reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

hhehe, dla mnie niedobre mleko to i 0 %(bezwartościowe i bezsmakowe) i ponad 3 ( za tłuste);-)Najodpowiedniejsze do te 2coś;-)
Wiecie co, chyba zgaga mi się zaczyna...:baffled:Od tygodnia przy każdym gwałtowniejszym ruchu cofa mi się kwas w przełyku, mam refluks. Oby na tym zostało:tak:. Dzidziol musi być już megaa, bo wróciło mi częste oddawanie moczu (ze zdwojona siłą niż na początku ciąży)a każde trzymanie kończy się bolesnym uciskiem na pęcherz.

Mąż obiera mi orzechy do Milky Waya, oby wyszedł tak pyszny jak wygląda;)

Aniu, Ty śpisz w dzień, a ja cierpię na ciążową bezsenność. W dzień spałam wtedy tylko, gdy czułam się fatalnie.

reklama
hej
wklejam wam stronke o której słyszałam w dzień dobry tvn o tym w którym szpitalu rodzić Gdzie rodzić - Strona główna lece się zapoznać ze stronką a potem nadrobię zaległości bb

No w końcu strona działa. O moim szpitalu dwie opinie, o których można powiedzieć, że dobre :tak:

Ja też uważam, że mleko 0% to nie mleko. Ostatnio w Tesco znalazłam 3,5 i oczywiście zakupiłam:-)

Idę coś zjeść bo mi się ssanie włączyło ( a raczej nie wyłączyło się od rana)

właśnie nadrobiłam i zauważyłam że rano pisałyście o tej stronie którą wkleiłam -a myślałam że podrzucę wam nowość;-)

poszłam na szybkie zakupy, i potem fatalnie się czułam, posprzątałam jeszcze mieszkanie i masakra, ledwo się ruszam do tej pory, wszystko mnie boli a najnardziej to krocze, kość ogonowa i kręgosłup:-(

ja dzisiaj sama, tzn. z Antosią:)
właśnie zjadłam na kolacje 1/2 tv paki laysów + milke wiśniową+3 szklanki pepsi chyba pęknę

Ale się podjaralyscie tym mlekiem 0% :p ja muszę ograniczać tłuszcz ze względów ma woreczek\watrobe i tyle w temacie :rofl2:

reklama
no my właśnie się na świeże przerzuciliśmy ale to głównie ze względu na młodą której dajemy to mleko i kupujemy 3,2 bo przeczytałam że lepiej przyswajalne jest tłuste mleko i lepiej rozprowadza witaminy czy coś takiego

Do góry