reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

dzień dobry:) ale mnie przeraziłyście tymi newsami o zakazach porodów rodzinnych:baffled:nie wyobrażam sobie tego..Oby do mnie na Dolny Śląsk to cholerstwo nie przylazło:angry:

Widzę, że mamuśki szpitalne coś milczą..pewnie biegają po schodach:rofl2:

My dziś idziemy na zakończenie SR;-)

reklama
czesc !

Wiesci od Eve w odpowiednim watku, dobrze wczoraj mowilam ze biega po oddziale i sprzedaje fenka ;-)

ja od 4 mialam masakre :szok: moj maly osiolek tak wojowal ze myslalam ze sam sie urodzi przez blizne po cc :baffled: siet ! jakbym mi ktos szpile, wykalaczki albo te takie metalowe do zrazow druty wkladal w blizne alez byla jazda :angry:

laski po cc ! boli was blizna ???

Jeszcze gowniarz za kare sniadania nie dostal po nocce :no::-p:baffled:
ide cos zjem i spadam na szoping poki dziecko w placowce :rofl2:

BELLLLLAAAAAAAAAA !!! hop hop :crazy:

Zglaszam sie i ja;)
Lece Was nadrabiac,

Zalecenia na dzis od gin. Duuuuuzo chodzic! Skurcze sa ale jak zawsze ....do d...y
Jutro mam usg wiec pewnie mi sie humor rozwali bo znowu bedzie Natka sporo za mala:/

Lece nadrabiac:))))

ależ się dziś wyspałam :-) poszłam spać koło 1, ale mój synuś pierwszą pobudkę zrobił dopiero o 5, za chwilę zasnął a jak się obudziłam po 9 to spał koło mnie - miałam taki sen, że nawet nie wiem kiedy przypełzał do mnie ;-):-D a maluch z brzucha to mnie tak kopie w pęcherz, że kiedyś przez niego zaliczę wpadkę :confused2:

dziewczyny powiedzcie mi czy Wy też ostatnio jakoś dużo pijecie? ja do śniadania wypijam 3 kubki (dość duże) herbaty...

Madziku - ja mma takie okresy, ze dużo piję a takm nie szuszy jak na potężnym kacu, ale jak rozmawiałam z lekarzem to powiedział, że mam pić koło 3 nawet 3,5 litra dziennie płynów to tyle i tak chyba nie piję ....

marta-l dziękuje za radę i na pewno chociażby dla siebie skorzystam ale zmartwie Cię - nie będe rodzić w Miejskim jeśli wszystko pójdzie po myśli mojej gin :angry:.. zalecenia mam do Biziela niestety bo tam jest specjalistyczna porodówka, na którą muszę się zgłosić.. Chyba, że zaczną remont to mnie wyniesie do punktu wyjścia czyli do miejskiego..
Co do porodu rodzinnego - ojca dziecka ze mną nie będzie. Z jakiej racji.. skoro się Nami nie interesuje w sumie.

dzień dobry:) ale mnie przeraziłyście tymi newsami o zakazach porodów rodzinnych:baffled:nie wyobrażam sobie tego..Oby do mnie na Dolny Śląsk to cholerstwo nie przylazło:angry:

Kochana to się dowiedz bo z tego co czytałam to u Was największe ognisko grypy. Ja umiem sobie wyobrazić, że mnie nie odwiedzą i nawet się cieszę bo to od razu byłaby cała banda ludzi. Ale porodu samej to nie ogarniam... muszę męża wyleczyć z kaszlu.

czesc !

Wiesci od Eve w odpowiednim watku, dobrze wczoraj mowilam ze biega po oddziale i sprzedaje fenka ;-)

ja od 4 mialam masakre :szok: moj maly osiolek tak wojowal ze myslalam ze sam sie urodzi przez blizne po cc :baffled: siet ! jakbym mi ktos szpile, wykalaczki albo te takie metalowe do zrazow druty wkladal w blizne alez byla jazda :angry:

Moje dziecię od kilku dni bryka jak szalone-normalnie bez przerwy cały brzuch skacze.

reklama
dzisiaj pokazywali szpital w wydarzeniach w Poznaniu (na Polnej), że jest w tej chwili zakaz porodów rodzinnych i zakaz odwiedzin ze względu na panującą grypę... masakra jak bym miała sama rodzić, ale jak najbardziej takie środki ostrożności rozumiem

Osz kurcze... ja chcę rodzic na Lutyckiej... mam nadzieję, że tam mąż będzie mógł być przy mnie - przynajmniej podczas porodu.... brak odwiedzin przeżyję ;-)

bella - walcz o skurcze i ich zaskocz :-D

Ostatnia edycja:
Do góry