reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Dzieki Dziewczyny!

Jak leze jest ok, ale chwile pochodze i koniec. Nospa lyknieta, magnez zapodany. Mam nadzieje, ze intensywne lezenie pomoze. Nawet dostalam pozny obiad do lozka. Musialam wygladac jak karp swiateczny ze zdziwienia. Nie wiedzialam nawet, ze moj maz tak potrafi podac danie...

Bella. Trzymam kciuki za wyniki pomyslne.

Blekitna. Moja dobra znajoma ma przyjaciolke, ktora po rozwodzie z trojka dzieci wyszla ponownie za maz i urodzila jeszcze dwojke. Roznie sie w zyciu plecie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej witam dobry wieczór!
Podczytuję Was tu troszkę.Przedstawie się z grubsza;-) Przybywam do Was z "marcówek" i chociaż termin mam na początek marca to różnie to może byc.To będzie moja druga córcia.
Jedna z naszych koleżanek "marcówek" urodziła właśnie wcześniaka i wszystkie trzymamy za nią kciuki.
Trzymajcie się ciepło i miłego wieczoru.:-)

Dziewczyny powiedzcie mi czy ja panikuje czy co..
Co do mojego terminu zaczynam mieć poważne obawy.. nie czuje się najlepiej w ostatnim czasie. W kroczu/pochwie czuje okropne rozrywanie i rozpieranie. Dziś podczas depilacji okolic intymnych z ciekawości zajrzałam z lusterkiem czy czasem coś tam się nie dzieje i wydaje mi się, że zrobiło mi się rozwarcie na ok. 1-1,5 cm.. chociaż nie wiem czy sama sobie tak mogę ocenić.. no ale co to innego jak nie rozwarcie..
okropnie sie boje, czuje, że mała jest obrócona do wyjścia bo kopie mnie w żebra i bardzo wysoko.. skurczy jako takich nie mam, wizyta we wtorek.. czuje że jutro zadzwonie do ginki..

Dziewczyny powiedzcie mi czy ja panikuje czy co..
Co do mojego terminu zaczynam mieć poważne obawy.. nie czuje się najlepiej w ostatnim czasie. W kroczu/pochwie czuje okropne rozrywanie i rozpieranie. Dziś podczas depilacji okolic intymnych z ciekawości zajrzałam z lusterkiem czy czasem coś tam się nie dzieje i wydaje mi się, że zrobiło mi się rozwarcie na ok. 1-1,5 cm.. chociaż nie wiem czy sama sobie tak mogę ocenić.. no ale co to innego jak nie rozwarcie..
okropnie sie boje, czuje, że mała jest obrócona do wyjścia bo kopie mnie w żebra i bardzo wysoko.. skurczy jako takich nie mam, wizyta we wtorek.. czuje że jutro zadzwonie do ginki..

Kochana, ja np od niemal 2 tygodni odczuwam kłucie nisko w podbrzuszu i w pochwie..Więc może tak ma być, szyjka się rozpulchnia i rozszerza pomału?? Ale zadzwoń koniecznie?

Monisia- witamy:) zszokowałaś mnie tą koleżanką z marcówek:szok:oby wszytko było dobrze!!

My byliśmy u moich rodziców się wykąpać (nie wytrzymałabym do jutra) bo dalej nie ma wody!!!!!!:wściekła/y:

Poli- nie kuś, bo ja jeszcze nie spię :-D:-D
ale bym zjadła jajecznicę, ale taką z zakopanego, na boczku!
Moj m. robi dobrą: albo z papryką, albo z pomidorami. I koniecznie szczypiorek.
jejku, i przypomniała mi się jajecznica z dzieciństwa: na cebuli!! sto lat tego nie jadłam:-p

Ja właśnie pochłonęłam,a wręcz zeżarłam ( bo nie mozna tego jedzeniem nazwać) 7 mandarynek. Gdyby nie to, że się skończyły i już za późno na zakupy - jadłabym dalej :-D

Błękitna jak masz być spokojniejsza to zadzwoń do gina. Chociaż ja odczuwam dokładnie to samo co Poli napisała od jakichś 2 miesięcy.

Właśnie skończyłam robić zakupy na allegro i w aptece, i tak myślę, że z czystym sumieniem mogę nadrobić zaległy odcinek Julki i spróbować uderzyć w kimono. Chyba dobry pomysł, co?

Wstawię na wątek zakupowy listę moich zakupów co tam zakupiłam dla siebie maluszka. Może komuś się przyda, a może ktoś coś jeszcze doradzi :tak:

dobrej nocy!

Dziewczyny ja nie śpię..i powiem więcej, głodna jestem a jak przeczytałam o tej jajecznicy to prawie się z głodu przekręciłam:-Dgdyby nie to, że w lodówce mam tylko jedno jajko to już bym działała:szok:nie wiem czy wytrzymam do rana bez jedzenia:no:

reklama
Do góry