reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Hej Babeczki! no nie dam rady posiedzieć z Wami:-( wczoraj wieczorem zaglądałam i trochę poczytałam, ale fizycznie nie miałam siły ruszać palcami i klikać :sorry2:

Ubraliśmy wczoraj choinkę, nawet na pieczenie pierników się zdecydowałam, bo przez chwilę skupiłam uwagę dziewczynek i miały zajęcie - fakt, że Zosia wałka używała w odmienny sposób, bo zamiast wałkować to robiła tą rączką dziury w cieście, ale jakoś dałyśmy radę. Pierniki pochowałam bo za dużo ich nie wyszło, a Haneczka chodziła i marudziła że jest głodna, ale na pierniki. Dzisiaj będziemy dekorować, ale to już bez udziału Zosi, poczekam jak pójdzie na drzemkę.

Mam taki sajgon w domu że nie wiem jak to ogarnę, liczę na emka że znajdzie dzisiaj trochę czasu i machnie dwa okna - kuchenne i frontowe z pokoju. Na górze odpuszczam - najważniejsze że w salonie okna wyglądają normalnie. No i musi ogólnie posprzątać bo ja za dużo nie jestem w stanie zrobić:sorry2:

Ania kuruj nereczki i wracaj do domku !!!
Gosia spóźnione buziaczki urodzinowe dla Mikołaja:-)
wszystkim zdrówka życzę i dobrego samopoczucia:-)

reklama
znów zaniedbałam forum, za co z góry przepraszam. Nie dam rady niestety nadrobić tego, co pisałyście:( Złożyła się na to kompilacja różnych wypadków- od braku dostępu do internetu przez kolejne silne przeziębienie, i problemy osobiste...

Znów jestem przeziębiona i mnie to wykańcza... przez to nie mogę spać.

Prace swiateczno-pożądkowe idą pełną parą juz nie wiem w co ręce włożyc

czuje się nieźle, mały jest bardzo ruchliwy no i jutro mamy wizytę:) Doczekać się nie mogę- idę razem z meżem bo wraca na 2 tygodnie do domu:)

mam nadzieję, że nic złego się nie działo jak mnie nie było...
pozdrawiam cieplutko

Aniołeczek- ale to nie wolno znikać tak bez ostrzeżenia!;-)

Mój M. jest kochany! I bardzo zaradny! Tak się martwiłam, że w pokoiku Dzidziusia stoi kanapa, która tam nie pasuje, i M. wczoraj powiedział że tą poprzednią kanapę zabierają i przywożą nową- i juz wczoraj przyjechała!!!! Tak wiec mamy w pokoiku dzidzi malutką sofkę (mozna rozlozyc, więc w razie karmienia jest dobra) i pasuje do pokoiku:-) Poza tym M. przywiezie jeszcze kołyskę- i wtedy z 3,4 miesiące maly mógłby spać z nami w sypialni w kołyseczce :) ale czad :-):-)

Martuszka- super wiadomości:) małe rzeczy, a cieszą:)

Ja się chciałam wsiąść za ryż z jabłkami, a słoika z jabłkami nie dam rady otworzyć za cholerę:eek: Więc muszę czekać na męża kilka godzin:no:

poli, popukaj wieczkiem o podłogę to na pewno otworzysz:tak:
aniołeczek musi dostać lanie, ale na szczęście jest z nami już:-D
gnidka jesteś wielka;-)
a ja dzisiaj mam jakieś napady duszności, zmykam pod prysznic bo cała mokra dosłownie jestem a nic nie robiłam..a po 14 tuptup na wizytę:-p

Poli. Hahaha. Ja mam taki sam obiad w planach! Postukaj pokrywka sloika o podloge tak konkretnie i pod kątem, a powinno się udać ;)

No masz znowu cichcem napisałam to samo co poprzedniczka ;)

Dziewczynki, dzięki za rady, ale tak robię i nie działa:tak:słoiki mojej mamy są pancernie zakręcone:eek:
agaod- też mam te duszności..Miałam iść po rybę, bo mama dzwoniła, by dokupić- ale nie dam rady tak mi słabo:no: I te napady gorąca- jakaś menopauza czy co:confused::wściekła/y:;-)

reklama
POLI zgadzam się z Bella że podważanie nożem zawsze działa:p
ANIOŁECZEK dobrze, ze sie odezwałaś. zdrówka.
MARTUSZKA no to maz bardzo ładną niespodziankę zrobił:)

a ja powiem Wam jedno PIER*@###*** nie gole się:wściekła/y::-D przeciez tą czynnosc powinni uznac jako następny cud świata!!! nic nie widzę przez te cycki i brzuch!!! oooooooooo

Do góry