Ania nie denerwuj się - dziewczyny tak piszą z życzliwości. Wiadomo, że czasem jakieś objawy mogą wróżyć coś poważnego, ale nie muszą, Ty znasz siebie najlepiej i wiesz co powinnaś robić. Ja jestem podobna do Ciebie, bo też do lekarza ze wszystkim nie biegam, jak bez przerwy potem słyszę, że sobie coś uroiłam, że zmyślam (czasem nie powie tego w prost, ale wiem o co mu chodzi) i przepisuje mi jakieś placebo, które i tak nie pomaga, to wolę przemęczyć i już. Najgorsze, że lekarze sami czasami bagatelizuja poważne sprawy. Trzymam za Ciebie kciuki, żeby wszystko było ok. Dodam jeszcze, że ten ciśnieniomierz na nadgarstek nie jest najlepszy. Podobno często okłamują w pomiarach, więc mam tylko nadzieje, że te skoki ciśnienia, to tylko szwankujący sprzęt. Zdarza się też że się poruszysz, albo źle siedzisz i już wynik jest błędny. Także rób to co uważasz za słuszne. Zrób Holtera i to Ci poda wiarygodny wynik. I pisz kochana pisz :*
reklama
domikcw
Fanka BB :)
witam
u mnie lepiej. brzuszek nie boli a plamienie nie zawitało ponownie mała tak wczoraj mi dawała popalicz kazdej strony brzucha mnie kopała maly akrobata mi rośnie.
mam okrutna ochotę na kluski śląskie z sosem albo zrazami ewentualnie placki ziemniaczane z gulaszem.mmmm bede jak sloń coś stworze ale nie wiem co.
a powiedzcie mi czy Wy czujecie tylko kopniaki czy też przekręcanie się/obracanie się dzidzi?? bo ja czuje kopniaki i to mocne ale żadnego obracania itp. tez tak macie??
EVE kochana wracaj do zdrowia!!! dobrze, ze juz lepiej jest:*
u mnie lepiej. brzuszek nie boli a plamienie nie zawitało ponownie mała tak wczoraj mi dawała popalicz kazdej strony brzucha mnie kopała maly akrobata mi rośnie.
mam okrutna ochotę na kluski śląskie z sosem albo zrazami ewentualnie placki ziemniaczane z gulaszem.mmmm bede jak sloń coś stworze ale nie wiem co.
a powiedzcie mi czy Wy czujecie tylko kopniaki czy też przekręcanie się/obracanie się dzidzi?? bo ja czuje kopniaki i to mocne ale żadnego obracania itp. tez tak macie??
EVE kochana wracaj do zdrowia!!! dobrze, ze juz lepiej jest:*
Dzień doberek :-)
Ale u mnie pogoda, cały czas leje aż żal psa na spacer ciągnąć.
Domikcw moja też szaleje i najlepsze, że czuję ją nieraz ze wszystkich stron jednocześnie
Ania nie denerwuj się kochana i pisz jak najwięcej :-) my się tu wszystkie o sobie martwimy a jak już coś się z którąś dzieje to już w ogóle. Ty się znasz najlepiej i zrobisz jak będziesz uważała. Swoją drogą też tak po cichu myślę, że twoje skoki ciśnienia mogą być przez wadliwy sprzęt, bo ponoć te nadgarstkowe nie są wiarygodne.
Co macie w planach na obiad? bo ja nie mam kompletnie pomysłu.
Ale u mnie pogoda, cały czas leje aż żal psa na spacer ciągnąć.
Domikcw moja też szaleje i najlepsze, że czuję ją nieraz ze wszystkich stron jednocześnie
Ania nie denerwuj się kochana i pisz jak najwięcej :-) my się tu wszystkie o sobie martwimy a jak już coś się z którąś dzieje to już w ogóle. Ty się znasz najlepiej i zrobisz jak będziesz uważała. Swoją drogą też tak po cichu myślę, że twoje skoki ciśnienia mogą być przez wadliwy sprzęt, bo ponoć te nadgarstkowe nie są wiarygodne.
Co macie w planach na obiad? bo ja nie mam kompletnie pomysłu.
Hello)
Kasiadz i jak? Dziewczyny dobrze mówią polpasiec bardzo boli, moja babcia miała podejrzenia i z bólu nie dawała rady;/
Agisan Iza go miała takie gęste żółte krople? Nieźle są ale nas nie leczyly tylko pomagały jak jej podawalam a jak konczylam gil wracał:/
Dziś mąż na noc nie rozpalil kominka i Iza caaala nocke przespala super, a już ja mialam zostawić w domku;/
Ania Myszko moja, pisz pisz bo czasem można powiedziec o czymś co pomoże innym
Ja od męża ciągle słyszę że przesadzam i panikuje...w sumie też jak mam kontakt z ginem dobry to unikam ip. Bo zaraz kładą na oddział a tam już min. 3 dni:/
Domikcw ja czuje i kopniaki i przekrecanie się, czuje jak mala leży w szerokość czy w długość hehe
Mam dziś chęć na coś "niezdrowego" do jedzenia)
Kasiadz i jak? Dziewczyny dobrze mówią polpasiec bardzo boli, moja babcia miała podejrzenia i z bólu nie dawała rady;/
Agisan Iza go miała takie gęste żółte krople? Nieźle są ale nas nie leczyly tylko pomagały jak jej podawalam a jak konczylam gil wracał:/
Dziś mąż na noc nie rozpalil kominka i Iza caaala nocke przespala super, a już ja mialam zostawić w domku;/
Ania Myszko moja, pisz pisz bo czasem można powiedziec o czymś co pomoże innym
Ja od męża ciągle słyszę że przesadzam i panikuje...w sumie też jak mam kontakt z ginem dobry to unikam ip. Bo zaraz kładą na oddział a tam już min. 3 dni:/
Domikcw ja czuje i kopniaki i przekrecanie się, czuje jak mala leży w szerokość czy w długość hehe
Mam dziś chęć na coś "niezdrowego" do jedzenia)
domikcw
to moze ja jeszcze takie cos poczuje o ile mi moje sadełko da poczuc
BELLA a co niezdrowego bedziesz jadła?? ba ja tez chce nie ważne co
SMONICZKA może lutowe dziewuszki to takie energiczne babki bedą strach się bac
BELLA a co niezdrowego bedziesz jadła?? ba ja tez chce nie ważne co
SMONICZKA może lutowe dziewuszki to takie energiczne babki bedą strach się bac
Tak swoją drogą chyba właśnie temu wyrostkowi zawdzięczam tę ciąże, bo po operacji tak mi się okres rozregulował, że cztery miesiące później zaszłam i to w 9 dniu cyklu. Haha )))
Bella. No zobaczymy co u nas zdziała Sulfarinol. Nie obraziłabym się gdyby był skuteczny
Bella. No zobaczymy co u nas zdziała Sulfarinol. Nie obraziłabym się gdyby był skuteczny
domikcw
to ja też chce takiego hot doga!!!!
reklama
U mnie kilka metrow od domu stoi taka buda właśnie, bo tu dużo się buduje, więc jest sporo robotników co tam jedzą...tylko hot dog kosztuje 3,5 zl...więc co to za parowka hahaha
Jak chcecie to Wam pośle po gorącym piesku) bo chyba zAwitam dziś do nich
Jak chcecie to Wam pośle po gorącym piesku) bo chyba zAwitam dziś do nich