reklama
martuszka5
Fanka BB :)
Eve- jesteś walnięta!
Twoje wyliczenia mają pewne nieścislości, bo:
Poza tym jeden weekend, tak czy siak, mogę mieć jeszcze wolny ponieważ nie muszę prasować 3-par bucików, paska i kurtkę też sobie daruję :-)
Twoje wyliczenia mają pewne nieścislości, bo:
to ja czuje od 4 maja 2012 (data ostatniej miesiączki).Poczujesz wiatr we włosach, buzującą krew w żyłach, które swoją drogą będą silniej niż zawsze pulsować. Tętno przyspieszy Ci znacznie
Poza tym jeden weekend, tak czy siak, mogę mieć jeszcze wolny ponieważ nie muszę prasować 3-par bucików, paska i kurtkę też sobie daruję :-)
Martuszka film to 7 psychopatów, (mąż wybierał) ale trafił, choć początkowo się opierałam bo jednak film zakręcony troche hehe
Eve szkoda, że teraz podajesz rady na prasowanie!!! jak ja już mam tylko prześcieradła hehehe
(no i dwie suszarki ciuszków ale to rozmiar 80-86 więc złoże ładnie i niech poczekają)
Poli biedna jesteś, ja mam już tylko jedną 8, nic się z nią nie dzieje ale po porodzie chce ją wyrwać ... tak dla świętego spokoju
Ktoraś pytała o bóle kości ogonowej, moja jest jakby troszkę przydługa (smieją się ze mnie, że mam ogon) i ona boli nawet bez ciąży jak długo siedzę w jednej pozycji;/
Eve szkoda, że teraz podajesz rady na prasowanie!!! jak ja już mam tylko prześcieradła hehehe
(no i dwie suszarki ciuszków ale to rozmiar 80-86 więc złoże ładnie i niech poczekają)
Poli biedna jesteś, ja mam już tylko jedną 8, nic się z nią nie dzieje ale po porodzie chce ją wyrwać ... tak dla świętego spokoju
Ktoraś pytała o bóle kości ogonowej, moja jest jakby troszkę przydługa (smieją się ze mnie, że mam ogon) i ona boli nawet bez ciąży jak długo siedzę w jednej pozycji;/
O raaaaany. Toscie mi przypomnialy dlaczego ja tak nienawidze prasowania. Prasowanie z malymi dziecmy wlazacymi pod deske, zblizajacymi sie niebezpiecznie blisko do kabla, tudziez rozgrzanego zelazka... Juz wole szorowac toalete...
Ja nadal nie odgruzowalam komputera po reorganizacji dziennego stad brak polskich czcionek. Z 10 polek z ksiazkami zostala mi jedna. Ledwo sie ruszam tam mnie w krzyzu lupie. Dziewczyny chore w domu. Ogolnie dostaje juz mocno na glowe!
Ja nadal nie odgruzowalam komputera po reorganizacji dziennego stad brak polskich czcionek. Z 10 polek z ksiazkami zostala mi jedna. Ledwo sie ruszam tam mnie w krzyzu lupie. Dziewczyny chore w domu. Ogolnie dostaje juz mocno na glowe!
domikcw
POLI podziel się kalafiorkiem!!!!!!! uwielbiam
tak mi słabo!!!! zaliczyłam przytulanie z kibelkiem ale nie z******ałam się i czuje się podle.... cały świat chodzi ze mną.......
tak mi słabo!!!! zaliczyłam przytulanie z kibelkiem ale nie z******ałam się i czuje się podle.... cały świat chodzi ze mną.......
Ania1973G
Domik - oj nie zazdroszczę tego przytulanka.
Kasiulec - miłego ucztowania
Agisan- ja bym chyba na czas prasowania dzieci do stołu uwiązała lepsze to niż poparzony dzieć lub mama
Bella - nic przyjemnego taka kość zbyt długa...
Moja akurat nie boli , ale np jak spałam dzis po obiedzie na lewym boku to mnie rwało całe biodro prawe i jak tu spac w najlepszej dla dziecka pozycji.
Pospałam godzinkę, bo gwiazda ćwiczyła piruety, głową w dole jeździła z lewej na prawa i z powrotem i mnie obudziło a i gardło wyschnięte bolało jak oszalałe. Temp. rano 36.6 a od 15 godz. 37,7 i tak sobie stoi grunt, by nie szło w górę.
Od kąd wstałam z drzemki łep mi tak napier...a,że ledwo żyję,ani leżeć, ani stac, ani gadać a nie chce sie faszerowac lekami, do tego puls w spoczynku 120-130 a ciśnienie ok,więc leżę i sapię ledwo, ledwo bo serce obciążone, umęczone na maksa, jeszcze kaszel suchy mi dopadł i mała ma wibracje za free co chwilkę.
Dopiero co zwlekłam się z wyrka bo oglądałam tv sił na nic nie mam więc szybko zjem jakies kanapki, bo nawet apetytu nie mam zbytnio, ogarne sie w łazience i zmykam z ciepłą herbatka pod kołdrę, bo jak pomyślę o środowej podróży do gina to chcę byc zdrowa a nie sie męczyć z 6-8 godzin , które nam zejdzie jak nic, bo podróz w obie strony, gin jak zwykle opóźnienie i jeszcze cos musimy załatwic po drodze, małz na KFC musi tez zajechać by nie padł w drodze i tak zleci więc całe popołudnie i wieczór do luftu.
Zmykam i spokojnych nocy wam życze, czuję,że moja będzie do bani...
Kasiulec - miłego ucztowania
Agisan- ja bym chyba na czas prasowania dzieci do stołu uwiązała lepsze to niż poparzony dzieć lub mama
Bella - nic przyjemnego taka kość zbyt długa...
Moja akurat nie boli , ale np jak spałam dzis po obiedzie na lewym boku to mnie rwało całe biodro prawe i jak tu spac w najlepszej dla dziecka pozycji.
Pospałam godzinkę, bo gwiazda ćwiczyła piruety, głową w dole jeździła z lewej na prawa i z powrotem i mnie obudziło a i gardło wyschnięte bolało jak oszalałe. Temp. rano 36.6 a od 15 godz. 37,7 i tak sobie stoi grunt, by nie szło w górę.
Od kąd wstałam z drzemki łep mi tak napier...a,że ledwo żyję,ani leżeć, ani stac, ani gadać a nie chce sie faszerowac lekami, do tego puls w spoczynku 120-130 a ciśnienie ok,więc leżę i sapię ledwo, ledwo bo serce obciążone, umęczone na maksa, jeszcze kaszel suchy mi dopadł i mała ma wibracje za free co chwilkę.
Dopiero co zwlekłam się z wyrka bo oglądałam tv sił na nic nie mam więc szybko zjem jakies kanapki, bo nawet apetytu nie mam zbytnio, ogarne sie w łazience i zmykam z ciepłą herbatka pod kołdrę, bo jak pomyślę o środowej podróży do gina to chcę byc zdrowa a nie sie męczyć z 6-8 godzin , które nam zejdzie jak nic, bo podróz w obie strony, gin jak zwykle opóźnienie i jeszcze cos musimy załatwic po drodze, małz na KFC musi tez zajechać by nie padł w drodze i tak zleci więc całe popołudnie i wieczór do luftu.
Zmykam i spokojnych nocy wam życze, czuję,że moja będzie do bani...
Ania. Zgadza się Ja nawet nie próbuję. Mam śmierć w oczach jak czasami muszę coś na wyjście uprasować na ostatnią chwilę, a dziewczyny kręcą się w pobliżu... Współczuję złego samopoczucia. Oby gorączka spadła!
W końcu prawie odgruzowałam, na tyle, że odkopałam komputer spod papierów. Dzieci oczywiście posapują w nowym wyrku - uprosiły skubane tak im się ta nowość podoba Jeszcze porobię jakieś przelewy i też nyny.
Dobrej nocy wszystkim, może jutro ponadrabiam zaległości.
W końcu prawie odgruzowałam, na tyle, że odkopałam komputer spod papierów. Dzieci oczywiście posapują w nowym wyrku - uprosiły skubane tak im się ta nowość podoba Jeszcze porobię jakieś przelewy i też nyny.
Dobrej nocy wszystkim, może jutro ponadrabiam zaległości.
Ostatnia edycja:
reklama
kwasia
Dziewczyny mam prośbę o opinie w pewnej nurtującej mnie sprawie. Otóż chodzi o Wigilie a raczej o to gdzie ją spędzimy z mężem. W tym roku postanowiliśmy spędzić ją u moich rodziców, z racji tego że w zeszłym była u teściów. Zapodałam taką propozycję mężowi i on się chętnie zgodził i stwierdził, że jak będzie miał wolne w pracy to z miłą chęcią (taki rodzaj pracy, że pracują nawet w Wigilie) Problem polega na tym, że mąż nie jest chyba w pełni świadomy (a ja nie wiem jak mu to powiedzieć) że miałam na myśli tylko mnie i jego znaczy, że tylko we dwoje jedziemy do moich rodziców bez jego. On jest jedynakiem i sprawa trochę dziwna bo wtedy jego rodzice będą tylko we dwoje na Wigilii no ale ja też bym chciała pojechać do rodziców tym bardziej, że nie widziałam ich chyba z 4 miesiące a do tego zeszłoroczna Wigilia była u teściów. No i właśnie nie wiem co począć. Na pewno muszę uświadomić męża, że jeżeli jedziemy to tylko we dwoje (a raczej troje bo z Robertem w brzuchu ) ale nie wiem co zrobić jak się okaże, że on nie będzie chciał "zostawić" rodziców samych i okaże się że wyjdę na wyrodną synową, no ale ja też bym chciała jechać do moich rodziców tym bardziej, że u teściów mieszkamy i widzimy się na co dzień i czasami to mam wrażenie jakby tylko teściowie istnieli jako rodzice a moi to już na drugim miejscu bo w kółko tylko rodzice i rodzina męża...nie wiem co zrobić, bo jak się okaże, że mąż nie będzie chciał zostawić na Wigilię rodziców to wiem, że będzie mi cholernie przykro bo ja do swoich też bym chciała jechać na Wigilię a niestety nie da się zrobić dwóch Wigilii w jednym dniu bo jest różnica 200 km między jednymi a drugimi ehhhh