reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Cześć!

Poli. Współczuję zębiska!
Katarówki - łączę się w bólu!
Cortina. Śnieg pomógł? ;)
Eve. Tu jest jakieś zestawienie rozmiarów: Rozmiary ubrań - www.liczyc.pl

No i mamy 3 dni do świąt. Wow. Nawet nie mam w co zapakować prezentów. Liczę, że mąż załatwi sprawę zakupów. Wczoraj pojechałam do biblioteki po drodze po dziewczynki, potem zatrzymałyśmy się pod osiedlowym, żeby kupić mandarynki i do samochodu już szłam zgięta w pół tak mnie brzuch rozbolał i ciągnął.

Mam nadzieję, że dzisiaj przyjdzie torba, którą sobie kupiłam w ramach prezentu urodzinowo/świątecznego i pakuję manatki. Na wszelki wypadek... Nie miałam takich przygód w poprzednich ciążach, więc niepokoi mnie ta sytuacja.

Poli. Supersłodki rożek! A masz już go, czy dopiero polujesz? Ja w zasadzie najmniej z rożka korzystałam, więc sie w ogóle zastanawiam czy kupować. Jednak ten wygląda tak przytulnie i na dodatek te uszy! :)

Poli. Supersłodki rożek! A masz już go, czy dopiero polujesz? Ja w zasadzie najmniej z rożka korzystałam, więc sie w ogóle zastanawiam czy kupować. Jednak ten wygląda tak przytulnie i na dodatek te uszy! :)

Kochana, właśnie zamówiłam- ale to ten sam producent i materiał, co Bella pokazywała. Chwaliła go, więc chyba warto;)

Dzień dobry!

Właśnie zadzwoniłam po wyniki - morfologia w porządku, robiłam jeszcze dodatkowe badanie w kierunku tej cukrzycy ciężarnej i jest ok, więc się cieszę, ale mam podwyższony cholesterol (norma do 200, a ja mam 259,5) i jak się wyraziła pani przez telefon "paskudny" mocz - jakieś krwinki, bakterie :baffled: i po tych wieściach jakoś mi się wszystkiego odechciało - a czeka mnie pakowanie na jutrzejszy wyjazd:sorry2:

Poli jak dobrze, że Ci lepiej!
Bella, Poli śliczne rożki:tak: tyle jest ładnych rzeczy dla dzieciaczków:-)

ja mam jeden taki zwykły i trochę szkoda mi kaski na kupowanie kolejnego tym bardziej, że przy Zosi jakoś mnie wkurzały te rożki:-p wolałam ją trzymać bezpośrednio na rękach, za to Haneczki na początku nie umiałam inaczej karmić jak tylko w rożku:tak: teraz mam sporo kocyków więc będą w użyciu;-)

patik ja też mam "odziedziczone" po siostrzenicach rożki więc nie kupuję bo szkoda mi kasy (a tyle pięknych jest :() kocyków też mnóstwo mam więc będziemy z nimi działać. Dwa różki i...5 kocyków chyba w zupełności wystarczy :):)

Witam przedświàtecznie:-)
Patik nie ładne wyniki, dbaj o siebie bidulko:tak:
ja jeszcze leże ale trzeba wstać bo còra w domku dziś, trzeba zrobić śniadanko i chodz trochę kuchnie ogarnàć. Dywaniki czyściutkie mam więc w domku już pachnàco tylko toalety zaleje domestosem zostawie na dwie godzinki, spłucze i gotowe:-)
męczyć się nie ma co:-D
miłego dnia kochane:happy2:

reklama
hej mamusie
postaram się was dzisiaj nadrobić. ale jakoś ten tydzień mi ucieka szybko. dzisiaj sobie zrobimy śledziki w occie i upieczemy blaty do ciasta toffi :tak: i tak codziennie po trochu i coś na te święta będzie.

Do góry