reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Wy to jesteście chamówy... to ja u Martik się meczyłam i nikt mi nie powiedział, żeby tą wieżę na wiaderku robić. Nie lubie was małpy jedne...

Martik - odezwała się ta co ma wolne prawie od roku... :D

Gosia - mieszkam w tej samej irlandii co Ty...:cool2:

reklama
Gnidus od ponad roku :) 16go grudnia 2012 bylam ostatni dzien w pracy:tak:
Ja myslalam, ze widzialas jak M ustawial te klocki Szymkowi, bo on je ustawial na wiaderku:-D

w imieniu syncia dziekuje za usciski...a dal mi wczoraj popalic:-/

Agaod - usciski dla Lauruska.

sanki doszly;-) na razie spiworek jezdzi w wozku, bo sniegu ni widu ni slychu...;-) cos slabo Wam te modly ida.

co to ja mialam....juz nawet nie wiem...a jakie klocki na wiaderku? cos przeoczylam.

LAURUSEK NAJLEPSZEGO :*

ale faaajna ta wieża z wiadereczek!!!! Lenia miała by co rozrzucać:-D

włąsnie skończyłam pakowac prezenty i buuuu nie mam nic dla Leny!!! no nie mam pomysłu!!! a dzis daj boże 21:rofl2: mam tempo!!! dobrze, że ciastka i pierniczki upieczone i udekorowane. nic tylko wcinac i wieszac na choince.

Pozdrawiam Was wszystkie przedświątecznie:-) Mam strasznie dużo do zrobienia a dzieciaki nie chcą współpracować. Oprócz piernika staropolskiego nic nie popieczone, jeszcze syf poremontowy, tyle że okna umyłam i firanki powiesiłam. A we wtorek dom pełen gości, dobrze że większość mama ugotuje, bo byśmy siedzieli przy pustym stole:sorry: Jak ktoś ma w nadmiarze sił, cierpliwości i radości z tych zbliżających się świąt to chętnie przyjmę!

Witam mamy
Wpadam na chwilkę.
Serdeczne życzenia dla solinizantów.:-)
Adasiek jest ostatnio zlośnikiem. Zębole ida. Poza tym wspina się małpka na wszystko :-).
Choinka ubrana, zakupy zrobione, można chwilkę odpocząć, ufffff.
A to mój słodziak jak wcina jajeczniczkę na parze. Pozdrawiam

Załączniki

• IMG_20131217_090906.jpg
    IMG_20131217_090906.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
Gia- jaki fajny synus. Sliczny chlopaczek :-)
Patik- nic sie nie martw, ja jade juz za godzine na lotnisko po tescia, a w domu nic nie zrobione, do tego M pracuje jak na zlosc caly tydzien, dzisiaj rowniez, wiec u nas dopiero od jutra zacznie sie szykowanie tak naprawde :-)
Domik- I wymyslilas cos dla Lenki? A te klocki na wiaderku to rewelka, Szymon tez je uwielbia a tata Szymona jaka ma ucieche heheh prawie jak ciocia Gnidka :-D
A co to nikt dzisiaj ze mna tu kawy nie pije??? Ja rozumiem babolce, ze Swieta I te rzeczy no ale ej... :-p

reklama
Do góry