reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2013

Witam wszystkie :)

Ostatnio coś nie umiem zmobilizować się do wczesnego wstawania i 9.00 u mnie to środek nocy :) pewnie bym jeszcze pospała ale od rana mamy bieganinę. Właśnie przybyli fachowcy górale do kładzenia kafelków (nareszcie :)) i mąż pojechał ich do remontowanego domu "ugościć" a następnie szybko do kościoła bo dziś barbórka a z racji, że mieszkamy na śląsku a mąż pracuje na kopalni to wielkie święto i nawet w pracy wolne ma :) tak więc mam godzinkę na wybranie się bo trzeba jechać kupić klej do płytek itp. bo fachowcy mają kafelki a nie mają czym przykleić ;)

reklama
Laski raaaaatuuuuuunnnnnkkkuuuuuu!!!

co kupić na prezent prawie 4 letniemu chłopcu???
chciałam grę planszową ale nie gra w gry, chciałam książki ale mama mu nie czyta,
dostał już od nas ciastoline w zeszłym roku, i grę i samochody sterowane!!

on baardzo chcę lego ninjago, ale jego mama sie nie bardzo zgadza... myślę czy jej nie olać i nie kupić mu a co niech się dzieciak cieszy hehe
nie wiem czemu się nie zgadza bo on i tak przebywaz braćmi 6-10 lat więc "słownictwo" oraz poziom agresji ma dość rozwinięty jak na swój wiek hehe

Kwasia powodzenia w zakupach :)

ja już przed 6 na nogach bo mała wstała i oczywiście fochy pokazywała...i znowu jestem zła ale tym razem nie wiem za co bo nie dałam się wyprowadzić z równowagi... nawet jak chciała 2 gumki do włosów a potem nagle 3 a potem znowu 2 ... a robić kucyki na kręconych włosach prosto nie jest... cóż hehe

mam dziś plan popakować prezenty i (jak już od kilku dni) spakować walizeczkę do szpitala ...

bella nie znam chłopca i nie wiem co lubi ale może jakiś zestaw resoraków, kolejka, jakieś figurki dinozaurów itp. szczerze to nie mam pojęcia ale jeśli chłopiec bardzo chcę to lego to ja bym "olała" mame i mu kupiła w końcu to prezent dla dziecka a nie dla mamy a mały będzie się cieszył jak nikt i będziesz ulubioną ciocią jak przybędziesz z takim prezentem :)

Cześć lasencje:) Ja wreszcie się wyspałam:)

Smoniczka- barzdo późno masz tą szkołę:baffled:szkoda, bo mało skorzystasz..Ja mam dziś kolejne zajęcia, ma przyjść ordynator opowiadać o znieczuleniu. A SR kończymy 17 stycznia. Co do bólów kości ogonowej to na szczęście mnie to nie dotyczy, ale współczuję:/

Kaja- głowa do góry..My też miewamy złe dni już coraz częściej..Mnie tez boli spojenie, w niektóre dni ledwo chodzę. Ale jak masz jakąś opuchliznę to lepiej skontaktuj się z lekarzem.. Piszesz, że nie możesz wyjść z auta- też to mam, co mnie doprowadza niemal do płaczu- czuję się mega bezradna.Porodu pewnie się tak boisz, bo teraz wiesz co Cię czeka;) Mam nadzieję, że będziesz z kimś rodzić, myślę, że takie wsparcie jest bezcenne. A co do grypy- koniecznie się kuruj!!!

Bella- dla takiego chłopca to może jakaś gra planszowa albo komputerowa? Oby mama nie miała pretensji jak kupisz coś, czego ona nie akceptuje:-p

Poli wiesz mama nie tyle nie akceptuje co nie chce aby Ci starsi cioteczni bracia mu zabrali...ale oni wszystko mu zabieraja:( kupilsmy takie autko sterowane to Monika mowila ze nawet jeden dzien tego nie mial:( kompa nie ma...a gry maz nie chce mu kupic bo on nigdy sie czyms takim nie bawil...Ehhh zdecydowanie wole robic prezenty dla dziewczynki:)

Wpadam się przywitać, bo nie dam rady was teraz nadrobić. Dopadła mnie jelitówka:( śmigam do lekarza, bo boję sie o małego. Poza tym jestem nie do życia:( cała noc nie przespana, siły brak i co chwilę siedzę w wc:( koszmar. Napiszę, jak sie lepiej poczuje

hej Babeczki!
nie pisałam bo doły i doliny zagościły i opuścić nie chcą:-( dziś trochę lepiej, więc jestem...

Bella ja bym nie kupowała czegoś co mama chłopca nie akceptuje...

moja Hania wyczaiła taką grę, może na święta jej kupię:tak: HASBRO - GRA ELEFUN SNACKIN SAFARI - REKLAMA TV (2810571334) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

kwasia nie chwaliłam jeszcze Twojego torciku - pięknie wyszedł:tak: powodzenia w rozmowie z emkiem:-)

Jadę dzisiaj na zakupy, muszę zrobić listę rzeczy potrzebnych do mojej torby szpitalnej...Muszę jakieś klapki kupić - bo wymagają u nas w szpitalu żeby były nowe:-p

Robiłam wczoraj wafle przekładane masą kakaową - obżarłam się że szok :sorry2::zawstydzona/y: a kiloski przybywają:sorry2:

miłego dzionka!

hello !

dzis znowu mialam przerwe w spaniu :angry: jak ten maly osiolek czuje ze matka nie spi to zaczyna swoje cwiczenia gimnastyczne :baffled: mialam taka zgage od 2 do 5 ze az mnie na wymioty zbieralo, masakra !

Eve ja nie moge ciebie czytac, bu haha ty to masz leb :-D

Bella ja bym kupila ta gre, niech sie dziecko cieszy :-p

prezenty zrobilam wczoraj, musze je pochowac zeby dziecina nie znalazla ;-)

w TESCO laski -30% na ciuszki dziecinne i jak sie wydrukuje kupon z neta to przy zakupach na min 50 zl ten kupon odejmuje 25 zl ! wiec wartoooo :-)

bylam w rossmanie wczoraj po pieluchach zostala ... cena :-p

hej,
patik no to u mnie podobnie, też mam jakieś doły":/ mam nadzieję że szybko miną. Przez weekend nawet tu nie zaglądałam.

brzuch mi coraz czesciej twardnieje, mam tylko nadzieję ze nie spowoduje to dalszego skracania szyjki. Póki co zażywam magnez a jak już naprawde czuję się źle to relanium.

reklama
Patik moja Iza dostala ta gre, tzn. Mikolaj jej da bo tez bardzo chciala:)))
Wiecie co zapytam wprost Moniki czy moge mu kupic to lego i tyle, klopot sie wyjasni:)

Do góry