reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2013

Nadika ostatnio gdzieś czytałam, że plamienia w ciąży to norma, ale lepiej sprawdzić i dziewczyny mają rację, jak się nie dodzwonisz najlepiej na IP - lepiej dmuchać na zimne...

ja w poprzedniej ciąży też nie źle wywyinęłam koziołka na śliskich płytkach, ale też wtedy zbagatelizowałam, na szczęście synusiowi nic się nie stało inaczej nie darowałabym sobie:no:

jeżeli chodzi o ruchy to ja w ciągu dnia czuję tylko parę razy i to przeważnie jak się położę, za to jak tylko chcę iść spać to małe zaczyna kopać jak szalone :-) ale to podobno normalne - jak matka chodzi to dziecko czuje bujanie i śpi, bo teraz jesteśmy dla maluszków jak wielkie kołyski :-D

reklama
Nadika. Kurka wodna? I co?

Martuszka.
Cóż za pokrętne rozumowanie, nie pozbawione jednak pewnej logiki... ;) A tą fasolką to mnie rozbroiłaś. Ja też chcę taką, a nikt oprócz mnie tego w domu nie je. A mi się nie chce robić tylko dla siebie. Oj teraz będę kulinarnie niezaspokojona i w ogóle... Idę pomieszać makaron. Taki nudny makaron...

Trzymam kciuki za wizyty!

Cortina. Kusząca propozycja! Dzięki Kochana, ale 120 w jedną 120 w drugą - w obecnym stanie nie da rady ;) Zjem ten nieszczęsny makaron, zagryzę maślanym popcornem i może na chwilę zapomnę o fasoleczce... A jak to nie pomoże dorzucę z 3 pomarańcze, kinder Bueono, i co tam mam jeszcze. Dzielna będę :)

ejjjj... fasolka!! też bym zjadła :angry: ale nie mam ani jednego składnika w domu, żeby sobie takową ugotować :angry: a po to bym musiała do polskiego sklepu - bagatela 30km do najbliższego, a ja obecnie mam te wypadu zabronione :angry:

nadika oby to nic poważnego. koniecznie udaj się do jakiegoś lekarza na konsultacje.

Ja wróciłam zjadłam podwójną porcję duszonych ziemniaczków i myślę co by tu dalej... Mam jeszcze ogromną drożdżówkę z serem, czekoladę, popcorn-na który ostatnio mi tu któraś narobiła ochoty- i owoce:) nie wiem od czego zacząć:)

U mnie była ładna pogoda dziś wiec mój poranny średni humor przerodził sie w dobry a jeszcze bardziej poprawił sie jak okazało sie że moja wyprawa po pościel zakończyła się sukcesem:) Jestem bardzo zadowolona:)

co do ruchów to mój Daniel rusza sie non stop- dzień i noc za wyjakiem tych momentów kiedy chodzę. W innym razie kopie jak najęty:) cały czas i mocno i w różnych częściach brzuszka:)

reklama
Do góry