reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
eve nareszcie jesteś!! witaj :tak: co do twojej części zysków to zapytaj szanownej cortiny ile procencików odpali :tak:

yyyyyyyyyyyyyy 3% wystarczy :-D:rofl2: ? bedzie ciocia Eve zadowolona :-D:tak:

INFO dla mam posiadajacych juz dzieci
:-D
w H&M jest przecena na kurtki i spodnie ocieplane -50% wiec warto sie wybrac !!!!!!!!

przepraszam za czcionke i kolor panie moderatorki ale info mysle ze waznej rangi :rofl2::-D;-):zawstydzona/y:

Hej dziewczyny proszę o kciuki!!!!
Pól godz temu poszłam do łazienki i zauważyłam lekkie plamienie na bieliźnie koloru różowo brunatnego. Narazie próbuje dodzwonić się do mojego gina ale nie odbiera. Boję się!!!! Najpierw ten upadek w niedziele a teraz to. Tak bardzo się martwię że coś niedobrego się dzieje.

Pól godz temu poszłam do łazienki i zauważyłam lekkie plamienie na bieliźnie koloru różowo brunatnego. Narazie próbuje dodzwonić się do mojego gina ale nie odbiera. Boję się!!!! Najpierw ten upadek w niedziele a teraz to. Tak bardzo się martwię że coś niedobrego się dzieje.

3mamy kciuki daj znac kochana co z toba !!!

przepraszam za czcionke i kolor panie moderatorki ale info mysle ze waznej rangi :rofl2::-D;-):zawstydzona/y:
masz moje rozgrzeszenie :-D

jak się nie dodzwonisz to jedź na ip? a kiedy byłaś ostatnio badana? a może to wina przytulańców? mam nadzieję, ze to nic poważnego!! &&&&
czop byś umiała rozpoznać? to oczywiście za wcześnie, ale też może mieć taką barwę... sprawdź co się dzieje koniecznie

nadika - tak jak dziewczyny piszą... jak sie nie dodzwonisz do swojego gina, sprawdź co sie dzieje u innego lub na IP. Koniecznie daj znać co i jak. Trzymam kciuki, zeby wszystko było OK.

domikcw - kcuki za wizytę zaciśnięte, czekamy na wieści
eve - cieszę się, że wróciłaś do siebie. W domku najlepiej się wypoczywa :tak:

Ja dzisiaj wstałam jak zwykle o 7.15, wyszykowałam chłopkaów (do pracy i przedszkola), po czym wkulnęłam sie jeszcze pod kołderkę i spałam do 12.00 :szok: A i tak jeszcze bym przytuliła głowę do podusi ;-) Chyba jakis taki dzień...

Eve- witam i przesyłam uściski! A do szpitala to juz się nie wybieraj, dopiero w lutym ;-)
Nacik- no ja za to mam obsesję, ze mój Mały się za mało rusza.
Poli- Ty piszesz że wydaje Ci się ze jak fika to się dusi, a ja odwrotnie- za mało się kręci, pewnie się poddusił (takie mam czasem mysli).

Byłam dziś u gin. i zapytałam o te ruchy i czy liczyc ruchy dziecka i jak mam liczyć. Ale pani mi powiedziała, że nic mam nie lliczyć, ze liczyc to bede po 38 tygodniu, a teraz jak czuje ze sie rusza- to jest ok i mam o tym nie mysleć. Co lekarz to inna opinia.

Zawsze przed wizytą mierzę ciśnienie. Te pielegniary są niemile. Wkreciłam sobie że coś mam nie tak z ciśnieniem, bo zawsze jak mierzyłam miałam 110/70 i (zwłaszcza jedna) ciągle mnie straszyła że za wysokie. A dziś była jakaś inna, fajna babeczka. Miałam 120/80 a ona mówi, że mam książkowe. To po co tamte raszple mnie straszą niepotrzebnie?

Nadika- śmigaj szybko do lekarza. Trzymam kciuki że to nic poważnego. Moja siostra spadła w ciaży ze schodów, oczywiście nic jej nie było i nawet do lekarza nie poszła. A potem lekarz ją opierdzielił, że powinna przyjść- bo mogło się łożysko odkleić po takim upadku.

reklama
opędzlowałam wielką porcję fasolki po bretońsku, z kiełbaską i chlebkiem z masełkiem :happy:
teraz tylko ciaso drożdzowe i juz jest3em szcześliwa.

ps. dostałam zakaz na słodycze od gin. No ale gdybym wizytę miała dziś np o 17 i zjadła to ciasto przed wizytą- to przecież i tak bym zjadła. Więc równie dobrze mogę zjeść teraz. Albo jutro też. Bo gdybym wizytę miała jutro a nie dzis???:happy::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry