reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

paol1inka- ja sie nie wypowiadałam, bo po prostu nie miałem pomysłu..Mój brat ma 13 lat i jest w takim wieku, że nigdy nie wiem co kupić..a dziewczynce to już w ogóle??

domikcw- masz rację z tym zębem, bo mnie już nie boli..a stanu zapalnego raczej nie mam- odebrałam dzisiejszą morfologię i jest ok.

reklama
Czesc wszystkim!

Powiem Wam, ze mam od wczoraj kryzys. Krzyz tak jak na parte pobolewa i brzuch strasznie ciagnie - do tego stopnia, ze nie moge sie wyprostowac. Leze od jakiegos czasu z komorka w rece i strachem w oczach.

Wypisalam 25 kart swiatecznych i popakowalam do nich zalegle zdjecia - tylko tyle udalo mi sie dzisiaj zrobic zanim musialam sie polozyc. Noc praktycznie nieprzespana. Oj zaczynam sie niepokoic tym wszystkim...

A prezentow tez nie mam praktycznie poza tym co dla dzieci. I juz chyba miec nie bede jak tak dalej pojdzie. Maz dzis sam do Ikei jedzie, wiec jakies symboliczne gadzety poprosze, zeby kupil. Az mi przykro.

Dzis przyszly siatkowe majty, ale nawet nie zdazylam ich przymierzyc, bo z bolu nie moge nogi podniec.

Paol1nka. U mnie maz tez nie widzi problemow z naszej relacji z tesciami. Ze swoimi frustracjami zostaje sama...

Agisan a bralas magnez i nospe? Moze lepiej jechac na IP tam zbadaja i ktg zrobia, albo do gina zadzwon!! Trzymam kciuki aby to nic powaznego:(

Ja jutro ide jednak zrobic badania, bo troche zaczyna mnie swedziec i panikuje juz okropnie co t za wynik bedzie;(( oczywiscie wmawiam sobie najgorsze:(

Bella- jedź, zrób badania i kontroluj te cholerstwo- i nie denerwuj się!!

Agisan- ja jak mam bóle brzucha to mijają jak leżę cały dzień, więc odpoczywaj i nie wstawaj wcale!! Bierz ten magnez jak Bella mówi, i nospę. 3mam kciuki, by było lepiej! Polecam prezenty na allegro- ja mam w tym roku wszytko z neta!

Ja teraz też część przez net zamawiałam, ale nie ma to jak pomacać w sklepie :/

Z tymi bólami to ja mam jak przedobrzę z aktywnością. Generalnie to brak kondycji (u mnie- nie twierdzę, że u Was też). Brzuch mnie swędzi jak nie posmaruję rano, pisałam że mi mustela pomaga.

Obecnie obżarta- mam dylemat- jechać na zakupy, czy nie?

Z tą Księżną Kate to naprawdę dziewczyny się można uśmiać :sorry:
Dziękuje wszystkim za dobre słowo i oparcie.

Martuszka5
- za miesiąc kończę 21 lat więc masz racje, że jeszcze dużo może się zdarzyć ale wiesz.. nigdy nie spodziewałabym się, że w takim wieku zostanę z dzieckiem w brzuchu sama, jestem w szoku, że byłam tak szcześliwa, wszystko bylo tak dobrze.. a w ciąży mój facet zmienił się o 180 stopni i pokazał jakim jest bezuczuciowcem. Tym samym ciężko nastrajać mi się pozytywnie na przyszłość.. choć wiem, że mam dla kogo żyć, córka w brzuszku, rodzina która murem stoi za mną, wspaniali znajomi..

Myślę sobie, że gdzieś to chyba było tam na górze zapisane, że tak się miało stać..
Czekałam na kurację interferonem ze względu na chorobę, która mnie dopadła i kto wie, może po niej nie byłoby mi dane nigdy zostać mamą.. to jednak swojego rodzaju chemia. Przedłuży się to w czasie bo w ciąży to kategorycznie zabronione i dopiero PO będę mogła "spokojnie" przez rok kłuć się w brzuch..
Jak to mówi moja Babcia, każdy ma napisany książkę swojego życia tam u góry i tylko Bóg jeden wie jak ma być.. :)

A teraz chciałam zapytać co Wy takie nocne marki jesteście moje drogie ciężarówki! O drugiej w nocy widzę posty pisane.. :szok: nieładnie nieładnie. Wysypiajcie się "na zapas"!! :sorry::sorry::sorry:
Zdrówka wszystkim chorowitym LuTuFkĄaĄ.. :)

reklama
Gosiu pisałam już że się nie pali :p mam medical card, a wizita we wtorek, to m powiem, że mnie swędzi i zobaczymy co doradzi. myślałam, że to może od żelu pod prysznic, ale swędzi mnie tylko między cyckami.

Błękitna - nie łam się, samotne matki też dają radę, a i takie kobiety znajdują jeszcze życiowego partnera, także cierpliwości, bez ciśnienia i zobaczysz, że będzie git majonez :)

Do góry