reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

reklama
Cześć!

Poli. Współczuję zębiska!
Katarówki - łączę się w bólu!
Cortina. Śnieg pomógł? ;)
Eve. Tu jest jakieś zestawienie rozmiarów: Rozmiary ubrań - www.liczyc.pl

No i mamy 3 dni do świąt. Wow. Nawet nie mam w co zapakować prezentów. Liczę, że mąż załatwi sprawę zakupów. Wczoraj pojechałam do biblioteki po drodze po dziewczynki, potem zatrzymałyśmy się pod osiedlowym, żeby kupić mandarynki i do samochodu już szłam zgięta w pół tak mnie brzuch rozbolał i ciągnął.

Mam nadzieję, że dzisiaj przyjdzie torba, którą sobie kupiłam w ramach prezentu urodzinowo/świątecznego i pakuję manatki. Na wszelki wypadek... Nie miałam takich przygód w poprzednich ciążach, więc niepokoi mnie ta sytuacja.

Poli. Supersłodki rożek! A masz już go, czy dopiero polujesz? Ja w zasadzie najmniej z rożka korzystałam, więc sie w ogóle zastanawiam czy kupować. Jednak ten wygląda tak przytulnie i na dodatek te uszy! :)

Poli. Supersłodki rożek! A masz już go, czy dopiero polujesz? Ja w zasadzie najmniej z rożka korzystałam, więc sie w ogóle zastanawiam czy kupować. Jednak ten wygląda tak przytulnie i na dodatek te uszy! :)

Kochana, właśnie zamówiłam- ale to ten sam producent i materiał, co Bella pokazywała. Chwaliła go, więc chyba warto;)

Dzień dobry!

Właśnie zadzwoniłam po wyniki - morfologia w porządku, robiłam jeszcze dodatkowe badanie w kierunku tej cukrzycy ciężarnej i jest ok, więc się cieszę, ale mam podwyższony cholesterol (norma do 200, a ja mam 259,5) i jak się wyraziła pani przez telefon "paskudny" mocz - jakieś krwinki, bakterie :baffled: i po tych wieściach jakoś mi się wszystkiego odechciało - a czeka mnie pakowanie na jutrzejszy wyjazd:sorry2:

Poli jak dobrze, że Ci lepiej!
Bella, Poli śliczne rożki:tak: tyle jest ładnych rzeczy dla dzieciaczków:-)

ja mam jeden taki zwykły i trochę szkoda mi kaski na kupowanie kolejnego tym bardziej, że przy Zosi jakoś mnie wkurzały te rożki:-p wolałam ją trzymać bezpośrednio na rękach, za to Haneczki na początku nie umiałam inaczej karmić jak tylko w rożku:tak: teraz mam sporo kocyków więc będą w użyciu;-)

patik ja też mam "odziedziczone" po siostrzenicach rożki więc nie kupuję bo szkoda mi kasy (a tyle pięknych jest :() kocyków też mnóstwo mam więc będziemy z nimi działać. Dwa różki i...5 kocyków chyba w zupełności wystarczy :):)

Witam przedświàtecznie:-)
Patik nie ładne wyniki, dbaj o siebie bidulko:tak:
ja jeszcze leże ale trzeba wstać bo còra w domku dziś, trzeba zrobić śniadanko i chodz trochę kuchnie ogarnàć. Dywaniki czyściutkie mam więc w domku już pachnàco tylko toalety zaleje domestosem zostawie na dwie godzinki, spłucze i gotowe:-)
męczyć się nie ma co:-D
miłego dnia kochane:happy2:

reklama
hej mamusie
postaram się was dzisiaj nadrobić. ale jakoś ten tydzień mi ucieka szybko. dzisiaj sobie zrobimy śledziki w occie i upieczemy blaty do ciasta toffi :tak: i tak codziennie po trochu i coś na te święta będzie.

Do góry