reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
Mikolajku sto lat maluszku, rosnij zdrowo :-) pociechy z rodzicow ;-)
misiu12ag0.jpg

Aniu trzymamy mocno kciuki z Kubusiem!!! &&&&&
Odezwij się, bo się bardzo martwimy!

Jakoś nie mogę się na niczym innym skupić teraz.
I jeszcze wczoraj całą noc myslałam o Aniołeczku...
Jeśli nas podczytujesz to się odezwij kobieto! Chociaż daj znać, że żyjesz i że wszystko okej. Wszystkie zrozumieją jeśli odpoczywasz od nas.

Martuszka rozumiem powód zdenerwowania, ale ten sprzedający chyba musiał nas tutaj podczytywać na forum i widział jak sama się nazywałaś orką z wielkim doopskiem! No i stwierdził, że się ucieszysz jak Ci orkę wyśle? :sorry: Może chciał dobrze, a że ciężarnym nikt nie dogodzi to inna sprawa :-D

No właśnie, ale gafa...

Sto lat dla Mikiego z okazji urodzinek!!!

Halo to my!!!
Usg jest ok serduszko też tylko jakaś infekcja nerek się przypałentałado mnie:zawstydzona/y: no i córcia bardzo leniwa i wciåż się nie rusza. Lekarze zadecyduja czy moge wyjść ale I tak będę przyjeżdzać wtedy na ktg;) czekamy na ktg i decyzję. Dziękujemy za kciukaski napewno pomogå:tak: buziaczki

Halo to my!!!
Usg jest ok serduszko też tylko jakaś infekcja nerek się przypałentałado mnie:zawstydzona/y: no i córcia bardzo leniwa i wciåż się nie rusza. Lekarze zadecyduja czy moge wyjść ale I tak będę przyjeżdzać wtedy na ktg;) czekamy na ktg i decyzję. Dziękujemy za kciukaski napewno pomogå:tak: buziaczki

no nareszcie :-) trzymamy kciuki oby było jak najlepiej, powrotu do domku !!
jak się córcia mało rusza to znaczy, że spokojna będzie, mój syn dawał mi nie źle popalić w ciąży i tak jest do tej pory :-p to ja bym się z tej spokojności cieszyła :-)

jeszcze aniołeczek mogłaby się odmeldować... ma któraś może do niej jakiś kontakt ?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry