Hej Babolki!
nie mogę
na chwilę Was zostawić i naprodukujecie tyle, że szok
ja dziś pożegnałam swoją najlepszą psiapsiółę, pewnie spotkamy się znowu za pół roku, bo dzieli nas prawie 300 km
gadałyśmy do 3 nad ranem, a po godz. 6 dziewczynki się przebudziły, na szczęście zasnęły u nas w sypialni ponownie i dały pospać do 9.40
Cortina może Twoja wątróbka ten jeden grzech odpuści
&&&&
Na początek kupię jakiś taki zwykły stanik do karmienia, a jak się laktacja unormuje to zainwestuje w coś lepszego, teraz i tak nie mam pieniążków na droższą bieliznę:-(
Jeśli chodzi o termometr, to miałam taki elektroniczny do czoła i ucha, ale on szalał z pomiarami, kupiłam też taki smoczek termometr, tyle, że trzeba było od wyniku odjąć chyba "5 kresek" i on mierzył całkiem ok. Teraz dziewczynki są już większe i mam normalny elektroniczny pod pachę. Na razie nie będę kupować nowego, zostawię w razie "W" ten smoczek.
Orchidea współczuję tych przejść z zębem
(( jeśli rzeczywiście jest tak że w ciąży masz pierwszeństwo z nfz, to jak Cię zbywają to grzecznie poproś, żeby Ci tę odmowę na piśmie dali - jestem przekona że szybko wyznaczą termin wizyty
martuszka och majątek tracisz na tych lekarstwach:-( nie do wiary, że nie refundują tych lekarstw
mnie boli ten mój duphaston, a co Ty biedna masz powiedzieć
Mój Jasiek też stoi na głowie i czuję go wszędzie
i wysoko pod żebrami i rozpychanie po bokach, brzuch faluje często na środku na wysokosci pępka, a ostatnio nawet czuję wpychanie łapek bardzo nisko
Madziku dzięki za propozycję, ale pomimo że to samo województwo do mam do Ciebie prawie 130 km
w innym przypadku bym z chęcią skorzystała
ja też wolałabym skorzystać z pomocy babci niż dać dzieciaczki do żłobka, ale jest jak jest, a każda z nas organizuje sobie życie w zależności od możliwości i trzeba to szanować
Temat aut to masakra
mamy pecha do samochodów i tyle - wciąż jakieś usterki
część emek próbuje sam usunąć, czasami prosi kogoś o pomoc, wtedy już trzeba zapłacić, ale nie tyle co mechanikowi, ale koszty części też dobijają
tak to jest jak człowieka nie stać na normalny samochód i musi się użerać z 15 letnimi trupami!
paol1nka ja też jestem z przygotowaniami w lesie
kasa blokuje większe zakupy, więc oglądam, szperam po necie i czekam na cud
jakoś to będzie!
Bella ach te chłopy, dobrze że przynajmniej przeprosił;-)