BebiKlub, Bebiko - Galeria
Dziewczyny proszę o głosiki na pauletta87 !!! dziennie można oddać po 3 głosy!!!
pomóżcie
Z góry wielkie dzięki!
chyba ci sie watki dziewczynko pomylily
hello maj dir lutowki !!!
jessssssssssssssso jaka ja w nocy mialam dzis zgage !
wylazlam z wyra poszlam do kuchni wydoilam pol butelki mleka z lodowki i co ??? oj ja naiwna ! myslalam ze mi sie polepszy, a guzikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ! oprocz efektu przeczyszczajacego nie zauwazylam poprawy stanu ojej zgagi
masakra ! cala noc z banki !
odstawilam sobie Luteine, mozna ? bo stwierdzam ze po luteinie mega mam zatrzymanie wody w organizmie, jak balon sie zrobilam
od kilku dni nie biore i jest ok, brzuch ok wiec chyba krzywyd sobie nie zrobilam ?
pozatym po luteinie dowcipnej odczuwam jakis dyskonfort i musze zazywac kapieli w korze debu i uzywac clotrimazolu
delikatna sie zrobilam niczym francuski piesek hau hau
bylam z dzieciem u kontroli, pani doktorowa orzekla ze dziec zdrowy wiec jutro ja wywalam do przedszkola
a w przedszkolu wisi kartka ze szkarlatyna pasnuje, cholera jasna ! rok temu miala moze w tym sie uchroni ?
Zanetttt ! tys moja krajanka ja sie z toba nawet lozkiem porodowym podziele
:-)
co macie na obiady ? nie wiem do ktorej dzis wpadne
Agisan frytek dzis nie robisz czasem ???
jakbys robila i mnie zaprosila to bym cie na liscie przyjaciol na miejscu nr jeden wpisala
ide cos spic, juz czuje jak mnie pali jesoooooooooooooooooooo ! ile tego reni mozna ? jem jak cukierki i tez w sumie bez szalu
Poli przewijak kupilam, mi sie wydaje ze moj ma 70 cm wiec troche pokorzysta Olo a pozniej taki dziec nie chce lezec wiec przewija sie w biegu ;-) ciuchy popiore w grudniu/styczniu
czekam az mnie najdzie ochota