reklama
poli0105
Fanka BB :)
Właśnie, co z Anną???????
eve1911
Aniu trzymamy mocno kciuki z Kubusiem!!! &&&&&
Odezwij się, bo się bardzo martwimy!
Jakoś nie mogę się na niczym innym skupić teraz.
I jeszcze wczoraj całą noc myslałam o Aniołeczku...
Jeśli nas podczytujesz to się odezwij kobieto! Chociaż daj znać, że żyjesz i że wszystko okej. Wszystkie zrozumieją jeśli odpoczywasz od nas.
Martuszka rozumiem powód zdenerwowania, ale ten sprzedający chyba musiał nas tutaj podczytywać na forum i widział jak sama się nazywałaś orką z wielkim doopskiem! No i stwierdził, że się ucieszysz jak Ci orkę wyśle? Może chciał dobrze, a że ciężarnym nikt nie dogodzi to inna sprawa
No właśnie, ale gafa...
Sto lat dla Mikiego z okazji urodzinek!!!
Odezwij się, bo się bardzo martwimy!
Jakoś nie mogę się na niczym innym skupić teraz.
I jeszcze wczoraj całą noc myslałam o Aniołeczku...
Jeśli nas podczytujesz to się odezwij kobieto! Chociaż daj znać, że żyjesz i że wszystko okej. Wszystkie zrozumieją jeśli odpoczywasz od nas.
Martuszka rozumiem powód zdenerwowania, ale ten sprzedający chyba musiał nas tutaj podczytywać na forum i widział jak sama się nazywałaś orką z wielkim doopskiem! No i stwierdził, że się ucieszysz jak Ci orkę wyśle? Może chciał dobrze, a że ciężarnym nikt nie dogodzi to inna sprawa
No właśnie, ale gafa...
Sto lat dla Mikiego z okazji urodzinek!!!
poli0105
No właśnie, oj my ciemnoty..
Spełniania marzeń Miki!!!!!!!!
Spełniania marzeń Miki!!!!!!!!
annaroksana
Halo to my!!!
Usg jest ok serduszko też tylko jakaś infekcja nerek się przypałentałado mnie no i córcia bardzo leniwa i wciåż się nie rusza. Lekarze zadecyduja czy moge wyjść ale I tak będę przyjeżdzać wtedy na ktg czekamy na ktg i decyzję. Dziękujemy za kciukaski napewno pomogå buziaczki
Usg jest ok serduszko też tylko jakaś infekcja nerek się przypałentałado mnie no i córcia bardzo leniwa i wciåż się nie rusza. Lekarze zadecyduja czy moge wyjść ale I tak będę przyjeżdzać wtedy na ktg czekamy na ktg i decyzję. Dziękujemy za kciukaski napewno pomogå buziaczki
Halo to my!!!
no nareszcie :-) trzymamy kciuki oby było jak najlepiej, powrotu do domku !!
jak się córcia mało rusza to znaczy, że spokojna będzie, mój syn dawał mi nie źle popalić w ciąży i tak jest do tej pory to ja bym się z tej spokojności cieszyła :-)
jeszcze aniołeczek mogłaby się odmeldować... ma któraś może do niej jakiś kontakt ?
Ostatnia edycja:
reklama