reklama
Ania1973G
Fanka BB :)
Agaod- kurcze wody odchodzą a te skurcze to co nie chcą być cholery co 2 minutki już?
Dołujące z lekka pewnie tak śmigać i śmigać a skurcze cały czas co 5 minutek. Oby oksy ruszyła cie jak złotą i srebrną lutówkę.
Brązu nikt ci nie zabierze już
Dołujące z lekka pewnie tak śmigać i śmigać a skurcze cały czas co 5 minutek. Oby oksy ruszyła cie jak złotą i srebrną lutówkę.
Brązu nikt ci nie zabierze już
poli0105
Ja chcę pierwszą 10-tkęZapisuję sięęęęęę A jak nie to po 17 marca
Poli widzę, że desperacja u ciebie sięga zenitu ;-) ale nie dziwię ci się, ja w sumie też już bym chciała się rozpakować, ale niech ta moja kruszyna poczeka spokojnie do 37 tygodnia :-)
My z mężulkiem właśnie wróciliśmy z imprezki u babci. Jak zwykle napiekła pysznych rurek z kremem i obżarłam się nimi jak dziki osioł
My z mężulkiem właśnie wróciliśmy z imprezki u babci. Jak zwykle napiekła pysznych rurek z kremem i obżarłam się nimi jak dziki osioł
kwasia
Ja chcę pierwszą 10-tkęZapisuję sięęęęęę A jak nie to po 17 marca
ja też chcę no mogę być 9-ta
poli0105
Cortina, a to puchar przechodni jest?;-)
U mnie nie desperacja, a tęsknota za synkiem coraz większa
U mnie nie desperacja, a tęsknota za synkiem coraz większa
patik80
Cortina jestem jestem, siostra z tatą przyjechali, więc się zagadałam, spoglądam co jakiś czas tylko żeby sprawdzić co tam z naszą agaod
ale niech się nasza kochana agaod spręży, bo jeszcze ktoś ją wyprzedzi mój emek przejął się naszą rywalizacją;-)
nagrody pocieszki też fajne
ale niech się nasza kochana agaod spręży, bo jeszcze ktoś ją wyprzedzi mój emek przejął się naszą rywalizacją;-)
nagrody pocieszki też fajne
reklama
paol1nka
no to ja już byłam pewna, że brąz zdobyty, a tu nic... agaod no bierz się do roboty!
ja dzisiaj padam na pysk, mieszkania spod sterty kartonów nie widać, tylko 1 szafa złożona, brzuch mi się obniżył- NIE MOGĘ JESZCZE RODZIĆ!!! Nie jestem gotowa Mimo, że mam już dość z jednej strony, to jeszcze 2-3tygodnie musi minąć, żeby Szymek był donoszony.
ja dzisiaj padam na pysk, mieszkania spod sterty kartonów nie widać, tylko 1 szafa złożona, brzuch mi się obniżył- NIE MOGĘ JESZCZE RODZIĆ!!! Nie jestem gotowa Mimo, że mam już dość z jednej strony, to jeszcze 2-3tygodnie musi minąć, żeby Szymek był donoszony.