reklama
czesc! ja jem wlasnie swiezutkie ogoreczki z sola pycha
Asiulinka28
Zaciekawiona BB
Cortina na zapachy lodówkowe jest rozwiązanie wsać miseczkę z sodą oczyszczoną - pochłania ona zapachy działa
LadyDo miłego weekendu
Trzymajcie kciuki dziewczyny na 15 40 idę na wizytkę Mam nadzieje że zobaczę serducho ...
LadyDo miłego weekendu
Trzymajcie kciuki dziewczyny na 15 40 idę na wizytkę Mam nadzieje że zobaczę serducho ...
LadyDo
Fanka BB :)
a później można nasikać do tej sody i wywróżyć płeć dziecka- oczywiście już do lodówki nie wkładamy
ha ha ha ha ha ha ha boskie!!! ale się uśmiałam !!!!
:-)
:-):-):-)
Hej kobitki
Właśnie obejrzałam sobie Sex Story(Ashton Kutcher i Natalie Portman). Polecam na samotne popołudnia dla relaksu.
Macie może pomysł na jakiś dobry film?
Jak ktoś lubi film z małym dreszczykiem i lekką schizą to wczoraj oglądałam Pachnidło-mnie się bardzo podobał.
Właśnie obejrzałam sobie Sex Story(Ashton Kutcher i Natalie Portman). Polecam na samotne popołudnia dla relaksu.
Macie może pomysł na jakiś dobry film?
Jak ktoś lubi film z małym dreszczykiem i lekką schizą to wczoraj oglądałam Pachnidło-mnie się bardzo podobał.
-Sara-
Zaciekawiona BB
wiec trzymam mocno za serducho !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
Cortina
Fanka BB :)
a później można nasikać do tej sody i wywróżyć płeć dziecka- oczywiście już do lodówki nie wkładamy
wariatki
ale taki zapach wedliny, warzyw tez wytepi ? to nie jest smrod czy cos poprostu zapach tego wszystkiego co w lodowce no wiecie o co mi chodzi
ktoras pisala cos o jajku sadzonym dzis wymarzyly mi sie mlode pyrki,koperek, jajo i fasolka szparagowa z bulka tarta
zaraz bede jescccccccccccccccc
u Nuty na grillu wczoraj niedojadlam