reklama
martuszka5
Fanka BB :)
Dziewczyny- ja jem tylko 1 posiłek dziennie!
O ósmej rano zaczynam i kończę o jakiejś 23
Cortina
hahaha normalnie malo sie ne posikalam ze smiechu
poli0105
hehe By nie być gorsza biorę się za jabłuszko
Ania1973G
Martuszka - to żes nam dowaliła z tym jedzeniem
A mnie się dzis nie chce nawet tu pisać.
Witam nową mamę to na początek.
Kupiłam dziś glukozę i czeka do czwartku
Ja też jem sporo, i od tego dupsko rośnie, ale kiedy jak nie w ciązy jeść wszystko na co sie ma ochotkę?
Jakoś nie mam wyrzutów.
Miałam przytyć jakieś 2 kg od 8-20 tyg a z 10 przytyłam, gin w gabinecie wagi nie ma, różnicy chyba tez nie dostrzegł na oko to i ochrzanu nie było jeszcze.
Niemoc mam ostatnio straszną, ale staram sie wyjśc jak jest pogoda na godzinkę, lub dwie i se dreptam to tu to tam, zawsze jakiś cel sobie wytyczę danego dnia do zrealizowania i jakos ogarniam, choc dzis biodro mi bolalo, ale przeszło na spacerze.
Czytam was na bierzaco, bo od wczoraj niexle naskrobałyście, ale jak nie zaznaczę na co komu miałam odpisac to lipa i nie pamiętam.
Przez was zajadam chipsy bekonowe i paluszki serowo-cebulowe smaka człowiekowi narobicie zawsze....
A to dla was tak na poprawę humorków jesiennych do przyklejenia na lodówkę...
A mnie się dzis nie chce nawet tu pisać.
Witam nową mamę to na początek.
Kupiłam dziś glukozę i czeka do czwartku
Ja też jem sporo, i od tego dupsko rośnie, ale kiedy jak nie w ciązy jeść wszystko na co sie ma ochotkę?
Jakoś nie mam wyrzutów.
Miałam przytyć jakieś 2 kg od 8-20 tyg a z 10 przytyłam, gin w gabinecie wagi nie ma, różnicy chyba tez nie dostrzegł na oko to i ochrzanu nie było jeszcze.
Niemoc mam ostatnio straszną, ale staram sie wyjśc jak jest pogoda na godzinkę, lub dwie i se dreptam to tu to tam, zawsze jakiś cel sobie wytyczę danego dnia do zrealizowania i jakos ogarniam, choc dzis biodro mi bolalo, ale przeszło na spacerze.
Czytam was na bierzaco, bo od wczoraj niexle naskrobałyście, ale jak nie zaznaczę na co komu miałam odpisac to lipa i nie pamiętam.
Przez was zajadam chipsy bekonowe i paluszki serowo-cebulowe smaka człowiekowi narobicie zawsze....
A to dla was tak na poprawę humorków jesiennych do przyklejenia na lodówkę...
Załączniki
Ostatnia edycja:
martuszka5
Cortina- posiusianie się w ciązy jest usprawiedliwione.
Poli- ale jak miałaś przerwę przed tym jabłkiem, to się nie liczy! przerwy nie mogą być dłuższe jak odniesienie talerza i przyniesienie drugiego!
Ania, Gosia ;-)
Poli- ale jak miałaś przerwę przed tym jabłkiem, to się nie liczy! przerwy nie mogą być dłuższe jak odniesienie talerza i przyniesienie drugiego!
Ania, Gosia ;-)
ja dzisiaj zjadłam rano 4 kanapki-3 z serem,pomidorem,ogórkiem i sałatką, która została nam z obiadu,a czwartą z miodem,później jabłko duże, batonik i obiad-ziemniaki z warzywami i kotlet mielony-tak się najadłam, że ciasteczka teraz koło mnie leżą i nawet ich nie ruszam, miała być jeszcze ogórkowa, ale dzisiaj jakoś nie miałam chęci, żeby ją robić
reklama
kingajanik
Zaangażowana w BB
ja dzis zjadłam hm bułke ciemną z wedliną o 9 potem pomarancze , na obiad 2 ziemniaki suche i surówka porowa potem jabko kefir na kolacje 2 bułki z ógórkiem i wedlina i pomaranczo , moją zmorą jest to ze co kolwiek zjem mam zapchany zoładek tak ze nawet herbata czy woda juz n ie chce wejsc ;/
moze dlatego ze mała rosnie i zołądek nie ma miejsca ;/ a waga tak mi podskoczyła ze wole sie nie wazyc;/
moze dlatego ze mała rosnie i zołądek nie ma miejsca ;/ a waga tak mi podskoczyła ze wole sie nie wazyc;/