reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Anna- no wreszcie pomyślne info.. nereczki w domu podleczysz, grunt,że jeszcze nie czas na poród.

Gosia- najlepszego dla synka...

My po zakupach portwel lżejszy o 150 zł i po wizycie kolejne 70 zł zniknęło :)

Teraz to mi brak tylko napojów i owoców a tak to wsio mam i mogę w garach utknąć na kilka dni :)

Mała nadal siedzi na pupie, lekarz ocenił,że ok 3600-3800 przewiduje na finał więc nie jest to waga na rekord niemniej jednak wizja cc nad nami wisi jak gwiazda się nie fiknie jak trzeba :no::szok::crazy::angry:

Po drodze zaliczyliśmy M'ca i kolacyjkę mamy z głowy na dziś.

annaroksana dobrze, że z dzieciątkiem ok. oby Cię wypuścili do domu. trzymaj się i dawaj nam tu znać na bieżąco co się dzieje :tak:

dzięki w imieniu Mikołaja :) naprawdę nie wiem kiedy te 2 lata zleciały :baffled: dwulatek już się szykuje do spania i mam nadzieję, że szybko padnie co by mieć spokojny wieczór :-)
jutro może ulepimy pierogi :) mały pomocnik będzie wykrawał, a mama będzie kleić hehe

ups... ja jutro muszę do lekarza :baffled: bo miałam się zjawić w tym tygodniu na kontroli buuu

ps. ciasto dzisiaj wyszło :szok::tak:

Ostatnia edycja:
Zostajemy:-( antyntybiotyk mamy;)
tatuś przyniósł czekoladke i sprita i niunia tak się ślizgała, że na ktg w kotka i myszke się bawiła. Mam nadzieję, że jutro wyjdziemy. Czuję się już lepiej podbrzusze nie boli:) po antybiotyku:) dobranoc:-D

reklama
annaroksana no szkoda, że nie możecie wrócić do domku ale w sumie lepiej żebyś została jakby nie daj bozę (tfu tfu) miałoby się coś stać.

Mnie za to dziś dopadły potworne bóle brzucha, nie wiem czy to skurcze bo szczerze n ijak nie umiem tego odróżnić póki co ale cały brzuch bolał z przerwami, nie były one raczej regularne, raz bolał mniej raz bardziej i musiałam się położyć, trochę to pomogło, może to te przepowiadające skurcze są ale szczerze to nie wiem, dziewczyny powiedzcie jak odróżnić te skurcze od zwykłego bólu brzucha?

a co do pierogów to ja dziś lepiłam :):) dla męża ruskie, dla mnie z jagodami :)

Do góry