reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

reklama
Nadika- super!!!:-) Takie wiadomosci chcemy tu czytac:tak:
A co tu tak cicho I glucho... Swietujecie jeszcze??? Teraz bedzie dlugi weekend majowy to znowu sie bedziecie obijaly z pisaniem, co? heheheh:-p
Ruszac mi tu szanowne cztery litery na kawe!!:-D I przynosic co tam ktorej po weekendzie zostalo, biore wszystko- ciasta, ciasteczka I co tam jeszcze upichcilyscie;-) bo trzeba kalorie po weekendzie w pracy uzupelnic:-pSmoniczka Ty slonce to nawet mi sie nie pokazuj bez tego ciacha bauntowego, bo na nie to mi tak slinka cieknie, ze o jej:-p

No laseczki dawac!! ile bede tu czekac z ta kawa:-p

Hej ho wita was zombiak. Nie spałam całą noc i to nie przez moją kochaną Madziulkę a przez książkę. Tak, tak całą noc czytałam. To już kolejna noc którą zarwałam w tym miesiącu. Lackberg mnie wykończy, dobrze, że tylko dwie książki mi zostały do przeczytania :-D

Martik ciasteczko jest pycha :-):tak: i jak już tak ładnie prosisz to dam ci kawałek pod warunkiem, że kawkę zrobisz :rofl2:

Majówka się zbliża a pogoda jak w listopadzie :crazy: przyjeżdżają do nas na weekend znajomi i jak się nie pojawi słońce to się będziemy kisić w domu :baffled: a w planach mamy wypad do ZOO :-)

Smoniczka- dziekuje Ci kochana, na Ciebie zawsze mozna liczyc!!!:-)
Ja az sie boje co to bedzie po powrocie z urlopu, tez mam zamiar odwiedzic ksiegarnie I juz sobie nawet kuriera wyszukalam, bo nie ma mozliwosci zebym sie z tymi ksiazkami, ktore mam w planach kupic zabrala do samolotu sesesese:-p I mam tak jak Ty, ze jesli mnie ksiazka wciagnie to nie spie po nocach a czytam. Lackberg jest rowniez na mojej liscie :-D

Ostatnia edycja:
Smoniczka- chce kupic cala serie Lackberg, bo czytalam wszystko co ukazalo sie zanim odkrylam, ze jestem w ciazy z kluseczka(bo w ciazy miala opory ja czytac) Ale to byly ksiazki kolegi z pracy, a ja cos co mi sie podoba to lubie miec :happy:
Musze kupic kilka ksiazek M. Szwaji- bo mam pare I trzeba uzupelnic, a uwielbiam jej ksiazki:happy:
chialam tez zakupic jakas ksiazke V. Roth bo bardzo popularna ostatnio a ja nic nie czytalam oraz M. Zusak'a "Zlodziejka ksiazek" I pewnie troche historycznych:happy:

NADIKA super wieści!!!! oby tak dalej szło pięknie!!! dzielna lutówka jesteś!!!

jest jeszcze kawa i sernik? jak tak, to poproszę... padam na pysk po pracy. i wiecie co... zjadłabym ciasteczka - orzeszki! o jeeee ale bym zjadła coś orzechowego!!!!:-D:rofl2: mam pyszną czekoladę z orzechami laskowymi, ale nawet do szafki nie podchodzę, po skonczy się to źle... oj bardzo źle. a dupa rośnie :(:baffled:

reklama
Hej
dzisiaj kawa wczesniej niz zwykle:-D moja gadzina obudzila mnie o 5.40 I za cholercie nie chcial juz zasnac:-p
Domik- kawa I sernik dla Ciebie( mysle, ze serniczka to podwojna porcja:laugh2:) ja wczoraj opierdzielilam cale opakowanie ptasiego mleczka, jakie mialam wieczorem wyrzuty sumienia... a jakie dobre bylo seseesees:-p
milego dnia

Do góry