reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

cześć !

strasznie mi przykro z powodu straty kazdej jednej lutowej fasolki :-(
smutne to ...
Heksa przytulam ... :-(

reklama
Heksa bardzo mi przykro:( trzymaj się kochana!!!!
Ja dzisiaj zupełnie bez sił,jestem śpiąca, pozatym humor nie taki, M mnie wkurzył i taka jakaś struta chodze.
Odpuszczam sobie dzisiaj gotowanie obiadu, zupy nie będzie, a na drugie ziemniaki z jajkiem sadzonym i kefirem. Niemam dzisiaj siły ani weny.

Witam Was Kochane mamusie nowe i stare:))

tabelkę zaraz zmienię,
Heksa bardzo mi przykro, nie wiem w sumie co pisać bo nie ma słów które w takiej sytuacji będą miały sens, dlatego mocno Cię ściskam;**

Ja od wczoraj nie mam mdłości ani wymiotów.... tak bym chciała, żeby już tak zostało, to już w sumie koniec 9 tygodnia, to może już się nacierpiałam hehe

co do kosmetyków to dzięki za info baaardzo pomocne.
Ja mam krem nivea visage do skóry tłustej i mieszanej w poprzedniej ciąży miałam do suchej:))
Myślę, że co do witamin w kremach to bez przesady, taka ilość jaka jest w zwykłym kremie nie zaszkodzi,
szkodliwe są raczej duże stężenia np. przy zabiegach u kosmetyczki czy w kremach specjalistycznych np. na trądzik czy zmarszczki, ale to moje zdanie laika:)
ja mam jeszcze sieczkę na twarzy i z utęsknieniem czekam na to aż minie;/

Heksa trzymaj się badź silna mnie też to spotkało w poprzedniej ciąży wiem co czujesz potrzebujesz teraz czasu i spokoju. Przytulam

Witam was u mnie bez zmian mdłości wróciły i wymioty niech to w końcu minie. Nic mi nie smakuje jem tylko grzanki z masłem.:baffled:

Nie wiedziałam nic o kosmetykach.
Dzisiaj na obiad ziemniaki kalafior i devolay ale ja chyba tylko kalafior przełkne

Nati257 nie podłamuj mnie z tymi mdłościami:((( ja już myślałam, że u mnie koniec a Ty praktycznie też koniec 9 tygodnia i wróciły???

tabelka zrobiona.

Cześć dziewczyny.

Ja się szybciutko witam i zaraz znikam. Mój synuś wczoraj skończył 3 latka i teraz mam sporo przygotowań so sobotniej imprezki :-) W dodatku ciągłe bieganie po marketach budowlanych. Jesteśmy na etapie urządzania łazienki i nie sądziłam, że tak ciężko będzie wszystko podobierać. Płytki i miski WC śnią mi się po nocach :-D.

Mam zaległe (do przeczytania) jakieś 15 stron postów. Obiecuję, że nadrobię.
Póki co widzę tylko, że u heksy nieciekawie :-( Kochana ne wiem, co napisać... trzymaj się dzielnie, na ewno jeszcze słonko zaświeci i dla Ciebie...

Już nie miałam od soboty do poniedziałku a we wtorek na wieczór oddałam całą kolację wczoraj śniadanie i cały czas mnie mdli:baffled:
W pierwszej ciąży wymiotowałam do końca 3 m-ca ale wszystko mogłam jeść a teraz nic tylko grzanki z masłem i banany , jabłka, ogórki kiszone:rofl2:

ja miałam taki względny stan w weekend też tzn. nie mdliło mnie tylko zwracałam, a poniedzałek wtorek masakra znowu i od wczoraj lepiej jakby... ale teraz znowu się boję hehe;))

reklama
a mi sie strasznie wech wyczuli, niecierpie "zapachu" lodwki :sorry:
za to wszelkie detergenty, farby i markery bardzo mi podchodza :-D

Do góry