reklama
martuszka5
Fanka BB :)
no widzisz martuszka jak to człowieka łatwo w konia zrobić ja się nabrałam
no chyba cały świat sie nabrał, skoro w wiadomościach pokazali;-) a co dopiero ciezarna ;-)
wrrrrrrr......! chciałam uprać pokrowczyk od materacyka i nie ma tego dziubka od suwaka! Nijak nie mogę odsunąc zamka chyba trzeba będzie jechać wymienic materacyk....
(ale delfin i tak bardziej mnie wkurzył)
Ostatnia edycja:
anioleczek12341
poli- ja też mam problem z otwieraniem niektórych słoików, ale nie polecam otwierania nożem... pół biedy jak wyszczerbisz słoik, ale jak wyszczerbisz nuż to już jest problem...
martuszka- fajnie, że taka niespodzianka cię spotkała fajnie jak wszysko w pokoiku do siebie pasuje
hehe nie wiedziałam, że aż tak sie o mnie martwiłyście miło z waszej strony. Postaram sie już nie znikać na tak długo
annaroksana z ego co widzę trafiłaś do szpitala... ja do tyłu jestem... zdrówka dla ciebie.
odpoczywam teraz... kaszel mnie wykańcza katar jeszcze bardziej własnie skończyłam myc rzeczy z witrynek- szklane pierfoły typu kieliszki, filiżanki i takie tam namęczyłam sie jak nie wiem... idę się chwilkę położyć...
martuszka- fajnie, że taka niespodzianka cię spotkała fajnie jak wszysko w pokoiku do siebie pasuje
hehe nie wiedziałam, że aż tak sie o mnie martwiłyście miło z waszej strony. Postaram sie już nie znikać na tak długo
annaroksana z ego co widzę trafiłaś do szpitala... ja do tyłu jestem... zdrówka dla ciebie.
odpoczywam teraz... kaszel mnie wykańcza katar jeszcze bardziej własnie skończyłam myc rzeczy z witrynek- szklane pierfoły typu kieliszki, filiżanki i takie tam namęczyłam sie jak nie wiem... idę się chwilkę położyć...
annaroksana
Chyba nie wyjdziemy
dopiero 48h po antybiotyku czyli jutro o 16 moze puszcza a tu nic do świåt nie przygotowane
Dobrze że mała kopie chodź nie tak jak przedtem jakoś tak delikatniej.
dziękujemy za kciukaski i życzenia dla Was też dużo zdrówka i nie przepracowujcie się na te święta;-)
dopiero 48h po antybiotyku czyli jutro o 16 moze puszcza a tu nic do świåt nie przygotowane
Dobrze że mała kopie chodź nie tak jak przedtem jakoś tak delikatniej.
dziękujemy za kciukaski i życzenia dla Was też dużo zdrówka i nie przepracowujcie się na te święta;-)
Ania1973G
Padam...... zrobiłam tych ciasteczek i z rozpędu jeszcze farsz kapusta-pieczarki na krokiety i paszteciki i efekt był taki,że padłam o 14 ale nie mogłam usnąc, ba uleżeć tak mnie plecy bolały
Jutro odpuszczam jedynie jakieś zakupy jeszcze drobne a w piątek naleśniki na krokiety usmażę i raz dwa paszteciki zrobię z ciasta francuskiego tylko nafaszerować smarnąć jajem i uapiec więc się nie umęczę.
Widzę,że nasza zguba powróciła... Zdrówka...
Anaraksana - ale ty masz problem he he święta ida to fakt, ale lepiej, aby dzidziulek pod choinką nie zawitał
Zawsze możesz kupic gotowce, czy półgotowce i jakoś to będzie...
Grunt by ten czas w domu z rodzinka spędzić.
Jutro odpuszczam jedynie jakieś zakupy jeszcze drobne a w piątek naleśniki na krokiety usmażę i raz dwa paszteciki zrobię z ciasta francuskiego tylko nafaszerować smarnąć jajem i uapiec więc się nie umęczę.
Widzę,że nasza zguba powróciła... Zdrówka...
Anaraksana - ale ty masz problem he he święta ida to fakt, ale lepiej, aby dzidziulek pod choinką nie zawitał
Zawsze możesz kupic gotowce, czy półgotowce i jakoś to będzie...
Grunt by ten czas w domu z rodzinka spędzić.
domikcw
KASIADZ to witam w klubie brzuch mnie po tych wyczynach tak bolał a efekt w lusterku byl marny i do poprawki
MARTUSZKA oooo przepraszam za gafe z tym mezem
ANNAROKSANA pierogi kupisz, barszcz i ciasto też najważniejsze jesteście teraz Wy. i tego sie trzymaj:*
ale szalejecie z tymi wypiakami. ja jeszcze nic nie mam choinka może jutro zostanie ubrana. nie mam siły bo dziś coś mnie po wizycie brzusio boli.
MARTUSZKA oooo przepraszam za gafe z tym mezem
ANNAROKSANA pierogi kupisz, barszcz i ciasto też najważniejsze jesteście teraz Wy. i tego sie trzymaj:*
ale szalejecie z tymi wypiakami. ja jeszcze nic nie mam choinka może jutro zostanie ubrana. nie mam siły bo dziś coś mnie po wizycie brzusio boli.
dziewczyny ciężko nadążyć za Wami
mi się chyba Dzieć przekręcił :/ główką do góry... wczoraj poczułam takie ruchy jakby się przekręcał... za tydzień wizyta i zobaczymy czy mi się tylko wydaje czy to prawda, ale kopniaki teraz odczuwam niżej niż wcześniej... chociaż jeśli faktycznie ułożył się nóżkami do wyjścia to nawet lepiej będzie wskazanie do cc
a ja właśnie zrobiłam sobie przerwę w ubieraniu choinki
mi się chyba Dzieć przekręcił :/ główką do góry... wczoraj poczułam takie ruchy jakby się przekręcał... za tydzień wizyta i zobaczymy czy mi się tylko wydaje czy to prawda, ale kopniaki teraz odczuwam niżej niż wcześniej... chociaż jeśli faktycznie ułożył się nóżkami do wyjścia to nawet lepiej będzie wskazanie do cc
a ja właśnie zrobiłam sobie przerwę w ubieraniu choinki
martuszka5
Domikcw- oj tam żadna gafa:-)
dobrze że u mnie w domu nie ma żadnych witrynek, bo jak bym miała to sprzątać, to bym chyba oszalała. Ale pamiętam z dawnych czasów, u rodziców, też obowiążkowa wystawka w regale, kieliszków, kryształów, wazoników.....I ten koszmar z myciem tego (bez zmywarki)
M. montuje łóżeczko <jupi>:-)
reklama
anioleczek12341
martuszka ja mam te witrynki tylko dwie w salonie i jedną małą w kuchni nie ma w nich za wiele- raczej same potrzebne rzeczy, bo ja nie znoszę bibelotów i zbędnych gadżetów które zagracają przestrzeń. Niestety myłam wszystko ręcznie bo nie mam zmywarki
Zazdroszczę łóżeczka... my nawet jeszcze nie kupiliśmy...zamierzamy zaraz po nowym roku zakupić resztę brakujących rzeczy i tyma samym zakończyć zakupy dla synka
A co do choinki- ja jesem zbyt leniwa, żeby ją ubierać co roku wiec mam ją zapakowana w wielki worek i stoi sobie na strychu. wystarczy zdjąć worek i choinka gotowa
Jutro wizyta... jakiś dziwny stres mnie ogarnia, a w sumie nic się przecież nie dzieje... No nic zobaczymy jutro
Mam pytanie- czy glukozę robi się tylko raz w ciazy czy trzeba ją później jeszcze powtarzać jeśli wyniki były ok?
Zazdroszczę łóżeczka... my nawet jeszcze nie kupiliśmy...zamierzamy zaraz po nowym roku zakupić resztę brakujących rzeczy i tyma samym zakończyć zakupy dla synka
A co do choinki- ja jesem zbyt leniwa, żeby ją ubierać co roku wiec mam ją zapakowana w wielki worek i stoi sobie na strychu. wystarczy zdjąć worek i choinka gotowa
Jutro wizyta... jakiś dziwny stres mnie ogarnia, a w sumie nic się przecież nie dzieje... No nic zobaczymy jutro
Mam pytanie- czy glukozę robi się tylko raz w ciazy czy trzeba ją później jeszcze powtarzać jeśli wyniki były ok?