reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

ale produkcja!!!!!!!!!!!!uff nadrobiłam
dziękuję serdecznie za odpowiedzi odnośnie gbs i gringla w tyłku zwanego hemoroidem;)
dziś odebrałam wyniki na hbs krew i mocz...i wg mnie jest ok;-)
i..jupiii kupiliśmy dziś komodę na ciuszki dla synusia.więc nie ma bata ide dalej prasować.
co do torby to z grubsza jest...niestety jeszcze muszę dokupić karmniki, a rozmiaru nie znam więc czeka mnie wycieczka do brafiterki, bo w tej ciąży to mi strzelił rozmiar na potęgę.
trzymajcie sie kochane - zwlaszcza te w gorszym stanie fizycznym czy psychicznym...pamietajcie to ostatnia prosta!:happy:

reklama
Poli. Jak doczytasz coś więcej to daj znać proszę.

Edit: Mówisz masz - dzięki!

Dreamuś. Gratuluje wyników i dzięki. Wiecie co? Po ostatnim kryzysie leżeniowym nawet mi się nieco poprawiło. Poczytałam o dziewczynach, które ze skróconą szyjką i rozwarciem polatały do samego terminu, mam świadomość, że jeszcze chwila i płucka u małej powinny być ok, i włączył mi się większy luz. Zobaczymy na ile mi starczy tego optymizmu, ale póki co - chwilo trwaj!

No i znowu mam jazdy na landrynki! Co to w ogóle jest, żeby starej babie chciało się zęby narażać. Właśnie odgrzebałam gdzieś w szafce takie co już celofan mają mocno przyklejony, ale nawet to mnie nie zraża przed ich skonsumowaniem ;)))

Ostatnia edycja:
a prasowanie dalej czeka...

błekitna trzymaj się tam i jak tylko się trochę pogorszy to biegusiem na IP

poli a ta herbatka to musi być z liści czy normalna malina (soki malinowe - naturalne, nie ze sklepu) też się liczą?

dziewczyny macie jakiś niezawodny sposób na zgage (tylko nie migdały bo nie lubię :() bo zaraz umrę normalnie :( od paru dni mnie to dopadło i nic nie pomaga...

Martuszka. to będziesz miała przekrojówkę przez te 20 dni - co chwilę nowa współlokatorka. Będziesz potem mogła książkę napisać. Mam nadzieję jednak, że nie będziesz musiała tam przebywać aż tak długo...
...

Agisan- wyobraz sobie ze ja leze na sali 5-łozkowej, gdzie
-jedna dziewczyna juz 2 miesiące leży (teraz ok.30 tyg) z opcją lezenia do konca ciązy
-druga 25 tydz- tez lezy do konca
-trzecia 32 tydz. tez moze do konca

to ja jestem w dobrej sytuacji, bo max 20 dni, i jedno łózko na razie rotuje.

Kwasia. Tylko liście. A z tą zgagą to ja jedynie Rennie się ratuję, wyczytałam że można do 16 na dobę, więc raz zdarzyło mi się zjeść 3 w przeciągu 2 godzin i dałam jakoś radę...

Martuszka. To mnie zastrzeliłaś!!!!!! Szok!!! Ale w sumie jak się nad tym zastanowić to stwierdzam, że gdybym była ciężkim przypadkiem pojechałabym do innego szpitala, czyli naszej kliniki i tam pewnie spotkałabym dziewczyny z takimi "wyrokami". Tam gdzie ja byłam na patologii to raczej obserwacja, doraźne leczenie i przenoszone ciąże. Przez 4 dni zdążyłam mieć 4 różne współlokatorki.

Ostatnia edycja:
Potrawka z kurczaka i papryki zrobiona, teraz leżymy ile wlezie:confused2:

Martuszka, moja mama leżała niemal w każdej ciąży po 2 miesiące!!:eek:I to na cegłach haha, więc sa ekstremalne przypadki niestety:/

Czesc Orki&Nietoperze ! :rofl2:

jestem WKU*(&!^*&%#^!% bo zla to malo powiedziane :crazy::wściekła/y::szok:
poszlam po dziecko do przedszkola, przedemna jakas babka odbiera i Pani jej mowi ze dziecko strasznie kaszle, ze w grupach jest po 10 dzieci, ze epidemia grypy i bla bla bla ze wypadalo by isc do lekarza a mamusia w ciazy notabene "u lekarza nie ma miejsc, pozatym bal w pt niech pochodzi do piatku, pozatym mi w ciazy ciezko siedziec z 4 latka w domu no i przed wyjsciem dalam nurofenik" no zesz ku*^(@)^! zagotowalo sie we mnie !!!
zadzwonilam do biura i zrobilam raban ! moje dziecko nie bedzie chodzic do przedszkola chociaz jest zdrowe przez durnych rodzicow innych dzieci :crazy::no::wściekła/y: zajebiscie !!!!!!!! nie zaplace za przedszkole i tyle :wściekła/y:
ja swoje nawet z katarem ZWYKLYM KATAREM w domu zostawiam zeby sie ona nie meczyla kichajac i innym nie sprzedawala a inni zagrypiale dzieci przyprowadzaja :wściekła/y: ja pier*&@*(!^( !

malo tam nie urodzilam ze zlosci !
:eek:

a tak pozatym to u mnie ok :rofl2:
u was widze wesolo ! walka o srebro zacieta :sorry:
czy jak urodze w marcu zlozycie sie na jakies porsche dla Cortinki za jej wytrwalosc :rofl2: ?

ide was doczytac Nietoperzyce bo widzilam ze znowu w nocy szalalyscie zle kobiety :-D

co do ZGAGI !
franca jedna uporczywie mnie meczy w tej ciazy ;-)
Renni dla mnie jak cukierek, dobry poki go mam w paszczy ;-)
skuteczniejsze chodz mniej smaczniejsze jest to cudo:
BioAnacid, tabletki, 24 szt - Portal Dbam o Zdrowie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry