reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Drogie Lutowiczki - życzę Wam pogodnego piątku, cudownego weekndu i udanego poniedziałku :)
wracam do Was we wtorek!! :)

na razie:)
Do.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzein dobry wszystkim mamom;-)!

ja mam termin na 22.02 alew zobaczymy.. widze ze tu jest miedzynarodowo wiec i ja sie dopisuje od 6ciu lat mieszkam w Niemczech.
Pozdrawiam goraco :-)

Cortina na zapachy lodówkowe jest rozwiązanie :) wsać miseczkę z sodą oczyszczoną - pochłania ona zapachy działa :)

LadyDo miłego weekendu

Trzymajcie kciuki dziewczyny na 15 40 idę na wizytkę :) Mam nadzieje że zobaczę serducho ...

Hej kobitki :)
Właśnie obejrzałam sobie Sex Story(Ashton Kutcher i Natalie Portman). Polecam na samotne popołudnia dla relaksu.
Macie może pomysł na jakiś dobry film?
Jak ktoś lubi film z małym dreszczykiem i lekką schizą to wczoraj oglądałam Pachnidło-mnie się bardzo podobał.

reklama
a później można nasikać do tej sody i wywróżyć płeć dziecka- oczywiście już do lodówki nie wkładamy :)

wariatki :-D

ale taki zapach wedliny, warzyw tez wytepi ? to nie jest smrod czy cos poprostu zapach tego wszystkiego co w lodowce no wiecie o co mi chodzi :sorry:

ktoras pisala cos o jajku sadzonym dzis :-p wymarzyly mi sie mlode pyrki,koperek, jajo i fasolka szparagowa z bulka tarta :sorry:
zaraz bede jescccccccccccccccc :-D

u Nuty na grillu wczoraj niedojadlam :-p

Do góry