reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

no to kasiadz podobnie jak my. dla dziecka im tłustsze tym lepsze więc takie kupujemy.
a tutaj na szczęście są same świeże :) w Pl za to pełno tych uht...

reklama

Gosia, Pola-
zadbam o uszy innych mamuś;-)

Napiszę tu raczej cos miłego z dnia dzisiejszego. Dostaliśmy w szkole rodzenia "wyprawkę":
-jakies ulotki i gazetę dzieciową
-pharmaceris: 3 jednorazowe probki i rzemyk na rękę z wózeczkiem :laugh2:
-woda zywiec
-krem na odparzenia nivea
-kocyk polarowy nivea
-próbka 1 pampers
-paczka żelaza dla kobiet w ciazy
-i najlepsze: paczkę pieluszek pampers (76sztuk) :-)

Pewnie zależy od tego do jakich sponsorów ma dojście szkoła i co sobie sami są w stanie załatwić :-p he he...może i ja dzisiaj coś dostanę dla młodego :-D
Dawać mi tu prezenty!!! WSZYSTKIE DLA MNIE!! :-D

Witam się z lutówkami,
u mnie nocka zarwana, jak przespałam się godzinę to dobrze, mój psiak został wczoraj wykastrowany i o 22 zaczęła mu wyciekać krew, więc szybko z nim do lecznicy i trochę tam posiedzieliśmy, nic poważnego ale mieliśmy prawo się wystraszyć, resztę nocy już nie mogłam spać, cały czas wpatrywałam się w tego mojego czarnucha. najgorsza pierwsza doba po zabiegu, potem już z górki.
Moja kluska chyba wyczuła, że coś się dzieje, bo też większość nocy nie spała tylko buszowała i kopała:rofl2:
zmykam pomyśleć o jakimś śniadanku a potem wrócę nadrobić wczorajsze posty:happy:
miłej soboty

Hop hop to ja biedronka pstra!

A może lepiej nie biedronka, bo wczoraj w niej byłam na zakupach i wywaliłam mnóstwo kasy na słodkości! Powinni wprowadzić ograniczenie na kupno takich rzeczy, bo przez te moje napady smaków będę niedługo wyglądała jak hipopotam! Czy któraś z Was też ma ciągle smaka na gumy rozpuszczalne? Normalnie pochłaniałabym je w hurtowych ilościach! Dzisiaj jeszcze z łóżka nie zdążyłam wyjść, a już 4 były zjedzone. :rofl2:

Któraś pisała, że chce jej się karpatki. Mam dobrą wiadomość! Zapraszam do mnie! Moja mamusia piecze najlepsza na świecie i oczywiście przywiezie mi jutro, bo robię urodzinki swoje i męża. No a bez mamusinej karpatki ani rusz. W poniedziałek wpadnę na forum z ciachem urodzinowym więc trzymajcie dietę w niedzielę żeby się duzo w brzuszkach zmieściło.

Poza tym chciałam powiedzieć, że Kubusiowe kopniaki zaczynają czasami boleć. Jak mi wczoraj przyłozył w wątrobę ( czy cokolwiek tam mam po prawej stronie) to myślałam, że plamę zostawię. Masakracja. Poza tym nie mówiłam Wam, że w szpitalu na usg lekarz był w wielkim szoku, bo młody juz jest taki długi, że teraz już tylko będzie się rozpychał. Niby nie jest ciężki, ale jest dłuuugaśny :cool: lekarze nie dają mu nawet 0,5% szans na możliwośc odwrócenia się, po prostu ma juz za mało miejsca :-D na szczęście ułożył się juz główką w dół. Trochę dostane teraz popalić, bo głównie albo czuję jak boksuje mój pęcherz, albo sadzi konkretne kopniaki w moje żebra i organy wewnętrzne :eek: ale matka mu wybacza :tak: ważne, że zechciał zostać insajd :happy:

Ja dzisiaj mam pracowity dzień, bo przygotowania do jutrzejszej imprezy więc nie będę miała czasu żeby do Was zaglądać, ale obiecuję w poniedziałek nadrobić! Tymczasem życzę Wam wszystkim przyjemnego weekendu! Przede wszystkim słodyczowego, a co... niech doopa rośnie nie tylko mi :rofl2::rofl2:

reklama
Witam z rańca:) ale u mnie słonko swieci! aż miło tylko, że mnie głowa boli i krew leje się znosa:( okropnie mnie to meczy. przynajmniej dwa razy dzienni się to zdarza...:(

boziu żeby mi sie tak chciało jak mi się nie chce:-D kto to wszystko posprząta??

MARTUSZKA a cóż Cię tak zdenerwowało?? prezenty piękne dostaliście. ja się do mojej szkoły ni moge dodzwonic. w poniedziałek chyba nalot tam zrobie:-D

na śniadanie wszamałam pączka z bitą śmietana:zawstydzona/y: tak mi się chciało coś słodkiego ze męzuś pojechał do sklepu. na obiad będą skrzydelka z piekarnika. na nic więcej siły nie mam....

Do góry