reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Paol1nka rajtycieniutkie takie 15DEN chyba czy coś hahaha ale ja zdolna jestem:))
sytuacja komiczna!! myślałam, że jakiś przystojny pan i Ci pomoże ...hahhaahahhaahahah

Poli też tak mam wtedy małą na siłę przekładam, przepycham nawet ręką,pukając ją ...w zadek ...mam nadzieję hehe

jest mi tak zimno i źle, że idę prasować, to mi się cieplej zrobi:))))
coś czuję, że święta będą ciekawe;/
i apetyt mam zerowy:(

miałam iść dziś na zakupy ale chyba przez neta zrobie...pierwszy raz w życiu:(

reklama
Witajcie

Bella - zakupy przez neta ja zrobiłam 1 raz i jestem mega zadowolona :)

Zdradź no jak ty te igłe złamałaś na rajtuzach? Zdolna jestes... albo miałas rajty antygwałtki z metalu ale do ich cerowania jak oczko popusci to raczej kombinerki, obcęgi a nie igła... :p

Paol1nka- o matko ale tepy koleś zamiast pomóc to robiła za dopingowca ja bym mu puściła wiązankę.

Tak wogóle to czegos ty sie tam czołgała trza było poprosic o pomoc kogoś...

Gnidka- może jakas kolka to była. Lepiej dziś?

Poli- ja tez tak czasem mam, ale wtedy stukam, pukam ręką lękko przycisnę i mała się przesunie łaskawie, wczoraj to ja głaskałam intensywnie od żebra prawego kólka kręciłam i tak była zadowolona,że szalała na całego a ja ja masowałam by sie przekręciła.

Robilam tez czwiczenia na zmiane pozycji malucha, ale tylko mnie po nich plecy bolały choc nie powiem mał fikała potem więc może cos dadza i fiknie zołza...

Mam mega lenia zajadam rogaliki świeżutkie z budyniem w środku... pani w sklepie osiedlowym poleciła... obłęd... szkoda,że tylko 4 kupiłam a nie chce mi sie iśc po jeszcze :-D

Ostatnia edycja:
czesccccccccccccc !!!!!!!!!

jesssssssssssso co za noc, cala noc powtarzalam sobie "nie zapomnij rano nasikac do kubeczka, nie zapomnij rano nasikac do kubeczka..." zmeczylam sie tym pamietaniem :-D

widzi ze nie tylko ja bylam oddac krew, dzielne bylyscie ? bo ja taaaaaaaaaaaak :-p

wczoraj moje dziecko z brzucha mialo z 5x czkawke :szok: skakal jak szalony ! moja mama do mnie "moze mu zimno, wez sie ubierz bo moze on marznie i czka" hahaha :-D:-):-p

jade do biedry po ostatnie zakupy swiateczne ! ooooo ! mam nadzije ze przezyje wycieczke ;-)

milego dnia laleczki ! :-)

ps. zjadlam w 2 dni sloik cwikly :szok: normalnie moge lyzeczka wyjadac sama, i dalej mam kacaaaaaaaaaaaaaaa, mega kacaaaaaaaaaa :sorry2:

ooo ja ale mam dziś dzień:( zero apetytu, jem właśnie obiad a tak byłam na 1/2 jogurtu pitnego:(((

Cortina to ćwikłę można nam jeść? bo ja to najchętniej nic bym nie jadła aby swędzenia nie poczuć hehe

Gnidka i jak lepiej??

Ania a więc szyłam sobie szyłam i zrobił mi się supełek na nitce:/ chciałam go jakoś rozplątać i wciskałam igłę pod niego i tak jakoś podważyłam, że igła pękła i nawet nie wiem gdzie poleciała:(((((

zrobiłam ładne zakupy (cenowo też ok) i zadowolona idę do terminów dostawy a tam ... na sobotę po 16 i to jak zrobię za min. 300!!!!!:wściekła/y:

Bella troszke lipa z tymi zakupami... ja zrobiłam za niecale 200 zł i miałam na ten dzień na który chciałam zakupy.

Robilam je w sobotę a wybrałam dostawe na wtorek i były.

Elegancko popakowane, by nie popękało nie wysypało się a jeszcze mi się konto bankowe zawiesiło i po 3 dniach sie okazało,że 2 opłacilam te zamówienie ale kaske odesłali więc luzzzzz

Aja siedzę i siedze i myślę co tu zrobić...

Hej wszystkim
Udało mi się wczoraj szybko zasnąć :-) w końcu, cóż za przemiłe uczucie :-) Spałam do 10, ale cudnie mi się spało. Teraz zabieram się za bigosik i jakieś małe pranko, bo już do łazienki wejść nie można:zawstydzona/y:

Kurcze mąż miał mieć do końca roku urlop, bo miał jeszcze parę dni zaległych, ale oczywiście coś mu źle naliczyli i musiał dzisiaj dreptać do pracy. A już się nastawiłam, że będzie w domku:-(

Annaroksana
super, że wracacie do domku :-) mam nadzieję, że już żadnych atrakcji do lutego nie przewidujesz :-D Co do przepisu na paszteciki to wrzucę zaraz na odpowiedni wątek.

martuszka ja jutro z rana też na badania i jakoś nie pomyślałam, że mam nie jeść o tej porze:zawstydzona/y::sorry2: najważniejsze, że czujesz ruchy:tak: jak się prezentuje łóżeczko?

i dobrze że nie pomyślałaś o tym żeby nie jeść, bo tylko ja mam chyba takie debilne pomysły! Wiecie co? Jestem dzis na pobraniu krwi, a pani pyta się mnie czy jestem na czczo. Mówię, że oczywiście tak. A ona do mnie, że jestem w ciązy i nie muszę być na czczo, czy nikt mi nie powiedzial, że na czczo to tylko na glukoę? Wiedziałyście o tym?????????:szok:
Patik- łóżeczko fajne :happy2: Jutro mój siostrzeniec przetestuje przez swięta :happy2:

Smoniczka- musisz swojego bardziej przycisnąć ;-)powiedz żeby złozył, bo jak się okaże że czegoś nie ma, albo uszkodzone- to musicie mieć czas na wymianę ;-)

Annaroksana-
super wiesci!
Paolinka- no to miałas niezły ciąg zdarzeń!

ale wku.....a dostałam! Pokłóciłam się z panią w sklepie, normalnie chciałam ją bić ( w myslach oczywiście)!!!

hejka!

Właśnie wróciliśmy z miasta, byłam oddać krew, po wyniki pewnie pojadę po świętach, ale już pytałam czy przez telefon mi dzisiaj poda i nie ma problemu...
Wracam z laboratorium do auta, a moja Haneczka się pyta gdzie mam odznakę za dzielność?:-D była zawiedziona, że nie dostałam:-p

Bella mam pytanie do Ciebie - jakie dokładnie badania musiałaś robić żeby wykryć cholestazę? nie wiem czy ja mam jakieś schizy czy co ale jakoś od czasu do czasu czuję swędzenie ramion, nóg, brzucha:baffled: nie cały czas, ale jednak...
annaroksana super że wychodzicie:)))
Bella no to wszystko się z igiełką wyjaśniło:-D szukaj jej teraz żeby się komuś nie wbiła:-p
gnidka jak tam?lepiej? dodzwoniaś się do lekarza?
paol1nka ale historia:-D:-D:-D nie umiem sobie wyobrazić jak Ty się tarzałaś na tej ziemii:szok:

Idę teraz do kuchni, w końcu muszę wyrobić ciasto na te paszteciki, a dokładnie kapuśniaczki.

Martuszka ja nie wiedziałam i mi mimo wszysto mówią aby na czczo być, nawet w szpitalu pobierają z rana jak byłam na patologii, jeszcze przed jedzeniem;/
Ale Ty dziś bojowa jesteś:)))

Patik te badania to próby wątrobowe, ja robię tylko Aspat, Alat i bilirubine całkowitą ale powinno się jeszcze Fosfataze alkaiczną (przy Izie ją robiłam).
Iza jak gdzieś jest też pyta o naklejki a jak u weterynarza jesteśmy to nagrodą jest...strzykawka hahaha (swoją drogą ciekawe czy Zora myśli podobnie;))

reklama
Hej,
mój mąż niedawno wrócił z pracy jakiś chory, chyba grypa żoładkowa,mam tylko nadzieję że ani mnie ani Natana nie zarazi !!! trzesię go zimno, no ale staremu bykowi nie przetłumaczysz że czapka zimą,szalik i rękawiczki i ciepłe buty to zestaw obowiązkowy.

annaroksana super wieści!! teraz to już do lutego trzeba wytrzymać :))
bella mi kiedyś też igła się złamała jak zwężałam w pasie Natana spodnie i do tej pory nie znalazłam odłamka. Pewnie odkurzacz już dawno wciągnął.
paol1nka heh musiało to smiesznie wyglądać, dobrze że koleś nie był groźny bo różnie z takimi bywa.
gnidka i jak się czujesz??

Do góry