reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Hello swiatecznie moje Panie !

ale sie obsmarkalam, jesssso takiego kataru to ja dawno nie mialam, w nocy myslalam ze wlasnymi gilami sie udusze ;-)

Laurusku cmok na spoznione 11, za chwile kobieto roczek konczysz :szok:

Gia sliczny syneczek :-) widze ze sliniaka uzywa, ja cortinowi nakupilam sliczniasnych sliniakow a ten gad maly w furie wpada jak mu zamontuje sliniak ;-) wiec jadamy bezzz :confused: a w cortinowych sliniakach lalki Cortinki chodza ;-)

wiadereczko i gnidka mnie rozwalily :-D
u nas dziewczeta mozna zakupic kubeczki, cos na zasadzie wiezy tylko bez wiaderka ;-) FISHER PRICE Kubeczki do układania 18+ (3750204110) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
do wody, piasku, do zabawy w domu rewelacja, tania rewelacja ;-) mam jeszcze po cortince :-)

poprasowalam dzis stos prania, zrobilam zakupy i jutro zalegne w kuchni gotujac :-) taki mam plan bynajmiej ;-)
prezentow dla dzieci dalej nie mam

ide sie napic cieplej herbatki w ciszyyyyyyyyyyyyyy :cool2:

reklama
Cortina jak to nie masz prezentów? A pomysły są i tylko wpaść do sklepu i brać, czy jak?

Ja dzisiaj zawiozłam wszystkie gifty do rodziców, żeby Iga nie widziała. Tyyyyyyyyyle tego tam jest, że szok :)

No i dzisiaj postawiliśmy choinę, ale jeszcze bez strojenia. Oblepiłyśmy pierniki lukrem i różnymi cudami. I tyle. Powinnam iść spać, bo jutro normalnie do pracy, ale jakoś nie mogę się zebrać...

Wyrwalam sie na chwilke z kuchni, aby zyczyc Wam kochane babolce moje:

ZDROWYCH I SPOKOJNYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA,
GORY PREZENTOW POD CHOINKA I SAMYCH PYSZNOSCI NA STOLE,
A PRZEDE WSZYSTKIM WIELU RADOSNYCH CHWIL W RODZINNYM GRONIE.
1522038_562912520457069_1369248253_n.jpg

Załączniki

• 1522038_562912520457069_1369248253_n.jpg
    1522038_562912520457069_1369248253_n.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 47
Hejka
U nas już wszystko gotowe, jutro a raczej już dzisiaj będziemy już tylko przygotowywać potrawy z gotowców wcześniej zrobionych (moja teściowa to jednak mistrz organizacji)
Jutro tak naprawdę dzień dla ciała i ducha :-)
W pierwszy dzień świąt mamy chrzciny i jakiś mnie mały stresik dopada. W piątek się dowiedziałam ze ma być 7 chrztów wiec się zapowiada długa msza :-\ mam nadzieje ze młoda nie zmarznie w kościele.

Gdy tu juz dzisiaj nie zajrzała to

Załączniki

• 1387841834868.jpg
    1387841834868.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 53
SWIETA.jpg
Życzę Wam, aby Święta Bożego Narodzenia pozwoliły chociaż na chwilę
zapomnieć o troskach i sprawach dnia codziennego,
życzę cudownie spędzonych chwil z rodziną i bliskimi
a w Nowym Roku dużo zdrowia, optymizmu oraz spełnienia najskrytszych marzeń.
Wszystkiego najlepszego Babolce:-D Ja głównie na forum fcb jestem ale o Was też nie zapominam:cool2:

Załączniki

• SWIETA.jpg
    SWIETA.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
reklama
Drogie Lutówki !
te święta będą dla nas wyjątkowe bo pierwsze z naszymi szkrabami :-)
Przyszłam Wam życzyć ...
Wesołych, rodzinnych, ciepłych i pysznych Świat Bożego Narodzenia
życzy Ania, Marcin, Maja i Oluś
:-)

Foto-ER8PIPHP.jpg

Do góry