Z tą Księżną Kate to naprawdę dziewczyny się można uśmiać
Dziękuje wszystkim za dobre słowo i oparcie.
Martuszka5 - za miesiąc kończę 21 lat więc masz racje, że jeszcze dużo może się zdarzyć ale wiesz.. nigdy nie spodziewałabym się, że w takim wieku zostanę z dzieckiem w brzuchu sama, jestem w szoku, że byłam tak szcześliwa, wszystko bylo tak dobrze.. a w ciąży mój facet zmienił się o 180 stopni i pokazał jakim jest bezuczuciowcem. Tym samym ciężko nastrajać mi się pozytywnie na przyszłość.. choć wiem, że mam dla kogo żyć, córka w brzuszku, rodzina która murem stoi za mną, wspaniali znajomi..
Myślę sobie, że gdzieś to chyba było tam na górze zapisane, że tak się miało stać..
Czekałam na kurację interferonem ze względu na chorobę, która mnie dopadła i kto wie, może po niej nie byłoby mi dane nigdy zostać mamą.. to jednak swojego rodzaju chemia. Przedłuży się to w czasie bo w ciąży to kategorycznie zabronione i dopiero PO będę mogła "spokojnie" przez rok kłuć się w brzuch..
Jak to mówi moja Babcia, każdy ma napisany książkę swojego życia tam u góry i tylko Bóg jeden wie jak ma być..
A teraz chciałam zapytać co Wy takie nocne marki jesteście moje drogie ciężarówki! O drugiej w nocy widzę posty pisane..
nieładnie nieładnie. Wysypiajcie się "na zapas"!!
Zdrówka wszystkim chorowitym LuTuFkĄaĄ..