reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

dziewczyny zyje w dwupaku nadal :) pewnie beda podawac mi oxy czekam na obchod i zobacze co powiedza, skurcze co 5 min :) gdzie ten moj braz no gdzie

reklama
Agaod- kurcze wody odchodzą a te skurcze to co nie chcą być cholery co 2 minutki już?

Dołujące z lekka pewnie tak śmigać i śmigać a skurcze cały czas co 5 minutek. Oby oksy ruszyła cie jak złotą i srebrną lutówkę.

Brązu nikt ci nie zabierze już

Poli widzę, że desperacja u ciebie sięga zenitu ;-) ale nie dziwię ci się, ja w sumie też już bym chciała się rozpakować, ale niech ta moja kruszyna poczeka spokojnie do 37 tygodnia :-)

My z mężulkiem właśnie wróciliśmy z imprezki u babci. Jak zwykle napiekła pysznych rurek z kremem i obżarłam się nimi jak dziki osioł :-D

Ciekawe jak tam nasza brazowa medalistka AGAOD ;-)
Patik poszlas na zakupy i nie wroclas, moze po drodze wstapilas do hospitala Jasia urodzic :-p ?

nagrody pocieszenia od 4 miejsca czekaja ! wlasnie poleruje ;-)
puchar_prezesa_kola.jpg

Cortina jestem jestem, siostra z tatą przyjechali, więc się zagadałam, spoglądam co jakiś czas tylko żeby sprawdzić co tam z naszą agaod:tak:

ale niech się nasza kochana agaod spręży, bo jeszcze ktoś ją wyprzedzi:-D mój emek przejął się naszą rywalizacją:-p;-)

nagrody pocieszki też fajne:rofl2:

reklama
no to ja już byłam pewna, że brąz zdobyty, a tu nic... agaod no bierz się do roboty!:tak:

ja dzisiaj padam na pysk, mieszkania spod sterty kartonów nie widać, tylko 1 szafa złożona, brzuch mi się obniżył- NIE MOGĘ JESZCZE RODZIĆ!!! Nie jestem gotowa :( Mimo, że mam już dość z jednej strony, to jeszcze 2-3tygodnie musi minąć, żeby Szymek był donoszony.

Do góry