac:-p
Domik- kawa I sernik dla Ciebie( mysle, ze serniczka to podwojna porcja:laugh2:) ja wczoraj opierdzielilam cale opakowanie ptasiego mleczka, jakie mialam wieczorem wyrzuty sumienia... a jakie dobre bylo seseesees:-p
milego dnia

Do góry