reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Poli wal po kaloryferach może się skapnie o co chodzi.
Za mną też od jakiegoś czasu chodzi pizza i chyba sobie jutro zrobię na obiadek :-) Jakiego sera używacie do pizzy?

reklama
cześć dziewczyny :)
dłuuuugo mnie nie było -najpier ja się przeziębiłam a skończyłos ie zapaleniem oskrzeli a jak się lepeij poczułam to mój starszyzaczął mieć goraczkę ale bez innych objawów po trzech dniach goraczki 39,7 wypadły mu górne jedynki i okazało się, że to wina zebów cała ta goraczka - na szczęście :)

tak czy siak wróciłam do żywych ;)

i bardzo serdecznie Wam dziękuję za pamięć i smski!!!! jesteście kochane!!!! :-)

Poli- dzwon nawet jak sie uspokoi. jak przyjadą kilka razy to może się opamięta.
Ja mam tak z jazgoczącym pieskiem sąsiada. Ujada caly dzień i do późna wieczorem :no: w zeszłym roku poszliśmy do nich z moim ukochanym, bo w zimę jak były te najwieksze mrozy (te mega mrozy) ten piesek stał w nocy na ogrodku i ciągle dziamał. Bardziej nawet z troski poszlismy bo taka pogoda a wlasciciel go na mróz wystawiał. Jak stanęlismy i zawołalismy tego sąsiada to nagle na balkonach odezwało się masę ludzi. kazdy się zainteresował, ale chyba bali się odezwac pierwsi. Ale i tak to nic nie dało :no:

Sylwia- do pizzy najlepsza mozarella :-p

cześć dziewczyny :)
dłuuuugo mnie nie było -najpier ja się przeziębiłam a skończyłos ie zapaleniem oskrzeli a jak się lepeij poczułam to mój starszyzaczął mieć goraczkę ale bez innych objawów po trzech dniach goraczki 39,7 wypadły mu górne jedynki i okazało się, że to wina zebów cała ta goraczka - na szczęście :)

tak czy siak wróciłam do żywych ;)

i bardzo serdecznie Wam dziękuję za pamięć i smski!!!! jesteście kochane!!!! :-)

OOO matko i córko:eek::szok:To mieliście niezłe "przygody" zdrowotne..Dobrze, że wszytko idzie ku lepszemu:-D

hej!
próbuję nadrabiać, ale moja Hanka znalazła sobie super zabawę - maluje moje powieki cieniami - wyglądam bosko:-D

i ja ponarzekam na samopoczucie - brzuch mnie boli, plecy, szybko się męczę i ogólnie wszystko jest beee:sorry2:

poli w dzień ciszy nocnej nie ma ale zakłócanie spokoju jak najbardziej jest karalne

http://prawo.money.pl/kodeks/wykroc...wko-porzadkowi-i-spokojowi-publicznemu/art-51

edit

urwało mi posta buuuu:wściekła/y:

edit 2

chciałam się grzecznie przywitać z nowymi lutówkami

Marta życzę zdrówka!!!!!
Bella jak dobrze, że znalazłaś sposób żeby ulżyc psince!

no i oczywiście poszukam czy mam drożdże, bo i mnie przyszła ochota na pizze:-D

ooo i Lady Do wróciła - witaj! ale Was dopadło:(((

Ostatnia edycja:
Kurcze;(
poszłam do gp a tu krew w moczu wyszła buuuuuu:szok: czuje że mam trochę pécherz przeziębiony. Dałam krew do labolatorium i zobaczymy czy polece do tego Londynu:wściekła/y:
Ladydo witamy ponownie;)

Poli z mojego doswiadczenia policja nic nie da:(( jak się człowieka nie zawstydzi to d...a ja mieszkalam pod alkoholikiem a nad nim mieszkała imprezowiczka ...ile to razy byla policja i nic, i mój tata upierdliwie chodził do niej, i po jakimś czasie jak się po sąsiadach roznioslo to głupio jej było:)
W nowym mieszkaniu nasz sąsiad a tablicy ogłoszeń i przy windach wywiesil kartkę że państwa x pod numerem x uprasza się o ... Kaszana byla i cisza się zrobila;)
Powodzenia Kochana:**

Lady Do super że już z nami jesteś:))

Annaroksana trzymam kciuki aby wyniki były dobre i wyciecza się udała:))

W nowym mieszkaniu nasz sąsiad a tablicy ogłoszeń i przy windach wywiesil kartkę że państwa x pod numerem x uprasza się o ... Kaszana byla i cisza się zrobila;)
super pomysł:) My im kartkę raz do skrzynki wrzuciliśmy i jak ręką odjął, bo wcześniej to się darła CAŁĄ NOC. Ale w dzień słyszę całą litanię tej starej baby..męża wyzywa za kasę, zdradę, lenistwo itd..

Lady Do witamy z powrotem:) Dobrze, że dolegliwosci minęły no i znacie ich przyczynę.

bella zwierzęta potrafią być na prawdę wdzięczne choć czasem się zwyczajnie boja- ale to tak jak my:)

poli nie zazdroszczę sąsiadów. ja też mam nie za ciekawych i pomimo mieszkania domu to często słyszę jak się kłócą i o co:(

która miała frytki? proszę sie podzielić bo ja też mam ochote!

ta mgła mnie dobija:( cały dzień taki mleczny widok za oknem a ja muszę zaraz wyjść i aż mi zimno na samą myśl:( brrr

reklama
LADY DO witamy ponownie:) jak dobrze, że zdrowa i nic Wam nie jest.
POLI ooo na sasiadów to chyba nie jeden narzeka. obys znalazła na nich jakiś sposób.
PATIK podeslij Haneczke do mnie:p ja bym się jej poddała i sasneła:-D jak mnie ktoś tak mizia to od razu chce mi się spac. to samo mam u fryzjera. sie człowiek odpreży:-D
ANIOŁECZEK u mnie mgła zeszła i piękna pogoda się pojawiła. prawie 20 stopni.

moje dziecie zostanie akrobatą bo raz kopie bardzo nisko a faz fik i juz koło pepka:szok::-D

dziewczyny a czy Wy juz pod reka czujecie malca?? znaczy się tak zeby mąż dotknął?? ja to chyba za gruba jestem na takie cos:zawstydzona/y:

Do góry