reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

witam nową mamę:) fajnie, że grono się powiększa :tak: hehe przygotuj się psychicznie, że na lutówkach są matki wariatki - co widać po wpisie szanownej poprzedniczki Cortiny :-D

nie wiem o kim ty piszesz Gosiu, nie wiem :no::eek::-D:blink::rofl2:

Nowa kolezanko a co masz w brzuchu ? pewnie synaaaaaaaaaaaa hahahaha :-D

ja na temat alkoholu na chrzcinach czy innych imprezach gdzie ja i maz jestesmy gospodarzami jestem takiego zdania: jak sie komus cos nie podba to wypad z baru ! :-D na nastepna impreze niech taki ktos nie przylazi, my zaoszczedzimy i ktos sie nie rozczaruje :p symbolicznie mozna postawic po kielszku szampana na toast urodzinowy, czy lampce wina ale zeby alkohol lal sie strumieniami to nie jestem za, jestem przeciwwwwwwwww ! :-D

Ostatnia edycja:
reklama
im mniej wiesz tym lepiej śpisz :-D

a co do spania ostatnio mam problem z zasypianiem :szok: o moj boze jak ja sie krece ! :no: masakra jakas ! ciezko mi sie usypia inaczej niz na brzuchu :eek: 2 dni po cc spalam juz na brzuchu, a ile radosci mi to sprawialo hahahaha :-D

Agisan moj galaretkowaty mozg (bo w ciazy to mam galaretke albo ciastoline tam zamiast mozgu :-D) tez nie moze zapamietac niku nowej kumpelki :no:;-)

ja wczoraj do 3 nie mogłam zasnąć... i z utęsknieniem czekam na dzień kiedy powrócę do spania na brzuchu! wcześniej tylko tak zasypiałam. teraz chyba powinnam wyciąć dziurę w materacu na ten wielki brzuchol :-D

ja wczoraj do 3 nie mogłam zasnąć... i z utęsknieniem czekam na dzień kiedy powrócę do spania na brzuchu! wcześniej tylko tak zasypiałam. teraz chyba powinnam wyciąć dziurę w materacu na ten wielki brzuchol :-D

hahaha wytnij i opatentuj, zostaniesz bogataaaaa, ciezarne lubiace spac na brzuchu beda cie wielbic za twoj wynalazek :-D

jak ci wyjdzie z tym opatettowaniem materaca, bedziesz bogata to nie zapomnij o kilku np 50% dla mnie :-D bo ja cie wspieram w tym przedsięwzięciu z calego mojego COrtinowego serca :-p a reszta lutowek spi zamiast cie wspierac :p zle lutowki ! :p
co za baba :-D docenię Twoją dobroć :-D złe, niedobre, zmęczone, mogące spać (w przeciwieństwie do mnie :wściekła/y:) lutówki niestety się na zyski nie załapią :tak: a Ty lepiej siedź cicho bo jak eve wróci ze szpitala to będzie swoją należność z Twojej części chciała wyludzić :-D

reklama
ech chipsy - pewnie gdybym miała w domu to zaraz bym pożarła :-D
a może i nie... bo w chwili obecnej czuję się jak objedzony prosiak po kolacji (dorsz z pieczonymi ziemniakami) i na samą myśl, że za 20 minut muszę łyknąć antybiotyk i coś z tym zjeść to mam odruch wymiotny :confused:

Do góry