reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

reklama
I ja nie śpię!!!

Też chce na brzuch!

Cortina
ja po wyrostku, też się tak szybko na brzuch przerzuciłam ;)

Gosia.
Współczuję Ci tego antybiotyku z całej siły. Nie cierpię ohydztwa!
Kasiadz.
Ja mam popcorn, który mogłabym do mikrofali wrzucić, ale po co jak i tak smaku nie poczuje :/
Cóż za okrutny mąż - tak wchodzić między ciężarną a jej ptasie mleczko!!!

Idę się zawinąć przy nocnej toalecie. Może wbiję się w moją nowo zakupioną koszulkę ciążowo-karmiącą dla poprawy samopoczucia, tudzież podniesienia wartości własnej...

Ostatnia edycja:
wrociłam z usg i ostatnich wykladów szkoły rodzenia.

mój Syneczek wazy 1300. która mnie pobije? :-)

uczciłam to 15 mini pączusiami, 2 gołabkami i połówką pomelo:-D

Kochane lutóweczki,
nie zaglądałam od weekendu i nie dam rady nadrobić. Moje lenistwo sięga już granic, nie chce mi się nawet przed komputer usiąść:happy2:ale od jutra zamierzam to zmienić bo dzień zaczynam wcześnie rano, na 7 idę na glukozę:-Dmam nadzieję, że będzie mi smakowała:cool2:dzisiaj zaledwie kilka cukiereczków z mieszanki wedlowskiej zjadłam i czuję się z tym aż tak źle, że zaraz zamykam oczy i idę spać żeby o tym nie myśleć:tak:i ja mam ochotę położyć się na brzuchu..jeszcze troszkę musimy wytrzymać:tak: aaaa i zapomniałam dodać, że piersi zaczynają mi przeciekać:happy2:
dobrej nocy dziewczyny

Witam z rana;))

Witam nowa mamę:))

Laski błagam ja już nie mogę slodkiego i slonego a tu ptasie mleczka, chipsy fryty!!!!!!

U mnie czekoladki i pelno kinder jest w każdej postaci bo Iza w niedzielę dostałA całą torbę! A ja NIC

Martuszka wow ale chłop Ci rośnie:)) może razem z moja cora do przedszkola trafi hihi

Normlnie dodalyscie mi otuchy z tymi chrzcinami już teraz wiem że to nie ja dziwna jestem;*/

Idę sobie z sis do Ikea hehe zaraz narobie świątecznych zakupów:))

Spać też nie mogę, mecze się i mam już dość:(

Trzymam kciuki za wizytki i badania:))

Ostatnia edycja:
Witam!

Bella. Nosz mecze sie jak i Ty! Spac nie moge! Grrrr. Nieprzyjemna sie robie po takim dluzszym niespaniu, nerw mnie latwiej ponosi. Dobrze, ze dzieci w przedszkolu... :) Mnie czeka poprawka z Ikei, bo wymyslilam, ze jeszcze jeden kawalek szafy zmiesci sie w przedpokoju. No, ale oczywiscie musze odczekac swoje...

Martuszka. Kawal bobasa! Masz co dzwigac ;)

Ladnie za oknem sie zrobilo. Sikorki bija sie o slonecznik. A ja poki co nie mam sily na nic wiecej jak gapienie sie za okno. Uhhhh

reklama
Wstałam wyspana choć też chętnie wróciłabym już do spania na brzuszku. Zjadam sniadanie i idę się ogarnić do lekarza. Po drodze jeszcze trzeba odebrać wyniki...
O słodkim nawet nie piszcie... jak kiedyś wyjdzie na mnie w postaci sadła to ciążowe obżarstwo to się załamię.
Za oknem mgła i zimno więc nawet pogoda jest przeciwko mnie dzisiaj. Mam jakieś złe przeczucia:(

Do góry