reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

ale produkcja!!!!!!!!!!!!uff nadrobiłam
dziękuję serdecznie za odpowiedzi odnośnie gbs i gringla w tyłku zwanego hemoroidem;)
dziś odebrałam wyniki na hbs krew i mocz...i wg mnie jest ok;-)
i..jupiii kupiliśmy dziś komodę na ciuszki dla synusia.więc nie ma bata ide dalej prasować.
co do torby to z grubsza jest...niestety jeszcze muszę dokupić karmniki, a rozmiaru nie znam więc czeka mnie wycieczka do brafiterki, bo w tej ciąży to mi strzelił rozmiar na potęgę.
trzymajcie sie kochane - zwlaszcza te w gorszym stanie fizycznym czy psychicznym...pamietajcie to ostatnia prosta!:happy:

reklama
Poli. Jak doczytasz coś więcej to daj znać proszę.

Edit: Mówisz masz - dzięki!

Dreamuś. Gratuluje wyników i dzięki. Wiecie co? Po ostatnim kryzysie leżeniowym nawet mi się nieco poprawiło. Poczytałam o dziewczynach, które ze skróconą szyjką i rozwarciem polatały do samego terminu, mam świadomość, że jeszcze chwila i płucka u małej powinny być ok, i włączył mi się większy luz. Zobaczymy na ile mi starczy tego optymizmu, ale póki co - chwilo trwaj!

No i znowu mam jazdy na landrynki! Co to w ogóle jest, żeby starej babie chciało się zęby narażać. Właśnie odgrzebałam gdzieś w szafce takie co już celofan mają mocno przyklejony, ale nawet to mnie nie zraża przed ich skonsumowaniem ;)))

Ostatnia edycja:
a prasowanie dalej czeka...

błekitna trzymaj się tam i jak tylko się trochę pogorszy to biegusiem na IP

poli a ta herbatka to musi być z liści czy normalna malina (soki malinowe - naturalne, nie ze sklepu) też się liczą?

dziewczyny macie jakiś niezawodny sposób na zgage (tylko nie migdały bo nie lubię :() bo zaraz umrę normalnie :( od paru dni mnie to dopadło i nic nie pomaga...

Martuszka. to będziesz miała przekrojówkę przez te 20 dni - co chwilę nowa współlokatorka. Będziesz potem mogła książkę napisać. Mam nadzieję jednak, że nie będziesz musiała tam przebywać aż tak długo...
...

Agisan- wyobraz sobie ze ja leze na sali 5-łozkowej, gdzie
-jedna dziewczyna juz 2 miesiące leży (teraz ok.30 tyg) z opcją lezenia do konca ciązy
-druga 25 tydz- tez lezy do konca
-trzecia 32 tydz. tez moze do konca

to ja jestem w dobrej sytuacji, bo max 20 dni, i jedno łózko na razie rotuje.

Kwasia. Tylko liście. A z tą zgagą to ja jedynie Rennie się ratuję, wyczytałam że można do 16 na dobę, więc raz zdarzyło mi się zjeść 3 w przeciągu 2 godzin i dałam jakoś radę...

Martuszka. To mnie zastrzeliłaś!!!!!! Szok!!! Ale w sumie jak się nad tym zastanowić to stwierdzam, że gdybym była ciężkim przypadkiem pojechałabym do innego szpitala, czyli naszej kliniki i tam pewnie spotkałabym dziewczyny z takimi "wyrokami". Tam gdzie ja byłam na patologii to raczej obserwacja, doraźne leczenie i przenoszone ciąże. Przez 4 dni zdążyłam mieć 4 różne współlokatorki.

Ostatnia edycja:
Potrawka z kurczaka i papryki zrobiona, teraz leżymy ile wlezie:confused2:

Martuszka, moja mama leżała niemal w każdej ciąży po 2 miesiące!!:eek:I to na cegłach haha, więc sa ekstremalne przypadki niestety:/

Czesc Orki&Nietoperze ! :rofl2:

jestem WKU*(&!^*&%#^!% bo zla to malo powiedziane :crazy::wściekła/y::szok:
poszlam po dziecko do przedszkola, przedemna jakas babka odbiera i Pani jej mowi ze dziecko strasznie kaszle, ze w grupach jest po 10 dzieci, ze epidemia grypy i bla bla bla ze wypadalo by isc do lekarza a mamusia w ciazy notabene "u lekarza nie ma miejsc, pozatym bal w pt niech pochodzi do piatku, pozatym mi w ciazy ciezko siedziec z 4 latka w domu no i przed wyjsciem dalam nurofenik" no zesz ku*^(@)^! zagotowalo sie we mnie !!!
zadzwonilam do biura i zrobilam raban ! moje dziecko nie bedzie chodzic do przedszkola chociaz jest zdrowe przez durnych rodzicow innych dzieci :crazy::no::wściekła/y: zajebiscie !!!!!!!! nie zaplace za przedszkole i tyle :wściekła/y:
ja swoje nawet z katarem ZWYKLYM KATAREM w domu zostawiam zeby sie ona nie meczyla kichajac i innym nie sprzedawala a inni zagrypiale dzieci przyprowadzaja :wściekła/y: ja pier*&@*(!^( !

malo tam nie urodzilam ze zlosci !
:eek:

a tak pozatym to u mnie ok :rofl2:
u was widze wesolo ! walka o srebro zacieta :sorry:
czy jak urodze w marcu zlozycie sie na jakies porsche dla Cortinki za jej wytrwalosc :rofl2: ?

ide was doczytac Nietoperzyce bo widzilam ze znowu w nocy szalalyscie zle kobiety :-D

co do ZGAGI !
franca jedna uporczywie mnie meczy w tej ciazy ;-)
Renni dla mnie jak cukierek, dobry poki go mam w paszczy ;-)
skuteczniejsze chodz mniej smaczniejsze jest to cudo:
BioAnacid, tabletki, 24 szt - Portal Dbam o Zdrowie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry