reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

ja jem 3 główne posiłki plus 2x dziennie owoc/warzywo. Tak do 20 max jestem juz po kolacji, za to pije bardzo dużo ok 3l dziennie :-/

reklama
Martuszka - to żes nam dowaliła z tym jedzeniem :)

A mnie się dzis nie chce nawet tu pisać.

Witam nową mamę to na początek.

Kupiłam dziś glukozę i czeka do czwartku :baffled:

Ja też jem sporo, i od tego dupsko rośnie, ale kiedy jak nie w ciązy jeść wszystko na co sie ma ochotkę? :-D

Jakoś nie mam wyrzutów.

Miałam przytyć jakieś 2 kg od 8-20 tyg a z 10 przytyłam, gin w gabinecie wagi nie ma, różnicy chyba tez nie dostrzegł na oko to i ochrzanu nie było jeszcze.

Niemoc mam ostatnio straszną, ale staram sie wyjśc jak jest pogoda na godzinkę, lub dwie i se dreptam to tu to tam, zawsze jakiś cel sobie wytyczę danego dnia do zrealizowania i jakos ogarniam, choc dzis biodro mi bolalo, ale przeszło na spacerze.

Czytam was na bierzaco, bo od wczoraj niexle naskrobałyście, ale jak nie zaznaczę na co komu miałam odpisac to lipa i nie pamiętam.

Przez was zajadam chipsy bekonowe i paluszki serowo-cebulowe smaka człowiekowi narobicie zawsze....

A to dla was tak na poprawę humorków jesiennych do przyklejenia na lodówkę...

Załączniki

• kobiety.jpg
    kobiety.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Cortina- posiusianie się w ciązy jest usprawiedliwione.
Poli- ale jak miałaś przerwę przed tym jabłkiem, to się nie liczy! przerwy nie mogą być dłuższe jak odniesienie talerza i przyniesienie drugiego!
Ania, Gosia ;-)

ja dzisiaj zjadłam rano 4 kanapki-3 z serem,pomidorem,ogórkiem i sałatką, która została nam z obiadu,a czwartą z miodem,później jabłko duże, batonik i obiad-ziemniaki z warzywami i kotlet mielony-tak się najadłam, że ciasteczka teraz koło mnie leżą i nawet ich nie ruszam, miała być jeszcze ogórkowa, ale dzisiaj jakoś nie miałam chęci, żeby ją robić

reklama
ja dzis zjadłam hm bułke ciemną z wedliną o 9 potem pomarancze , na obiad 2 ziemniaki suche i surówka porowa potem jabko kefir na kolacje 2 bułki z ógórkiem i wedlina i pomaranczo , moją zmorą jest to ze co kolwiek zjem mam zapchany zoładek tak ze nawet herbata czy woda juz n ie chce wejsc ;/
moze dlatego ze mała rosnie i zołądek nie ma miejsca ;/ a waga tak mi podskoczyła ze wole sie nie wazyc;/

Do góry