reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

patik jak czytam te twoje opowieści to zaczynam się bać jak wybrnę ja z tego uświadamiania w swoim czasie :-D

ja już nie wchodzę na grudniówki i styczniówki. od czasu jak przeczytałam wpis znajomej, który był mało fajny (na szczęście szczęśliwe zakończenie) to już nie chcę więcej nic czytać bo się tylko niepotrzebnie czlowiek nakręca i stresuje. mam nadzieję, że się nie obrazicie jeżeli wasze opowieści z porodówek ja sobie też poczytam jak już sama urodzę... wcześniej to nie chcę o tym już tak myśleć, nie chcę czytać, nie chcę się na nic nastawiać... tak dla własnego spokoju :tak: już i tak za dużo się naczytałam i nasluchałam i jeden poród przeżyłam i mam mega stresa....

reklama
Patik,usmialam sie z tej Twojej cory hehhe-przypomnialo mi sie, ze sama bylam w szoku jak sie dowiedzialam, ze dzieci kroczem wychodza:eek:Nie moglam spac dobry miesic haha:-D
Ale jaja z tymi styczniowymi:szok:8 juz urodzilo, a wiekszosc w 35, 36 tygodniu:szok:

no Patik świetnie to wytłumaczyłaś :-)
będę musiała zobaczyć w praktyce jak mi to wyjdzie, sporo zależy od planu na kolejny semestr, do tej pory to nawet przez myśl mi nie przeszło, że to jakiś problem, mała zostanie z mężem i tyle myślałam, ale dzisiaj się zaczęła rozmowa, bo spytałam czy myśli,że egzaminu z 9 lutego mogę nie przekładać i z małą razem pojedziemy, ja szybko napisze i będzie z głowy

Patik z tym swiadem to roznie bywa w teorii im gorsze wyniki tym bardziej swedzi, i swiad ten nie ustapi po smarowaniu kremami itp. U mnie swiadu nie bylo i cholestaza niby niska:)
Swedza glownie stopy i rece, podobno cale cialo to swedzi przy ogromnych wynikach:/
A bardzo Cie swedzi?

Nie wiem czy wpis sie doda bo pisze z tel ale sprobuje. Na ktg wyszly skurcze i zostawili mnie w szpitalu, podali lek na wyksztalcenie pluc i narazie monitoruja. Zaciskam nogi jak tylko moge przeciez nie chce sie wpychac w kolejke i tak glupio rodzic w grudniu. Czyli twardnienie i napinanie powoduje skurcze:/ 3majcie kciuki:)

Martunia, kciuki zaciśnięte a Ty zaciskaj nogi z całych sił i dawaj nam znać co u Ciebie:tak:
ja właśnie zraziki na jutro robię, jutro jakaś sałatka, przekąski i Sylwester z polsatem:-D:-D:-)
dziewczyny, im bliżej porodu tym mój strach większy:szok:ja z kolei wolę czytać co komu się przytrafiło, rodzę pierwszy raz i dla mnie to wszystko to czarna magia:happy2: torba do szpitala już spakowana tylko trzeba przeanalizowac czy o niczym nie zapomniałam

reklama
Do góry