reklama
domikcw
Fanka BB :)
BELLA witamy jak się czujesz?? jak maleńka??
KASIULEC ja też jeszcze nigdzie się nie wybieram;-)
KASIULEC ja też jeszcze nigdzie się nie wybieram;-)
Hej Kochane :-)
Kolejny Maluch po drugiej stronie brzuszka :-) no i póki co jest po równo: 1 dziewczynka, 1 chłopiec :-)
My wczoraj przeszliśmy przez serię skurczy z bólami jak na miesiączkę, z kłuciem w pochwie. Prysznic za bardzo nic nie złagodził, aspargin też nie... postarałam się zasnąć i w nocy samo minęło. Tak więc to były jednak te przepowiadające ;-) No i zastanawiam się czy szyjka się nie skróciła (od tego kłucia).
W każdym razie dzisiaj ostro zabieram się za torbe do szpitala (większość rzeczy mam ale nie jestem spakowana), no i ciuszki dla Maluszka trzeba jeszcze poprać w dziecięcym proszku (póki co są tylko odświeżone w zwykłym) i poprasować. Wózek też trzeba doprowadzić do stanu użyteczności bo stoi w garażu (no ale to zawsze mężuś może zrobić podczas naszego pbytu w szpitalu).
Dziś też przede mną badanie dna oka, więc po nim zapewne za dużo nie zrobię (jak będzie mi sie dwoiło i troiło w oczach )
Kolejny Maluch po drugiej stronie brzuszka :-) no i póki co jest po równo: 1 dziewczynka, 1 chłopiec :-)
My wczoraj przeszliśmy przez serię skurczy z bólami jak na miesiączkę, z kłuciem w pochwie. Prysznic za bardzo nic nie złagodził, aspargin też nie... postarałam się zasnąć i w nocy samo minęło. Tak więc to były jednak te przepowiadające ;-) No i zastanawiam się czy szyjka się nie skróciła (od tego kłucia).
W każdym razie dzisiaj ostro zabieram się za torbe do szpitala (większość rzeczy mam ale nie jestem spakowana), no i ciuszki dla Maluszka trzeba jeszcze poprać w dziecięcym proszku (póki co są tylko odświeżone w zwykłym) i poprasować. Wózek też trzeba doprowadzić do stanu użyteczności bo stoi w garażu (no ale to zawsze mężuś może zrobić podczas naszego pbytu w szpitalu).
Dziś też przede mną badanie dna oka, więc po nim zapewne za dużo nie zrobię (jak będzie mi sie dwoiło i troiło w oczach )
Ania1973G
I ja nie rodzę przed 5 lutego...
Bella co tam bałagan, szczęście razy 2 się liczy.
Pewnie za kilka dni złapiesz rytm i ogarniesz swój bałagan a teraz ciesz się córeczkami i odpoczywaj.
Puki po domu nie trzeba w kaloszach chodzić to nie masz aż tak źle...
Poszłam na mały spacerek do sklepu bo Coli mi sie zachciało, ale oczywiście standard słabo mi było, plecy bolaly, krocze i po paru metrach miałam dość.
Niestety, ale dotlenić sie trzeba a nie tylko leżeć i kg nabierać... trudno teraz każda wyprawa to będzie pot i łzy
Bella co tam bałagan, szczęście razy 2 się liczy.
Pewnie za kilka dni złapiesz rytm i ogarniesz swój bałagan a teraz ciesz się córeczkami i odpoczywaj.
Puki po domu nie trzeba w kaloszach chodzić to nie masz aż tak źle...
Poszłam na mały spacerek do sklepu bo Coli mi sie zachciało, ale oczywiście standard słabo mi było, plecy bolaly, krocze i po paru metrach miałam dość.
Niestety, ale dotlenić sie trzeba a nie tylko leżeć i kg nabierać... trudno teraz każda wyprawa to będzie pot i łzy
Coz ja czuje sie tak sobie... Ciagle na przeciwbolowych jade ale maz duuuzo pomaga)
Iza zafascynowana siostra ciagle ja glaszcze, przytula, caluje co sprawia ze mala sie budzi i ciagle chce jesc hehe
Mala nauczyla sie zasypiac przy cycu:/ co jest meczace bo glodna juz nie jest a jak ja odkladam to placze:/ coz uroki pierwszych dni)
Iza zafascynowana siostra ciagle ja glaszcze, przytula, caluje co sprawia ze mala sie budzi i ciagle chce jesc hehe
Mala nauczyla sie zasypiac przy cycu:/ co jest meczace bo glodna juz nie jest a jak ja odkladam to placze:/ coz uroki pierwszych dni)
domikcw
BELLA napewno wszystko się unormuje wracaj szybko do farmy no i fajnie, że Izunia zakochana w siostrze
Bella - tak czy siak dobrze, że w domku już jesteście :-)Taki nieład czeka każdą z nas a Ty najszybciej bedziesz miała go za sobą Tak jak domikcw napisała, niedługo wszystko się unormuje :-) Super, że Iza ma takie podejście do siostry, oby tak dalej (no... może bez ciagłego budzenia Małej ;-))
agaod
ja też chcę już mieć ten nieład w domu i maleństwo poza brzuchem:-) torby mam spakowane i dla siebie i dla maluszka, łóżeczko przygotowane, wszystko wyprane i wyprasowane, nosidełko tylko do auta wrzucić, wanienka i kosmetyki są, zapas pampersów, apteczka z lekami czeka, tylko dzidziol w brzuchu
reklama
bella super ze Iza tak super reaguje na siostrzyczke :-) a z tym usypianiem przy cycu to jak Jule przyzwyczailam ze bylam i smoczkiem i butelka bo nie tknela zadnego z nich ;-) tylko z odzwyczajeniem byl problem dopiero udalo sie w czerwcu jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy Jula miala 20 miesiecy i dotej pory nie chce zadnego mleka z Frankiem wolalabym tego uniknac bo bylam juz zmeczona wiec chcialabym czasami odciagac swoje mleko i zatrudniac meza z butelka ale czas pokaze bo w sumie jak nie sa popekane brodawki to karmienia to przyjemna sprawa