reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Hejka:-)
Wiecie, że właśnie do mnie dochodzi, że będę miała dzidzie hihi
Dostałam ciuszki i leżały tak w workach, dziś wzięłam się za nie i jak zobaczyłam te ubraneczka jak dla lalek to do mnie doszło, że to już niedługo!!!!!!!!!
chyba tylko wózek będzie do kupienia bo ludzie mi wszystko znoszą:-)
miłej nocki

zapomnialam zapytać, czy szczepiłyście się na grypę w ciąży ?? Bo tu rekomendują a ja tak nie jestem za tym:wściekła/y:.
a co Wy na to?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też ostatnio przeglądałam ciuszki, które kupiłam na tablica.pl. Kobieta sprzedała mi za 170 zł 85 sztuk markowych, zadbanych ubranek, jak je oglądałam byłam w ciężkim szoku :) Rozmiaru od najmniejszych do 6 miesięcy, więc na początek nic nie kupuję. Włożyłam w worek próżniowy i będą leżakowały do początku stycznia :) Oddziałowa też juz zapowiedział, że mi da ciuszki po swoich wnukach, więc akurat tego kupować nie będę musiała :)

Co grypy ja się nigdy nie szczepiłam. Jestem po studiach medycznych i akurat mi wciskali do głowy, że nie warto się szczepić na grypę i tak mi pozostało. Tym bardziej, że co roku wirus się mutuje i niektóre zaszczepione osoby i tak chorują.
W Polsce dodatkowo panuje taki mit, że jak ktoś ma katar, kaszel i gorączkę to od razu mówi, że ma grypę, a w rzeczywistości jest po prostu przeziębiony.

Kupiliśmy też ostatnio łóżeczko Klupś z szufladą za 120 zł :D a Nowe są w granicach 370 ( bez materacyka). Jest lekko odrapane w jednym miejscu tylko.

barbhp gdzie ty mieszkasz że łóżeczka klupsia są tak drogie?:szok: Ja się przymierzam do nowego klupsia i kosztuje ono 238zł dokładnie...

Ale się słodko wyspałam:) za oknem piękne słonko więc aż chce się żyć:)
Zjadłam małe śniadanie, powoli przymierzam sie do szykowania obiadu a po południu może jakiś spacer?

Miłej niedzieli dziewczynki

hejo, ja jeszcze przed ciaza jak mi sie zdarzalo szczepic to w ciagu tygodnia chorowalam, stwierdzilam ze nie ma sensu i teraz tez nie zamierzam.

tez zamierzam wykorzystac piekne slonce i wybieram sie na babskie pogaduchy z kumpelami jeszcze z podstawowki

pozdrawiam radosnie :-)

Witam..dzisiejsze duszności mnie dobijają..:baffled:ehh. Pogoda jest fatalna, chyba z tydzień słońca nie widziałam..Cały czas albo mega zachmurzenie albo mgła:eek:

Aniołeczek- cena łóżeczka zależy od jego modelu. Klupś ma wiele modeli, sa i droższe i tańsze:tak:

Witam niedzielnie:)

Agisan myślałam o zabawach takich wiesz bardziej statycznych jak malowanie, wycinanie, wyklejanie lepienie z każdej możliwej już masy:///
Dziś nawet pozwolilam sobie pomalować paznokcie://

Moja mała dziś kopie w pęcherz dość mocno:(((
Brzuch mi się stawia trochę ale nie często i bezboleśnie więc myślę i mam jadzieje że w 30 tc to już normalne:))

zapomnialam zapytać, czy szczepiłyście się na grypę w ciąży ?? Bo tu rekomendują a ja tak nie jestem za tym:wściekła/y:.
a co Wy na to?
mi gp też nadawała, że polecają i mam się zastanowić. ja powiedziałam, że raczej nie, ale mogę jeszcze pomyśleć hehe ogólnie nie zaszczepię się na pewno, a poza tym w tej chwili i tak bym nie mogla i sama gp to też wie bo moje problemy obecne to ona sama nie wie co to :/

barbhp gdzie ty mieszkasz że łóżeczka klupsia są tak drogie? Ja się przymierzam do nowego klupsia i kosztuje ono 238zł dokładnie...

Aniołeczek- cena łóżeczka zależy od jego modelu. Klupś ma wiele modeli, sa i droższe i tańsze:tak:

Dokładnie, różne są ceny. My upatrzyliśmy sobie dokładnie taki model Łóżeczko Radek 7 Teak z Szuflada Klupś (2780444894) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i znaleźliśmy właśnie za 120 zł :) Z materacem kokos-pianka-gryka gratis. Widać, że mało używany, nieodkształcony, ciągle się zastanawiam czy go używać czy kupić nowy.

A no tak nie wiedziałam, że cena poszczególnych modeli aż tak się różni bo w sumie te łóżeczka sie niewiele różnią między sobą jak dla mnie.

Co do materaca- jesli ten który macie nie jest jakoś zużyty to myślę, że nie ma sensu kupowania innego... Materace kokos-pianka-gryka podobno sa dobre. Ja też chcę kupić tego typu.

reklama
Co do materaca- jesli ten który macie nie jest jakoś zużyty to myślę, że nie ma sensu kupowania innego... Materace kokos-pianka-gryka podobno sa dobre. Ja też chcę kupić tego typu.

No właśnie tez tak czytałam że są dobre, a odkształcają się chyba te z samą pianką. Po otwarciu tego pokrowca nie zauważyliśmy żadnych wgnieceń w piance, więc myślę że jest ok.

Do góry