reklama
agnieszkaala
Fanka BB :)
taak?? nawet nie wiedziałam... ja używam wielu kosmetyków i nawet mi do głowy nie przyszło, że to może szkodzić...? może któraś wie coś więcej na ten temat?
Któraś z Naszych tutaj koleżanek właśnie pytała farmaceutki i właśnie podała z jakimi składnikami nie powinny być kremy dlatego jestem ciekawa jakie można używać.
heksa77
Fanka BB :)
Bella proszę usuń mnie z listy lutówek.
Dzisiaj miałam dokładne usg, serduszko maleństwa przestało bić.
Czekam na poronienie a jesli nie nastąpi to będzie wywoływane.
Nie sądziłam, że tak bardzo może boleć taka strata na samym początku ciąży... :-(
Pozdrawiam wszystkie Brzuszki i życzę szczęśliwego rozwiązania!
Dzisiaj miałam dokładne usg, serduszko maleństwa przestało bić.
Czekam na poronienie a jesli nie nastąpi to będzie wywoływane.
Nie sądziłam, że tak bardzo może boleć taka strata na samym początku ciąży... :-(
Pozdrawiam wszystkie Brzuszki i życzę szczęśliwego rozwiązania!
-Sara-
Zaciekawiona BB
laski nie wiem czy Wam pisałam moja bratówka tez w ciązy
zrobiła dziś betę i ma wynki powyżej 5 tys , byłby to 5 tc ale wedle mnie za wysoki wskaznik ;( i raczej z tej ciązy nic nie będzie.... obym się myliła ! Czy któras miała z was taki przypadek ???????
zrobiła dziś betę i ma wynki powyżej 5 tys , byłby to 5 tc ale wedle mnie za wysoki wskaznik ;( i raczej z tej ciązy nic nie będzie.... obym się myliła ! Czy któras miała z was taki przypadek ???????
Asiulinka28
Zaciekawiona BB
heksa77 przykro strasznie, ciężko jest coś napisać bo przecież i tak nie ma żadnego ukojenia ... trzymaj się i na pewno się uda następnym razem, aby Twój aniołek wrócił.
aż się boje ja mam wizytę jutro ...
aż się boje ja mam wizytę jutro ...
reklama
heksa odczekaj i sprawdz i innego lekarza ! znajoma tak miała i po kilku dniach okazało się że serduszko bije .
dziewczyny o co chodzi z testami beta nie miałam takich w poprzedniej ciąży
ja mam wizytę w piątek i trochę się boję
dziewczyny o co chodzi z testami beta nie miałam takich w poprzedniej ciąży
ja mam wizytę w piątek i trochę się boję
Ostatnia edycja: