reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

kasiulec ja jak tak miałam to poleżałam kilka godzin na ip i mnie kroplówkami "podreperowali". domowe sposoby mało skuteczne - tzn. smecta pomogła i to bardzo, ale i tak już z badań wyszło odwodnienie więc w razie czego nie czekaj za długo tylko jedź niech podadzą kroplówkę.

reklama
witam:) ale się objadłam frytkami z rybką:szok: małej smakowało bo fika sobie:-D dzień mi jakos tak śmignąl. zakupy zrobilam. dla dzidzi kosmetyki kupilam i jestem szcześliwa:)

temat porodów i pologu widzę, że sie przewija...eh...nie chce nawet o tym myślec. boje się. po nowym roku dzwonię do położnej. albo mnie jeszcze bardziej nastraszy albo uspokoi:happy:

KASIULEC zdrówka:* nie ma żartów z tym odwodnieniem.
BELLA dobrze, że malutka się rusza. a Tobie współczuje tego stłuczenia. wiem jak to boli.
GOSIA jak się czujesz?? mam nadzieję, że więcej już skurczy nie bedziesz miała.

magnez zażywam jedną tabletkę co drugi dzień i jest tam 125mg chyba. jak brzuch boli, albo skurcze się pojawiają to zażywam codziennie.

POLI właśnie nie wiem czy to gdzieś trzeba zgłosci. tak samo czy poród rodzinny sie zglasza?? pewnie tak skoro płatny:-D jak tylko się dowiem od mojej połoznej to napisze jak u nas jest.

Kasiulec- jak to się zatrułaś?! To co jadłaś?

MegiPegi- kremy chyba wiele nie zdziałają, to podobno genetyczne. Ja się smaruję mustelą, bo mnie swędzi. Rozstępów po pierwszej ciąży nie miałam, teraz też się nie zapowiada i niech tak zostanie :)

Poli- widziałam parę razy tego Pana w tv i próbowałam przeczytać książkę. To jakie cuda wyprawia z maluchami oraz sposób w jaki to tłumaczy mnie osobiście doprowadzały do szału i nie mogę zrozumieć dlaczego zrobił taką karierę. Ale może ja tak mam, a do innych to przemawia :)

GosiaB- ja biorę magnez 500mg 1-2 razy dziennie (lekarz mówił, że 2, ale często zapominam...)

Ja dzisiaj przespałam noc, obudziłam się tylko przed 5, ale w miarę szybko udało mi się zasnąć. Byłam u lekarza z katarem, dostałam antybiotyk, ale jeszcze się wstrzymam, bo dziś wydaje mi się, że jest lepiej.

Byłam dzisiaj oglądać łóżeczka i wózki i nadal nie wiem co wybrać, a wszędzie mówią, że 2 tygodnie trzeba czekać! Aaaaaaaaa, nie zdążę!!!!!!!!!!!

Hej!
pisałam Wam dzisiaj już z rana, ale przez komórkę i się post nie dodał:angry: nie wiem o co chodzi, jak już wyczaiłam jak to się robi i kilka razy z telefonu napisałam posty, to teraz nie dodaje tego co piszę:baffled:

Ja dziś po wizycie, bałam się ale ogólnie jest ok:tak: szczegóły opiszę w odpowiednim wątku;-)

Kasiulec ale Cię dopadło:-( poprawy samopoczucia!
Megi Pegi współczuję tych rozstępów a jednocześnie witam w klubie:sorry2: ja już nawet nie mam sił się denerwować:baffled: co ciąża to się powiększają:angry:
Gosia ja też biorę Aspargin 3 razy dziennie po jednej tabletce

reklama
Do góry