reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2013

Witam!
dziękuje za miłe przyjecie!!:tak: ja także przez tą pogodę to taka sflaczała jestem, jeszcze do tego Tomuś źle spał w nocy i zrobił pobudkę o5 rano:-( wiec zazdroszczę wam takiego spania. co do jedzenia to przed chwilą pochłonęłam talerz zupy ogórkowej i zjadłam talerz frytek miałam iść poskładać ubranka synka ale nie wiem czy może lepiej iść i się na chwilę położyć jak on śpi.

reklama
oj dziewczyny ja też bez energi. nie wychodziłabym z łóżka... nic mi się nie chce. ja nie wiem co to jest w tym. zjadłam sałatkę jarzynową i kanapeczkę z szynką ogórkiem i pomidorkiem i jakiś niedosyt czuje:-D zjadłabym ogórka kiszonego zamoczonego w czekoladzie:szok::-D:eek: nie wiem czemu ale taki smak czuję choc nigdy nie jadłam....
ANNAROKSANA fajnie, że wszystko jest ok:)
BELLA ale miałaś przygody:szok: a jak psinka??

oj... nie mówcie o pizzy bo też mi się będzie chcialo:-D

witam :)
ja jak zwykle mam lenia... Ale dziś idę pierwszy raz do szkoły rodzenia :blink: zobaczymy jak będzie.

My idziemy w czwartek na pierwsze zajęcia, jestem bardzo ciekawa :-)

o matko! co się ze mną dzieje! własnie pusciłam sobie piosenkę (stara, sentymentalna, ale nie będę Wam pisać jaka bo sie posikacie ze smiechu).
To że pusciłam to nic- ja zaczęłam tańczyć:szok: po sekundzie tak się sama przed sobą zażenowałam ze szok! Poczułam się tak jak stara mamuska na jakimś weselu, gdzie małolaty chichrają się za plecami!:szok:

martuszka nie łam się, ja też tak mam gdy jestem sama :-)

U mnie też totalny brak energii a jeszcze zapalenie oskrzeli dodatkowo mnie z niej wypłukuje. Najchętniej bym leżała tylko. Dzisiaj zachciało mi się kotletów mielonych-takich prosto z patelni, ziemniaków z koperkiem i buraczków z chrzanem. Mięso na kotlety już zmielone i doprawione a ja się nie mogę doczekać obiadu. Mąż będzie zachwycony bo uwielbia mielone.

Martuszka co się martwisz ja się lapie na tym że gadam sama do siebie haha jak czubek

Eve ta moja książka to houston mamy problem...chyba hehe

Martusionek zdecydowanie idź spać Kochana:))

Annaroksana super, że wszystko oki:))

Laski nooooo teraz mi się pizzy i frytkasow chce hehe

Ja spalam do 6.30 odprowadzilam mała do przedszkola, i poszłam spać do 11 teraz ... Siedzę i mam tak zamiar do 16 haha

Domi psinka ok, ma opatrunek do jutra, bo jak szwy zdjęli to lekko podraznili jej lapke!! Pamietacie jak pisalam, że nas gryzie jak jej folię zakładam z gumka? Po 10 dniach wpadlam na pomysł że ta folię mogę lekko rozciac i zawiązać, wtedy nie będę gumka ja drażnić po ranie:)) i mopa klopa siedzi grzecznie i daje się ubrać, a slepka ma takie wdzięczne:))

Witam pochmurnie i łącze się w lenistwie ;-)
Wczoraj było tak ładnie i na spacerek wyszliśmy a dzisiaj masakra.

W dodatku w nocy złapał mnie jakiś straszny ból żołądka. Możliwe,że to kolka jelitowa :dry: na szczęście rennie troszkę pomogło i mogłam usnąć ale taki ból żołądka to mi się zdarzał tylko po lekach. Możliwe,że nie mogę brać asparginu. Biorę go od 2ch dni i zapewne to jest przyczyna. Odstawiam dzisiaj. Wrócę do magnezu z tabletkch musujących. Nie obciążają tak wątroby :sorry2:chyba...a przynajmniej nic mi po nich nie jest.

mopa klopa siedzi grzecznie i daje się ubrać, a slepka ma takie wdzięczne:))

zwierzaki potrafią być wdzięczne. Mój Edek niby cierpiał u lekarza bo go bolało ale jak wracaliśmy to przychodził się przytulać tak jakby wiedział że nic złego nie dam mu zrobić i to dla jego dobra. Moja kochana psinka też tak miała-wiedziała że chcemy dla niej jak najlepiej:-)

my w sobotę u teściowej jedliśmy domową pizzę ale teraz znowu mi się jej chce. Może jutro zrobię o ile po tej cholernej glukozie będę miała jeszcze na coś siłę i ochotę

BELLA to dobrze, ze z psinka lepiej. niech się lapa goi szybko. kocham zwierzątka! a zwłaszcza te oczka wdzięczne:)

oj przestańcie z ta pizzą!!! ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! znów mnie kłoje po lewej stronie w pachwinie:( ja nie wiem co to jest. jak leze na lewej stronie to też boli:(

reklama
Babeczki, już nie wyrabiam!!!!Znacie sposób na awanturującą się sąsiadkę????Nie mam juz sił:wściekła/y:Drze się non stop!!!:no: W nocy też- aż nas budzi, ale zanim zadzwonię na policję to się uspokaja..:eek:A w dzień to przecież ciszy nocnej nie ma:(

Do góry