Agisan, Bella, trzymam kciuki, oby wszystko szło po waszej myśli.
kinga, za męża też trzymam kciuki, niech pozna moc kciuków lutówek
kaja, wiem jak to jest z rozbrykanym dwulatkiem, moja na szczęście poszła właśnie spać, ale ..... usypianie trwało ponad godzinę, mam nadzieję, że będzie spała dłużej niż ją usypiałam, bo jak nie to mnie trafi, poza tym to ostatnie 3 dni wcale nie spała w dzień, jedyny plus tego, to że wieczorem usypiała w 5 minut. Moja Gwiazda, nie chce robić do nocnika, więc też będę mieć przewijanie na zmianę
. Dziś za to miała fazę, że już chce brata, pokazywała na mój brzuch mówiła, "ba" czyli brat i pokazywała, że pan doktor ma zrobić ciach ciach i wyciągnąć brata
, przynosiła maskotki, żeby całowały brzuszek, po prostu cud miód, oby tak zostało, bo potrafi też klepnąć po brzuchu z niezadowolenia
.
Żanetka, ja kupowałam staniki przez internet i były ok
Biustonosze do karmienia - Amazonka
Ostatnio ciągle chodzę śpiąca, a oczywiście jak jest pora spania, to spać mi się nie chce
Wczoraj byłam na spotkaniu w szpitalu, dla kobiet z cukrzycą ciążową i jestem posiadaczką glukometru, pasków i doszedł kolejny obowiązek mierzenia cukru 4 razy dziennie. Na szczęście cukry mam w miarę przyzwoite, więc na razie nie stosuję diety cukrzycowej, wiem, wiem o ja niedobra matka, ale jak cukier zacznie skakać, to niestety będę zmuszona
. Przez te ciągłe wizyty i atrakcje mam już dość tej ciąży, ale jak sobie pomyślę o opiece nad córką i nad takim maluszkiem, to
i mogę chodzić w ciąży i dwa lata jak słonica
Edit:
A gdzie jest
maruszka5????? Martuszka czyżby wizytujące Cię dzieciaczki tak dały Ci do wiwatu, że nawet nie masz siły na forum??