reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Hello swiatecznie moje Panie !

ale sie obsmarkalam, jesssso takiego kataru to ja dawno nie mialam, w nocy myslalam ze wlasnymi gilami sie udusze ;-)

Laurusku cmok na spoznione 11, za chwile kobieto roczek konczysz :szok:

Gia sliczny syneczek :-) widze ze sliniaka uzywa, ja cortinowi nakupilam sliczniasnych sliniakow a ten gad maly w furie wpada jak mu zamontuje sliniak ;-) wiec jadamy bezzz :confused: a w cortinowych sliniakach lalki Cortinki chodza ;-)

wiadereczko i gnidka mnie rozwalily :-D
u nas dziewczeta mozna zakupic kubeczki, cos na zasadzie wiezy tylko bez wiaderka ;-) FISHER PRICE Kubeczki do układania 18+ (3750204110) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
do wody, piasku, do zabawy w domu rewelacja, tania rewelacja ;-) mam jeszcze po cortince :-)

poprasowalam dzis stos prania, zrobilam zakupy i jutro zalegne w kuchni gotujac :-) taki mam plan bynajmiej ;-)
prezentow dla dzieci dalej nie mam

ide sie napic cieplej herbatki w ciszyyyyyyyyyyyyyy :cool2:

reklama
Cortina jak to nie masz prezentów? A pomysły są i tylko wpaść do sklepu i brać, czy jak?

Ja dzisiaj zawiozłam wszystkie gifty do rodziców, żeby Iga nie widziała. Tyyyyyyyyyle tego tam jest, że szok :)

No i dzisiaj postawiliśmy choinę, ale jeszcze bez strojenia. Oblepiłyśmy pierniki lukrem i różnymi cudami. I tyle. Powinnam iść spać, bo jutro normalnie do pracy, ale jakoś nie mogę się zebrać...

Wyrwalam sie na chwilke z kuchni, aby zyczyc Wam kochane babolce moje:

ZDROWYCH I SPOKOJNYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA,
GORY PREZENTOW POD CHOINKA I SAMYCH PYSZNOSCI NA STOLE,
A PRZEDE WSZYSTKIM WIELU RADOSNYCH CHWIL W RODZINNYM GRONIE.
1522038_562912520457069_1369248253_n.jpg

Załączniki

• 1522038_562912520457069_1369248253_n.jpg
    1522038_562912520457069_1369248253_n.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 51
Hejka
U nas już wszystko gotowe, jutro a raczej już dzisiaj będziemy już tylko przygotowywać potrawy z gotowców wcześniej zrobionych (moja teściowa to jednak mistrz organizacji)
Jutro tak naprawdę dzień dla ciała i ducha :-)
W pierwszy dzień świąt mamy chrzciny i jakiś mnie mały stresik dopada. W piątek się dowiedziałam ze ma być 7 chrztów wiec się zapowiada długa msza :-\ mam nadzieje ze młoda nie zmarznie w kościele.

Gdy tu juz dzisiaj nie zajrzała to

Załączniki

• 1387841834868.jpg
    1387841834868.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 59
SWIETA.jpg
Życzę Wam, aby Święta Bożego Narodzenia pozwoliły chociaż na chwilę
zapomnieć o troskach i sprawach dnia codziennego,
życzę cudownie spędzonych chwil z rodziną i bliskimi
a w Nowym Roku dużo zdrowia, optymizmu oraz spełnienia najskrytszych marzeń.
Wszystkiego najlepszego Babolce:-D Ja głównie na forum fcb jestem ale o Was też nie zapominam:cool2:

Załączniki

• SWIETA.jpg
    SWIETA.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
reklama
Drogie Lutówki !
te święta będą dla nas wyjątkowe bo pierwsze z naszymi szkrabami :-)
Przyszłam Wam życzyć ...
Wesołych, rodzinnych, ciepłych i pysznych Świat Bożego Narodzenia
życzy Ania, Marcin, Maja i Oluś
:-)

Foto-ER8PIPHP.jpg

Do góry