reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

patik jak czytam te twoje opowieści to zaczynam się bać jak wybrnę ja z tego uświadamiania w swoim czasie :-D

ja już nie wchodzę na grudniówki i styczniówki. od czasu jak przeczytałam wpis znajomej, który był mało fajny (na szczęście szczęśliwe zakończenie) to już nie chcę więcej nic czytać bo się tylko niepotrzebnie czlowiek nakręca i stresuje. mam nadzieję, że się nie obrazicie jeżeli wasze opowieści z porodówek ja sobie też poczytam jak już sama urodzę... wcześniej to nie chcę o tym już tak myśleć, nie chcę czytać, nie chcę się na nic nastawiać... tak dla własnego spokoju :tak: już i tak za dużo się naczytałam i nasluchałam i jeden poród przeżyłam i mam mega stresa....

reklama
Patik,usmialam sie z tej Twojej cory hehhe-przypomnialo mi sie, ze sama bylam w szoku jak sie dowiedzialam, ze dzieci kroczem wychodza:eek:Nie moglam spac dobry miesic haha:-D
Ale jaja z tymi styczniowymi:szok:8 juz urodzilo, a wiekszosc w 35, 36 tygodniu:szok:

no Patik świetnie to wytłumaczyłaś :-)
będę musiała zobaczyć w praktyce jak mi to wyjdzie, sporo zależy od planu na kolejny semestr, do tej pory to nawet przez myśl mi nie przeszło, że to jakiś problem, mała zostanie z mężem i tyle myślałam, ale dzisiaj się zaczęła rozmowa, bo spytałam czy myśli,że egzaminu z 9 lutego mogę nie przekładać i z małą razem pojedziemy, ja szybko napisze i będzie z głowy

Patik z tym swiadem to roznie bywa w teorii im gorsze wyniki tym bardziej swedzi, i swiad ten nie ustapi po smarowaniu kremami itp. U mnie swiadu nie bylo i cholestaza niby niska:)
Swedza glownie stopy i rece, podobno cale cialo to swedzi przy ogromnych wynikach:/
A bardzo Cie swedzi?

Nie wiem czy wpis sie doda bo pisze z tel ale sprobuje. Na ktg wyszly skurcze i zostawili mnie w szpitalu, podali lek na wyksztalcenie pluc i narazie monitoruja. Zaciskam nogi jak tylko moge przeciez nie chce sie wpychac w kolejke i tak glupio rodzic w grudniu. Czyli twardnienie i napinanie powoduje skurcze:/ 3majcie kciuki:)

Martunia, kciuki zaciśnięte a Ty zaciskaj nogi z całych sił i dawaj nam znać co u Ciebie:tak:
ja właśnie zraziki na jutro robię, jutro jakaś sałatka, przekąski i Sylwester z polsatem:-D:-D:-)
dziewczyny, im bliżej porodu tym mój strach większy:szok:ja z kolei wolę czytać co komu się przytrafiło, rodzę pierwszy raz i dla mnie to wszystko to czarna magia:happy2: torba do szpitala już spakowana tylko trzeba przeanalizowac czy o niczym nie zapomniałam

reklama
Do góry